Efficiënt en vriendelijk gewerkt

Prettige samenwerking

Ziet er schoon en fris en opgeruimd uit

uitstekende verhuizing

Onze verhuizing van een appartement op de 2e verdieping naar een bungalow verliep uitstekend. De verhuislift werkte prima, alle meubels werden keurig ingepakt in beschermde hoezen, deurposten werden ook beschermd ingepakt. Bij aankomst bij onze nieuwe woning kwamen er nog 2 medewerkers bij om te helpen met het uitladen en monteren. Binnen 3 uur stond alles op zijn plaats, bedden opgemaakt etc. Wat wil je nog meer? Ik kan iedereen deze verhuizer aanbevelen.

Precies gedaan zoals aangeboden en afgesproken, perfect.

Alles volgens afspraak gegaan, helemaal geen klagen.

Geweldig team.

Mijn verhuizing verliep op rolletjes,dankzij de inzet van Stef en zijn team. Dank jullie wel.

Snel, vakkundig en klantgericht

Vakkundig en constant overleg met de klant.

Goede service, netjes op tijd en zorgvuldig met de spullen

n.v.t.

Na de vorige hulp van Rik Dieteren, bleef bij deze interne verhuizing maar één bedrijf over: RIK DIETEREN!

Uitstekend werk verricht!

Acuuraat werk, stipt op tijd en keurig een snel uitgevoerd. Jammer genoeg is een sleutel van een kastje kwijt geraakt tijdens de verhuizing, waardoor het deurtje niet meer open kan. Inmiddels is wel aangeboden dit open te komen maken. Hopelijk gaat dat lukken. Alvast dank daarvoor.

Keurig en volgens afspraak

Alles in orde, vriendelijk , netjes niets op aan te merken. Altijd doen.

Aardige mensen en vakkundig geholpen

Geweldig geholpen en alles netjes vervoerd

Super goede verhuizers

Al mijn spullen zijn op een super goede en vakkundige manier naar mijn nieuwe huis verhuist!

Geoliede machine Goede service

Zorgvuldig, vriendelijk en snel. Top!

Heb al vaker gebruik gemaakt van Dieteren verhuisservice. Altijd tot volle tevredenheid en meer!

Goed en vriendelijk personeel Alles afgehandeld zoals afgesproken

Goede service van een gemotiveerd team

Geheel volgens afspraak. Zowel in het voortraject alsmede tijdens en na de verhuizing. Gemotiveerd team dat hard doorwerkt. Vakkundig gaan netjes om met de te verhuizen spullen

Fantastisch!

In eerste instantie denk je, wat een hoop geld kost het. Een verhuizing in zijn geheel (dozen inpakken, klussen, verhuizen, alles uitpakken/alles een plek geven) kost enorm veel energie. De verhuizing door Rik Dieteren laten uitvoeren was echt een fantastische ervaring. Scheelt zoveel, in ca 6 uurtjes waren mijn spullen verhuisd van A naar B! Kreeg zelfs een week na verhuizing een bosje bloemen. Helaas ontbrak het kaartje van Rik Dieteren, een telefoontje naar de bloemist bracht mij erbij dat de bloemen van Rik Dieteren kwamen. Hiervoor was dat een grote verrassing voor mij.

professioneel, duidelijke communicatie ,vriendelijk en behulpzaam

uitstekend

Prima bedrijf een aanrader

Een prima verhuisbedrijf met goed materieel. Ook de medewerkers zijn keurig en beleefd. Ze gaan zorgzaam met de spullen om. Goede bereikbaarheid online als ook telefonisch. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou ze direct weer nemen.

Zeer vriendelijk en zeer vakkundig.

Alles verliep in perfectie. !! Personeel was goed georganiseerd ! Ik kan iedereen Rik Dieteren aanbevelen!!

Geweldig!

Fijn personeel Volgens afspraak Voorzichtig mooi achtergelaten Heel tevreden

Fantastisch

Keurige vriendelijk behulpzame heren, werken vakkundig en snel, meubelen worden goed beschermd, zelfs de deurposten worden van bescherming voorzien. Super

Vrienden hadden ons aangeraden met Rik Dieteren te verhuizen. Het bleek een gouden keus, alles perfect geregeld. Personeel zeer correct, serviel en efficient. Geen enkel probleem onoplosbaar.

zeer tevreden

De jongens hebben hard gewerkt! En ook netjes alles op zn plaats gezet. Mocht ik ooit verhuizen, dan schakel ik ze weer in.

Prima verlopen verhuizing.

De verhuizers deden hun werk in een indrukwekkend tempo. Fijn dat het lukte om een kast en bedspiraal naar de 1e en 2e etage te krijgen.

Kloosterbaan 27

6044XZ Roermond