Uitstekend geweldig

Ik zou jullie ten zeerste aan bevelen zonder meer toprubrieken

Professioneel, goed georganiseerd bedrijf

Vanaf ons eerste contact met Rik Dieteren, hadden wij alle vertrouwen erin, dat de verhuizing perfect zou verlopen. Rik Dieteren heeft zeer vriendelijk en behulpzaam, klantvriendelijk personeel. Het is een geweldig, goed georganiseerd team. Rik heeft niets te veel gezegd, het hele plaatje klopte perfect. Een dikke Tien voor Rik en zijn medewerkers. Ik kan iedereen aanraden om met een verhuizing door deze firma uit te laten voeren.

Alles was goed geregeld. Er werden van te voren 2 datums vastgesteld voor de verhuizing, zodat ik tzt kon aangeven welke datum het beste uit kwam. Dat was heel fijn. De verhuisdozen werden ruim op tijd geleverd. De medewerkers werkten snel, waren heel klantvriendelijk en gingen netjes met de spullen om. Deze hulp heeft me veel stress en energie bespaard. Zeer tevreden!

Ik moest een biljart naar de eerste verdieping brengen. Ondanks mijn aanvraag voor 2 monteurs om het biljart te plaatsen kwam er maar een monteur. Medewerkers van Rick Dieteren zijn langer gebleven om de monteur te helpen om het biljart op te bouwen. Super service en vriendelijk en gemotiveerd personeel.

Prima team om te verhuizen

Verhuizing is prima zonder problemen of beschadigingen verlopen. Goed team, vriendelijk en netjes

Perfect geregelde ontruiming.

Zeer tevreden over de manier van werken. Genoeg mensen aanwezig die met respect de woning hebben ontruimd. Alles keurig volgens afspraak.

professioneel en keurig geregeld

toppers

Alles heel goed verlopen

Heel makkelijk en eerlijk en alles heel voorzichtig behandeld

No nonsens duidelijke en correct

Geweldig ! Zakelijk correct en menselijk! Personeel top! Zien het werk hoef je niet na te lopen hebben inzicht. Gewoon ouderwets Top! Bij de nieuwe bewoner aan geprezen en deze heeft gelukkig al contact gelegd

Goed advies en snelle service

Rik geeft een goed en kundig advies, reageert zijn en is een geoliede machine met zijn team

Goed, vriendelijk en correct in uitvoering van de opdracht.

Prettige samenwerking.

Super tevreden zijn we!

Verhuizing is geheel volgens afspraak en meer dan dat verlopen! Snel vakkundig en prettig personeel!

Hardwerkende vriendelijke mensen met hart voor de zaak!

Zowel de medewerkers aan de telefoon (op kantoor) als de verhuizers zelf zijn heel vriendelijk en werken hard. Ze luisteren goed en proberen, zo ver het mogelijk is, mee te denken. Wij bevelen ze aan iedereen aan!

Super bedrijf zeer zorgzaam

Geweldige dienstverlening, snelle actie, goede communicatie

Vaklui die heel hard werken.

Door probleem bij de planning waren 2 personen beschikbaar I.p.v. de begrote 4 verhuizers. In de praktijk had dit minimaal effect op de duur van de hele operatie. Deze 2 mannen werkten als paarden waardoor toch onze geplande vertrektijd werd gehaald. Hulde hiervoor.

Zeer professioneel

Geweldig vlotte, prettige verhuizing gehad. Wat n leuke, nette jongens die zeer goed als team werken. Chapeau Rik met zo’n team.

Zeer tevreden, ging allemaal heel snel en beheerst.

Zeer tevreden!

Ondanks het feit dat er vergeten was een kleine werkzaamheid uit te voeren die overigens direct gecorrigeerd werd, ben ik heel erg tevreden hoe alles gegaan is. Zeer vriendelijke, behulpzame en professionele ondersteuning van het personeel. Kan deze firma van harte aanbevelen!

Gewoon goed !

ondanks de gebreke in planningstijd, goed verhuisbedrijf

aandachtspunt : offerte was nog niet verstuurt, kreeg wel bericht dat ik er nog niet op gereageerd had. Er zou in de middag verhuist worden , ik belde een dag voor de verhuizing omdat ik nog geen tijd had vernomen, toen was het ineens in de ochtend om 11 uur. de dag van verhuizing was het toen toch weer in de middag. Onduidelijkheid van planning.Ook rekening houden met planning klant. Verder goede verhuizing !

Goed geregeld!

Zowel het voortraject, van offerte opmaken tot aanleveren van de benodigde spullen, als de opslag en het uitruimen perfect geregeld! Kundige en zeer vriendelijke mensen!

Verhuizers die weten wat ontlasten is!

Afspraken worden perfect nagekomen, fijn flexibel team en geen 9 tot 5 mentaliteit. De klus is echt zorgvuldig geklaard.

Super service en geweldig personeel. Zij werken snel.

Ik heb 2 maal gebruik gemaakt van de service van Rik Dieteren en kan alleen maar erg positief zijn over het totale pakket en zal deze firma zeker aanbevelen aan derden.

Ga zo voort!!

Alles was goed geregeld, op tijd , duidelijkheid van zaken, bijv de betaalde uren en wat ev. meerwerk zou zijn, de jongens hebben accuraat en netjes gewerkt. En dan het bloemetje 1 maand later, super hoor. Dieteren wordt ook aanbevolen naar derden, ga zo voort.

Kundig en behulpzaam

Goed overleg vooraf, flexibel wat afspraak maken betreft gezien beperkte mogelijkheden voor mij wat tijd betreft. Checkten de afspraak nog netjes kort van te voren. Tijdens verhuizing kundige medewerker die de lift plaatste en ook behulpzaam bij het omhoog laten gaan van de meubels.

Kloosterbaan 27

6044XZ Roermond