Dienstbaar, behulpzaam en professioneel

Zie hierboven

uitstekend

Goede service en empatische dienstverlening zowel voor als tijdens de verhuizing.

Ik heb de samenwerking met Van Dieteren als zeer goed ervaren. Perfecte communicatie en komen gemaakte afspraken na. Tevens is het personeel zeer netjes en klantvriendelijk. De eerst volgende keer bij een verhuisproject zal ik Van Dieteren wederom raadplegen.

Heel prettig

Goede service, goede dienstverlening, goede opslag, goede communicatie enzovoorts er mag overal goed voorgezet worden.

Perfect geregeld

Goed materieel. Hier versta ik onder: goede dozen om alles in te pakken, hoezen om alle meubels te voorkoming van beschadigingen, lift, er werd voorzichtig omgesprongen met de spullen door het vriendelijk personeel. Zoals boven reeds gemeld, de verhuizing is perfect geregeld. Een grote pluim.

uitermate tevreden

De organisatie van de hele verhuizing was voortreffelijk. Zowel vanuit Bergen NH als de aankomst in Roermond. Prima vaklui en een hele verademing als je met zo'n mensen kunt werken. De volgende verhuizing, we bellen u.

Goed werk afgeleverd.

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Vriendelijk, snel, prettige dienstverlening.

Vriendelijke medewerkers, snel en voorzichtig met spullen. Zelfs nog ongevraagde goede tip gekregen bij aanluiten van droger. Prima!

Ervaren bekwame verhuizers

Vakkundig en snel

Alles is heel goed verlopen, van begin tot eind. Verhuizers zijn heel vriendelijk, kundig en denken mee. Als we weer verhuizen gaan we zeker weer gebruik maken van jullie super service!

topverhuizing dankzij topverhuizers!

Een volledig kindcentrum (school / logopedie / kinderopvang en ontwikkelgroep) verhuizen is een uitdaging...... Als je dat als verhuisbedrijf goed, met geduld, snel, zonder enge schade en effectief kunt realiseren dan ben je een topper. En dat alles door verhuizers met de hele dag een brede glimlach op het gezicht. Zouden we weer verhuizen (ik hoop het niet) dan weten we jullie weer te vinden.

De hele verhuizing was goed verzorgd.

Alle afspraken werden goed nagekomen.

Top geregeld!

Prima voor elkaar, hard werkende mannen en vooral ook zeer aardig, keurig en correct. Vakwerk!

Prima, alles naar wens verlopen,

Verhuizing Linne naar Roermond is vlot verlopen, evenals het afleveren van meubels in Sittard. Erg tevreden over totale afhandeling en behandeling van meubels bij demonteren, transport en monteren. Correcte medewerkers.

Vakwerk!

Totale ontzorging!

Snel beschikbaar, deskundig en vriendelijk personeel en prima organisatie.

Alles keurig en netjes gedaanp

Inpakken is een kunst, een kunde.

Het is geweldig hoe alle spullen, dozen en meubels precies in de containers pasten. Petje af voor de ervaren verhuizers. Bedankt voor de toch een gezellige dag. Ondanks het feit dat ik na 30 jaar het huis waar ik zo vertrouwd mee was moest gaan verlaten.

Iedereen is zo behulpzaam en zeer klantvriendelijk

Ik ben het verhuisbedrijf Rik Dieteren zeer dankbaar. Dankzij de hulp van alle werknemers is mijn verhuizing zonder problemen en zonder stress verlopen. Ze houden zich aan afspraken en denken met je mee. Ik ben zeer tevreden en raad iedereen zo’n verhuizing aan. Gewoon zonder zorgen en binnen 2 dagen alles geregeld. Dankjewel allemaal 👍😃

Prima!

Het kan zelfs in een woord en dat is Prima..! Alles is goed verlopen van voorbereiding tot en met deze klantbeoordeling. Chapeau en nogmaals vriendelijk dank, ik bedijk tevreden!

Oké

Ff duidelijk zijn ,we pakken nu ALLES in voorkomt naderhand kleine problemen .Verder oké.

wij zijn dik tevreden. Gr. H. Janssen.

Goed georganiseerde en behulpzame medewerkers. We kunnen jullie bij iedereen aanbevelen. Groeten H. Janssen.

Super tevreden.

Van Groot naar Kleiner verhuizen is nooit gemakkelijk. Met zo'n verhuizing weet je haast niet wat er allemaal op je afkomt, ik doe mijn pet af voor alle werknemers die bij ons geweest zijn. Bij al dat gesjouw toch een rustig maar vooral oplettend gebeuren met af en toe een vrolijke Tanzaniaanse noot.

Goed werk verricht !!!!

Snelle goede manier in ons geval van ontzorgen !!!!

Alles liep super in drie letters top

We waren in een bijzondere positie en konden twee verhuisbewegingen in een week zien . Top georganiseerd en top personeel . Houwe zo.

Kloosterbaan 27

6044XZ Roermond