Prettige verhuizer, aan te raden. Flexibel en kundig.
Beste, Bedankt voor de review, hier zijn we altijd blij mee. Fijn te horen dat u tevreden bent. Veel plezier van uw nieuwe woning. Groet Team RD
Rik Dieteren heeft onze verhuizing tot in de puntjes geregeld. Schoonmaak van onze nieuwe woning door professionele schoonmakers, inpakken van de inboedel en huisraad en de verhuizing naar ons nieuwe huis. Alle medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam, gemotiveerd en werken hard! Met Rik Dieteren wordt je verhuizing perfect geregeld!
Beste, Het was een leuke verhuizing om te organiseren. Veel aspecten kwamen aanbod. Idd van schoonmaak van uw nieuwe woning, inpakken complete inboedel en het verhuizen. En dit binnen 24 uur nadat u de sleutel heeft ontvangen. Namens ons team bedankt voor het vertrouwen. Veel woon plezier in uw prachtige woning. Geniet van de tuin. Groet Team RD
Perfecte afwerking, vriendelijke medewerkers. Maar voor het leeghalen van een paar meubelstukken erg prijzig.
Rik Dieteren is niet de goedkoopste maar de kwaliteit en service maakt alles goed. Nogmaals bedankt (voor de derde keer)
Iedereen binnen dit bedrijf waarmee ik contact mee hebt gehad is erg vriendelijk. Zij hebben alles zonder te klagen over verhuisd of in een mobiele opslag gezet. Toen mijn zoontje ontroostbaar was mocht hij op de knoppen drukken van het verhuislift. Echt een aanrader.
Vanaf het eerste bezoek is er uitgebreid met ons mee gedacht. Vooraf werden we voldoende voorzien van materialen om alles voor te bereiden. De verhuisdag zelf blijft altijd spannend. De jongens waren op tijd aanwezig, en gingen na een rondje inventariseren direct aan de slag. Alles liep soepel en gestructureerd. Binnen mum van tijd was alles overgebracht naar ons nieuwe pand en werd er uitgebreid mee geholpen om alles op de juiste plek te krijgen. Kort om een top team met kennis van zaken.
efficiënt-beleefd-keurig gewerkt-bereid om mee te denken bij wijziging verhuisdatum.
Goed.
Super verhuizing. Alles volgens afspraak. Goede voorlichting vooraf. Wij hadden al eerder zeer goede ervaringen met Rik Dieteren ivm een eerdere verhuizing vanuit een zorgcentrum. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, professioneel en hebben zichtbaar plezier in hun werk. Goed team. Super medewerkers en bedrijf.
We zijn meegenomen naar ons nieuwe huis. Wat een top team. Zeer goed op elkaar ingespeeld. Een zeer prettige ervaring. Ze werken ontzettend hard en zorgvuldig gaan ze met onze spullen om.
Ik vond dat het allemaal vlug en deskundig verliep.Ik zal uw verhuisbedrijf zeker aanbevelen. Ze waren mooi op tijd, hadden alles vlug in de verhuisauto en ik was jaloers op hun energie. En dan moesten ze s'middags nog naar een paar plaatsen! De heren waren allemaal zeer behulpzaam en vriendelijk en zijn hun salaris dubbel waard.
Beste mevrouw, Bedankt voor de super review ( en persoonlijke email )en de waardering voor de medewerkers. Alvast een fijne feestdagen. Groet Rik
Uitstekend. Dat geldt zowel de bespreking en afspraak met Rik Dieteren zelf, alsook de medewerkers die de verhuizing uitvoerden. Die dag gold code oranje vanwege sneeuwval. Niettemin waren alle mannen goedgeluimd, werkten stevig door en waren zeer plezierig en gedienstig naar ons toe.
Het was die dag pakjesavond, dus werd er op het eind teveel gejaagd om bijtijds weer thuis te zijn. Er waren een paar kleine puntjes die niet helemaal in orde waren en die we zelf achteraf hebben moeten corrigeren. Ook is niet gemeld dat er twee dozen, met levensmiddelen, beschadiging hadden opgelopen. Gelukkig was de inhoud nog steeds te gebruiken. Dus over het personeel kunnen we niet 100% tevreden zijn. Al met al is de verhuizing soepeltjes verlopen.
Beste, Naar aanleiding van u review heb ik contact met u opgenomen. Ik begreep uit uw verhaal dat ondanks uw review toch zeer tevreden was over onze behulpzame medewerkers. De schade aan de drinkpakken was niet van dusdanige aard dat er iets kapot is gegaan maar er alleen een deuk in de kartonnen verpakking zat. Bedankt voor de telefonisch uitleg. Groet Rik Dieteren
Prima bevallen allemaal
We waren erg tevreden met de verhuizing door Rik Dieteren!
Ik ben super tevreden en kan Rik Dieteren van harte aanbevelen.
Snel geholpen. Duidelijke offerte waarbij de uiteindelijke rekening naar beneden was bijgesteld toen bleek dat er minder afval was dan in de offerte vermeld stond. Vriendelijk en goed werk geleverd. Aanrader!
Ondanks diverse kleine beschadigingen waarvan er een gelijk werd opgelost en een nog onderweg is zijn we best tevreden.
de medewerkers werkten heel netjes en vakkundig. Ze gaven ook nog advies, omdat er ook al spullen van de nieuwe bewoners in huis stond.
De beoordeling spreekt voor zich!!
Zeer tevreden. Als ik dan iets zou willen opmerken, dan zou er wellicht vooraf iets meer duidelijkheid gegeven mogen worden wat het voordeel is van meterbakken en hoe e.e.a. dan daarvoor verpakt moet worden.
niets aan bovenstaande toe te voegen