Keurig geregeld, vakkundig en erg goedkoop
Ik heb de mensen die de woning ontruimden gesproken. Prima en erg klantvriendelijke. Communicatie over schoonmaak slecht. Oplevering schoonmaak door makelaar. Zie op de foto's dat de gordijnen wel iets beter geschikt hadden kunnen worden voor "verkoopklaar". Verder tevreden.
Super ik belde de dag ervoor en de dag erna kwamen ze al gelijk. Met zn 3e kwamen ze en hadden mijn spullen binnen 3uurtjes uit het huis. SUPER jongens En dat voor een goede prijs!!!
Geachte heer Leppers, zo zien wij dat de mond op mond reclame zijn vruchten afwerpt. Bedankt voor het compliment voor onze medewerkers. Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren
Perfect geregeld het was een super team Binnen mum van tijd stond alles op zijn plek Zeer netjes en vriendelijk echt top zeker aan te bevelen
Buitengewoon goede verhuizing, vakkundig, correct en zeer vriendelijk personeel, denken mee en adviseren. Hopen voorlopig niet meer te verhuizen maar indien nodig: wederom Rik Dieteren. Wij zullen u graag aanbevelen bij toekomstige verhuizingen. Heel hartelijk dank voor deze perfecte verhuizing.
Geachte familie Van Liesdonk, bedankt voor de mooie woorden en mocht er in de toekomst toch nog een verhuizing zijn helpen wij u uiteraard weer graag! Veel woonplezier in uw nieuwe huis! Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren
Duidelijke uitleg tijdens offerte-afspraak. Verhuismannen waren supervriendelijk en waren ook bereid om extra spullen mee te nemen zoals een fiets. Kortom super tevreden!!
Prettige ervaring en zou jullie zeker aanraden bij anderen!
Snelle en vaardige verhuizers die daarbij ook nog alles netjes inpakken.
Alles is vlg afspraak en vlekkeloos verlopen Kan niets ter verbetering bedenken. medewerkers verdienen een 10 plus voor de uitvoering en betrokkenheid
Drie jonge mannen hebben hard gewerkt ,dachten mee en toonde initiatief.
Ervaring was super. Zeer betrokken, behulpzame en vriendelijke-correcte medewerkers. Enige minpuntje waren de stickers, van zeer slechte kwaliteit. Plakten niet.
Hele prettige en snelle service. Duidelijke afspraken. Niets dan lof en zeker aan te bevelen.
Tot nu toe alles naar wens verlopen, we zijn halverwege. Inboedel is nu van de oude woning naar de opslag bij Rik Dieteren. Wacht op de volgende fase.
Klasse! Vooraf goed alles afgesproken en conform afspraak uitgevoerd. Professionele en servicegerichte medewerkers.
Geachte heer Ter Haar, bedankt voor uw reactie! Wij wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres met het zéér mooie uitzicht! Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren!
Uiterst correct en deskundig geholpen. Een verademing vergeleken met eerdere ervaring elders!
Alles perfect gegaan. De 2 medewerkers zijn top! Wij zijn super tevreden: dankjewel.
Correcte en behulpzame afhandeling. Bij de afspraken enige onduidelijkheid over het ophangen van de lampen. Later gecorrigeerd. Over het geheel tevreden.
Geachte mevrouw Schnitzeler- Janssen, weer terug naar onze mooie stad Roermond! Wij wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres! Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren
Perfect !
Tot heden zeer goede ervaring. Momenteel staat alles bij RD opgeslagen. 2e helft vd verhuizing moet nog gebeuren.
Geachte heer Wolters, van 2 naar 4, een "makkie" zoals u het beschreef. Bedankt voor het mooie rapport cijfer! Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren
Had 1 box meer moeten adviseren . Verder goed .