Wij zijn binnen anderhalf jaar twee keer met Rik Dieteren verhuisd. Wederom een reisje waar je niet graag aan begint maar waar de medewerkers van dit bedrijf ons aan de hand namen en voor de tweede keer vlekkeloos en probleemloos verhuisden. De communicatie gedurende het gehele proces is geweldig: men vraagt en informeert continue. Het in-, uitladen en plaatsen van meubels etc. gebeurt met de nodige voorzichtigheid en betrokkenheid. De wijze waarop deze onderneming met iemands spullen omgaat is fantastisch en zeker aanbevelenswaardig!
Geachte heer Van Zutphen, bedankt voor u dikke tien! Wij hopen dat het badkamerkastje met de dikke kus (door de telefoon) op de plaats van bestemming is gekomen;) MVG Team Rik Dieteren
een geweldig deskundig bedrijf met zeer gemotiveerde en klantvriendelijke medewerkers
Geachte mevrouw Jansen, bedankt voor de dikke 10! Wij wensen u veel woonplezier met de stad om de hoek;) Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren
Eerste afspraak was dat alles op 1 dag zou gebeuren, bij nader inzien zijn het toch 2 dagen geworden. Rik Dieteren heeft ons de hele verhuizing uit handen genomen. Heel veel werk verricht. Goed geregeld.
Voor de derde maal hebben wij gebruik gemaakt van de verhuisdienst. Rik Dieteren en zijn medewerkers doen hun uiterste best om de verhuizing in goede banen te leiden. Komt afspraken na, communiceert duidelijk. Echte aanrader!!
Geachte mevrouw Pasmans, Bedankt dat wij jullie weer mochten helpen, alles was weer naar wens geregeld! Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren
Verhuizen is in de regel iets dat je niet vaak doet en redelijk ingrijpend is. Rik Dieteren heeft ons hierin op een professionele wijze in het gehele traject ontzorgd. Hij communiceert proactief, consequent en duidelijk, komt afspraken na en niets is hem te veel. Hij heeft een duidelijk doordachte bedrijfsfilosofie waarmee hij zich van anderen wil onderscheiden en dat lukt hem ook, door bijvoorbeeld gebruik te maken van herbruikbare en duurzame verpakkingsmaterialen.
Geweldig tevreden. Heel kundige verhuizers die je tijdens de stressvolle verhuizing compleet ontzorgen. De verhuizers gaan heel zorgvuldig en voorzichtig met je spullen om en zijn enorm vriendelijk en netjes. En last but not least een super goede prijs kwaliteit verhouding. Laat Rik je verhuizing verzorgen. Ook de nazorg is fantastisch. Klein probleem met een lamp ook direct opgelost!
Geachte mevrouw De Wilde, bedankt voor u lovende woorden, ondanks dat de lamp enige vertraging heeft opgelopen. Wij wensen u veel woonplezier op deze mooie locatie met het geweldig uitzicht! Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren
Wederom een prettig en snel verlopen verhuizing met deskundige en vriendelijke medewerkers!
Top bedrijf, betrouwbaar, snel, vakkundig!
Alles goed verlopen , en heel fijn personeel, vriendelijk en vooral ook gezellig. Hou dat vast en ik geef dit ook weer door.
De verhuizing is perfect en zeer vlot verlopen. Zeer goede en vriendelijke medewerkers.
terwijl er in eerste instantie even gesproken was om een dag eerder in te pakken, hoefde dat dus niet. Terwijl een verhuizer vertelde bij het extra dozen brengen dat ik niets in/uit hoefde te pakken,(dit stond op zijn papieren) bleek dus dat ik, ondanks mijn handicaps de volgende dagen nog heel veel uit moest pakken. Vooral de kratten met serviesgoed gaven mij heel veel pijn.
Geachte mevrouw Van Klaveren allereerst bedankt voor uw bericht. Op de dag van de verhuizing hebben de verhuizers meer meegenomen en meer ingepakt dan daadwerkelijk was afgesproken in de offerte. Wij zijn op de dag van de verhuizing door u naar huis gestuurd omdat het u te veel werd. Wij kregen niet de kans om de spullen uit te pakken. Wij hebben u toen aangeboden om de dag erna terug te komen om de spullen alsnog uit te pakken. Dit was volgens u niet nodig u wilde graag zelf uw spullen uitpakken. Achteraf gezien hadden wij u vooraf moeten bezoeken. Maar naar aanleiding van u duidelijke mening hebben wij dit niet gedaan, u wist hoe het moest gebeuren. Kortom een duidelijke les ook voor onze kant. Wij wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres! Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren
Zonder meer goed
Zoals reeds telefonisch besproken , duidelijk afspraken welke te verhuizen goederen maken. Dit geldt voor zowel klant als opnemer. Medewerkers op de dag zelf hebben dit zeer uitstekend en meedenken opgenomen. Alle lof voor hun vakbekwaamheid en hun symphatieke , beleefde aanwezigheid.
Geachte mevrouw Timmermans, bedankt voor u mooie woorden. Zoals reeds telefonisch besproken mocht het niet lukken met de stoel vernemen wij dat graag van u. Wij wensen u veel woonplezier in uw mooie huis! Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren
Iemand met kennis van zaken. Neemt de tijd om zijn verhaal te vertellen. Komt rustig over.
Verhuizing is perfect uitgevoerd door een erg leuk team van mensen die bijzonder efficiënt werkten. Alle afspraken goed nagekomen en alles prima uitgevoerd. Er was wat verwarring over de handyman vooraf maar dat is in het totaal een kleinigheid. Wat ons betreft is het bedrijf en zijn mensen een aanrader!
Leuke manned die goed were hebben verricht
Geachte familie Meerman, bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier op uw nieuwe woonadres. Bedankt voor het terug brengen van de verhuisdozen. Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren,
Alles prettig geregeld!
Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten. Binnen een week na mijn telefonische aanmelding kon ik verhuizen. Zowel de informatie vooraf, de offerte en de uitvoering waren van goede kwaliteit. De afhandeling van een kleine beschadiging werd in onderling overleg goed geregeld. Ik kan jullie bij iedereen aanbevelen. Bedankt en ga zo door.
De verhuizers waren vriendelijk, alleen het monteren van de meubels is slecht gedaan mijn kastdeuren waren scheef gemonteerd. Later iets beter bijgesteld maar ze raakte elkaar nog steeds bij openen dit bracht telkens lichte schade aan de deuren. Dit heb ik later zelf bijgesteld. Matras vergeten mee te nemen, gourmetstel laten vallen, dozen vergeten. Voldeed niet aan mijn verwachtingen.
Beste mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Uiteraard pak ik dit serieus op, maar helaas krijg ik u telefonisch niet te pakken. Echter hebben mijn medewerkers op de verhuisdag direct contact met mij gezocht om de verhuizing door te spreken. Onze verwachting van een verhuizing is dat een klant betrokken is, zorgt voor zijn eigen spullen zoals afgesproken, informatie deelt zodat wij hierop kunnen inspelen en zorgt dat iedereen uit bed is als de verhuizers er zijn. Om een indruk achter te laten bij de lezers: de verhuizing was totaal niet voorbereid. De verhuizers troffen een ongeorganiseerde situatie aan, die anders was dan vooraf besproken en afgesproken. U zou alles inpakken. U heeft Ikea laten komen en wij hebben dit gemonteerd. Hiervan waren wij overigens niet op de hoogte. Mijn voorman heeft met u besproken wat er wel en niet mee ging tijdens de verhuizing. Er zouden spullen achterblijven in de oude woning maar dit was allemaal geen probleem op dat moment. De doos van het gourmetstel was kapot en daarom is deze uit de doos gevallen. Het uitvoeren van extra werkzaamheden is bij ons nooit een probleem. Voor u waren de extra kosten wel een probleem. Daarom hebben wij niet alles kunnen uitvoeren. Met vriendelijke groet, Rik Dieteren
Wat ons direct opviel was de vriendelijkheid,betrokkenheid en het meedenken van de medewerkers.
jong en positief ingesteld team, dat rekening houdt met persoonlijke wensen, snel en efficiënt werkt en voorzichtig omgaat met mijn spullen
Snel vakkundig behulpzaam dus in alle opzichten een aanrader
Geachte heer Mertens, onze dank voor uw lovende woorden. Wij zijn blij dat het rode koffertje terecht is. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuw appartement. MVG Team Rik Dieteren