Top werk geleverd! Bij een onverwachte situatie of probleem toch een mogelijke oplossing bij de hand. Goede samenwerking en uitleg over de verhuizing en plan van aanpak. Mooi boeket bloemen! Het houden aan de afspraken. En ik waardeer het enorm dat er interesse van het team uit na de verhuizing. Ga vooral zo door.

Heel goed

Verhuizing prima verlopen. Je kunt een verhuizing met een gerust hart aan hen overlaten.

Ondanks de vertraging zeer tevreden

Verhuizers waren een paar uur te laat wegens een uitgelopen verhuizing in de ochtend. Communicatie hierover was wat stroef, maar toen de verhuizers er eenmaal waren hebben ze goed werk geleverd. Ze waren voorzichtig met inpakken en hebben alles keurig op de plaats gezet.

Deskundig, vriendelijk, zorgvuldig, beleefd!!!

Voorbereiding: dozen, stickers e.d. zeer ruim op tijd voor de verhuizing. Verhuisdag 4 juni: keurig op tijd, alles zorgvuldig ingepakt, 4 heren waren beleefd, vriendelijk en zorgvuldig; waren bereid je echt te helpen, bijvoorbeeld om nog maar eens een keer te schuiven met kast, tafel, bed, zitbank, tot je tevreden was. Kortom, zeer prettige verhuiservaring. Hartelijk bedankt!

Voldoende

Fijn dat de verhuizing eerder kon ivm Corona. Ook prettig dat er toch meerdere verhuizers waren, wel lastig om dan ook nog 1,5m afstand te houden. We vonden het jammer dat eerst alles vol werd geladen, voordat het naar het nieuwe adres ging. Je kan dan helemaal niks. Verhuizers waren m.i. hardwerkend met humor, maar soms ook op het randje. Enkele meubelstukken waren niet helemaal perfect terug geïnstalleerd.

snel, vriendelijk, behulpzaam en vooral met kennelijk plezier

Het was een uitstekende ploeg die als geheel alsook de leden ervan de kenmerken vertoonden zoals hierboven aangegeven. Vooral is tekenend dat ze ondanks de snelheid waarmee ze werken toch rust uitstralen.

Snel, goed en netjes

Het contact met Rik was prima, ze konden heel snel schakelen en het huis was binnen 1 dag helemaal leeg en klaargemaakt voor oplevering aan de bouwvereniging, die het huis accepteerde zoals Rik zijn medewerkers het achter gelaten hadden.Prima Job voor een prima prijs! Had het zelf niet zo snel gedaan en de afvoer kunnen regelen. Bedankt jongens voor de super kwaliteit!

Alles goed geregeld. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Dit verhuis bedrijf zou en zal ik iedereen aanbevelen.

Super!

Super, zeer klantvriendelijk bedrijf. Correcte, hardwerkende medewerkers. Ze hebben al een paar keer voor ons een verhuizing gedaan en ik kan ze alleen maar aan iedereen aanbevelen!

Verhuizing is perfect verlopen.

Meubels worden goed beschermd. De sfeer is goed. Op zo’n manier wordt verhuizen genieten.

Zeer goed!

Praktische en financiële afspraken voor 100% nagekomen!!!!

Perfecte service, goed bedrijf met goede mensen.

De reden dat ik geen 10 geef, is omdat er een vierde persoon bij was die eerder als stoorzender fungeerde dan als onderdeel van een goed geoliede machine, gevormd door de drie anderen. Wat de drie anderen rechts neerzetten, pakte hij op zette hij links neer. Totaal overbodige acties en weinig eigen initiatief. Ik heb dit gemeld aan de persoon bij wie ik de betaling deed. Verder niets dan lof!

Super bedrijf

De collega’s van Dieteren hebben voor ons de verhuizing van begin tot einde verzorgt. Wij zijn oprecht heel erg tevreden over het werk wat ze voor ons verricht hebben in een kort tijdsbestek. Hartelijk dan Rik Dieteren en collega’s!! En ook bedankt voor de mooie bos bloemen.

Vriendelijk en behulpzaam

Klus wordt op afgesproken tijd aangevangen. De mannen zijn behulpzaam en staan open voor vragen en lossen die op. Geen stress maar rustig doorwerken.

Mensen, die mensen helpen.

Na het plotseling overlijden van mijn moeder moest mijn hulpbehoevende bejaarde vader noodgedwongen van mijn ouderlijk huis, verhuizen naar een verzorgingsinstelling. Rik Dieteren en zijn team hebben het pand dat verkocht moest worden perfect ontruimd en opgeleverd. Menselijkheid en meedenken stonden daarbij centraal. Ik kan niets anders dan 5 sterren geven, maar als ik er 10 kon geven kregen ze die ook. Ondanks de droevige aanleiding van de ontruiming heb ik een absolute positieve ervaring gehad. Toppers!

fantastisch werk geleverd!!! Vriendelijke en correcte werknemers die heel zorgvuldig en vakkundig hun werk doen Over de kosten graag volgende keer vooraf beter informeren

Nette en kundige verhuizers! Echt een aanrader.

klantvriendelijk, betrouwbaar, vakkundig en zorgvuldig

De medewerkers zijn vriendelijk en denken met je mee. Ze gaan zorgvuldig met je spullen om en werken snel, schoon en met goede materialen

Zeer gemotiveerd personeel.

Personeel neemt je op zo'n drukke dag veel werk uit handen, zijn vriendelijk, vragen alles netjes. Betreft ook mevrouw op kantoor, zeer accuraat en vriendelijk, behulpzaam. Top bedrijf, kan ik iedereen aanraden.

Bedrijf wat gemaakte afspraken nakomt.

En heel professioneel bedrijf, top service, met vriendelijke en vakkundige medewerkers, alles verliep zoals was afgesproken.

Prima verhuizer. Afspraken nagekomen. Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Onze verhuizing is heel soepel verlopen, ondanks de Corona maatregelen. De mannen waren heel vriendelijk en behulpzaam. Ze werkten met z'n drieën heel efficient en snel. De eerste auto was om half 9 bij ons en om half 3 stond alles op ons nieuwe adres binnen. Zelfs de fietsen, die ik buiten geparkeerd had, bleken ze binnen gezet te hebben, toen ik dat 's avonds zelf wilde gaan doen. Alle lof voor Rik Dieteren en zijn mensen.

Een zorgeloze verhuizing!!!

Rik Dieteren verhuizingen heeft ons zowel privé als onlangs zakelijk verhuisd. Beide verhuizingen zijn zo soepel en vooral zorgeloos voor ons als klant verlopen. En complimenten aan het totale team. De mannen zijn stuk voor stuk klant vriendelijk en weten wat ze doen.

Fijne & betrouwbare service door Rik Dieteren & zijn team!

We zijn tijdens onze verhuizing vakkundig begeleid door het team van Rik Dieteren waardoor alles snel & goed geregeld was en we nu kunnen genieten van ons nieuwe huis! :)

Voor de tweede keer ze ingeschakeld om te verhuizen. Alles keurig en zeer vriendelijk.

Ze waren enkele spullen vergeten goed dat ik in de buurt woon van mn oude adres verder tevreden Dank voor de bloemen

Kloosterbaan 27

6044XZ Roermond