Prima verlopen De verhuizers vriendelijk en behulpzaam.

Top werk, top service en een leuk en hardwerkend team.

4 Keien van kerels,die geweldig op elkaar zijn ingespeeld. Een gouden team,wees er zuinig op !!! Bedank ze ook mede namens mijn vrouw. Vr gr Ben Jubbega

Zeer goed, op een paar kleine vegen op muur en vloer na

Zeer sympathieke verhuizers, die al snel in de gaten hadden, dat ze de klus niet met zijn 3en geklaard konden krijgen. 45 min later arriveerde de 4e man en toen was alles binnen 20 mins gepiept. Later zag ik wel een veeg van ca 75 cm op de muur en meerdere vegen op de houten vloer. Maar ja, of dat voorkomen had kunnen worden ... ik weet het niet. Met machines van 125 kg is het moeilijk manoeuvreren op trappen ...

Super professioneel

In 1 woord: SUPER! De verhuizing is bij Rik Dieteren zeker in goede handen. De verhuizers zijn super aardig, en erg zorgvuldig met uw spullen. Alle meubels worden in speciale hoezen ingepakt. In de nieuwe woning wordt alles netjes op z’n plaats gezet en niks is de verhuizers te veel. Wij hadden ook een “handyman” er bij gevraagd om de kasten e.d aan de muur te hangen, ook dit was erg goed. Hij vroeg steeds of hij nog iets voor ons kon betekenen. Gaat u verhuizen, Neem contact op met Rik Dieteren verhuizingen.

helemaal top !!

Heel rustig en netjes werd alles ingepakt en een goede samenwerking onder elkaar.

Heel prettig

Fijn contact aan de telefoon, iedere stap wordt met een email bevestigd, snelle reactie, lagere factuur nadat we toch spullen aan het verpleeghuis hebben kunnen doneren.

zeer goed

uitstekend verhuisbedrijf met zeer vlijtig en vakkundig personeel,kan ik iedereen aanbevelen.

Goede afspraken voor een prima prijs

De Fa. Dieteren maakt heldere afspraken die worden nagekomen, biedt prima service en een concurrerende prijs! De heren hadden wat minder tijd dan ingepland nodig, en ik kreeg daardoor ook keurig een reductie in kosten. Dat is nog eens service!

Professioneel, vriendelijk, meedenkend

Zowel bij het eerste gesprek als bij alle andere contacten was iedereen bereid mee te denken. Er werd professioneel gehandeld op een voorkomende manier.

Komt afspraken na

De communicatie via het bedrijf is duidelijk. Ze komen hun afspraken na. De werkzaamheden worden op een correcte manier uitgevoerd in samenspraak met opdrachtgever.

helemaal top verzorgd

Keurige verhuizers. Top gedaan alles. Een 10 plus.

Uitstekend.

Stipt, verzorgd, vriendelijk en behulpzaam personeel. Het was snikheet weer, maar de mannen bleven rustig doorwerken. We zijn al vaak verhuisd, maar dit was een van de beste verhuisploegen!

Tevreden.

Afspraken steeds perfect nagekomen. Verhuizers waren correct en behulpzaam. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.

Zeer goed, correct bedrijf.

Wederom heel goed geholpen door deze firma. Je kunt erop vertrouwen dat alles goed geregeld wordt. Vriendelijk en correct personeel. Aanrader!

snelle verwerking

Was veel werk en toch binnen de tijd uitgevoerd.

Prima alles! Maar ik had zelf al veel voorbereid, ook.

Nette jongens, goede hulp geboden! Vragen beantwoord gekregen.

Voor de tweede goede ervaring

serieuze benadering

was prima. Er werd hard en ook met plezier gewerkt

Wat waren wij blij dat we gekozen hadden voor verhuizing door Rik Dieteren en zijn team!

Wat voor ons als een spannende dag begon, werd al gauw weggevaagd door het deskundige verhuisteam. Alles was goed voorbereid en na een rondje door het huis namen zij volledig de regie in handen. Op vakkundige wijze werden alle kwetsbare en minder kwetsbare spullen ingepakt en ingeladen. In no time was ons huis leeg! Op naar het nieuwe huis waar alles weer netjes werd uitgepakt en op de plek werd gezet waar het moest komen. Alle dozen die ikzelf had ingepakt kregen een plaatsje, daar kan ikzelf nog mee aan de slag. Bedankt team Rik Dieteren, het was goed zoals jullie onze verhuizing hebben verzorgd! Eine dikke MERCI!

Overtrof mijn verwachtingen.

nooit gedacht dat ik het huisje van mijn moeder zo mooi en schoon terug zou vinden, ik was echt verbaasd, jullie hebben geweldig werk geleverd

Super bedrijf met super personeel

Wat een super service! Super personeel Nogmaals bedankt voor alle hulp!

Geweldige service, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Geweldige service, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Super goede hulp!!!

Makkelijk contact op te nemen. Snelle reacties. Super snel een offerte en ze waren op zeer korte termijn beschikbaar. Het was een grote hulp. Vriendelijke en nette verhuizers. Absoluut een aanrader!

Vriendelijke en vlotte benadering, goede service en een correcte afhandeling.

Vriendelijke benadering, zeer goede service, prima afhandeling. Bij Rik Dieteren wordt service en afwerking nog met hoofdletters geschreven, zowel door de directie als door het personeel.

Kloosterbaan 27

6044XZ Roermond