Totale verhuizing verliep snel en onder prettige sfeer. Helaas is door 1 medewerker 1 kledingrek kapot gegaan,dus niet meer te gebruiken.Medewerker heeft hier foto van gemaakt en zou het doorgeven aan Rik Dieteren.Eiken togenkast is niet goed in elkaar gezet.Deuren zijn zeer moeilijk te sluiten en te openen.
Beste, Bedankt voor uw review. Morgen neem ik contact met u op om alles door te spreken en tot een oplossing te komen. Groet Rik Dieteren Update: Inmiddels hebben wij de kast gecontroleerd. En de schade aan het rek besproken. Alles is opgelost.
Zeer tevreden.
Uitstekend bedrijf / duidelijk en nauwkeurig / mogelijkheid on inboedel tijdelijk op te slaan / volgende keer zie ik weer kiezen voor dit bedrijf
Personeel is super en zeer deskundig!!! Zijn erg voorzichtig
Verhuizen is een heel gedoe. Als klant wil je daar goed in begeleid worden. Samen met jullie hele team is dat vlot verlopen. Jullie hebben goed werk geleverd. Onze dank hiervoor en veel succes met de volgende klussen.
Prettige snelle verhuizing met respect voor de hardwerkende medewerkers. Klasse job!!
communicatie over tijdstippen was rommelig.
Jammer dat er bij oplevering toch nog wat onvolkomenheden zijn geconstateerd. Hierover zijn alsnog goede afspraken gemaakt.
Perfect en zeer klantvriendelijk.
Goed werk en vriendelijk personeel. Zou voor iedereen een aanrader zijn, Groetjes fam. van de kerkhof.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en adviseur. Alles wordt professioneel ingepakt, verhuisd en terug op de plaats gezet op het nieuwe huisadres. Wij zijn zeer tevreden en zal het bedrijf dan ook zeker aanbevelen bij anderen.
Beste, Bedankt voor uw review. Veel woonplezier in uw nieuwe woning. Groet Rik
Hartstikke bedankt voor de hulp bij deze verhuizing. Een leuk team dat van aanpakken weet.
Beste, Fijn dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Groet Rik
Top.
positieve ervaring. verhouding kwaliteit prijs scoort iets minder i.v.m. meer/minder werk
Uitstekende en keurige medewerkers.
Beste, Bedankt voor uw reactie. Veel woon plezier in jullie nieuwe woning. Een fijn weekend toegewenst. Rik Dieteren
Verhuizing was weer top geregeld. Complimenten aan de medewerkers.
Beste, Bedankt voor de review. Groet Rik Dieteren
Vriendelijke verhuizers die er zin in hadden.Gingen zeer zorgvuldig met onze spullen om.Alles verliep voorspoedig,een aanrader.
Supervriendelijke medewerkers, die vakkundig hun werk doen, zeer gemotiveerd overkomen. Alles is prima verlopen.
Zeer profesioneel
Zeer prettig personeel, snel gedaan en goede informatie voorziening
Beste, Bedankt voor uw review. Veel woonplezier in uw nieuwe woning! Groet Rik Dieteren
Wat we vergeten waren was dat de kleding in de kast kon blijven. Misschien iets aan doen, oudere mensen houden dat niet meer bij. Voor de rest perfecte service.
Beste, Bedankt voor de review. Bedankt voor uw tip inzake het verpakken / verhuizen van (hang) kleding. Ivm het gewicht etc willen we ook graag dat kleding ingepakt wordt. De dozen waren snel leeg en zijn al opgehaald. Nogmaals bedankt voor de opdracht. Groet, Rik
Beste, Bedankt voor de leuke opdracht. Ondanks de m3 en afstand hebben we het toch goed ingeschat zodat de verhuizing zonder problemen kon worden uitgevoerd. Veel woonplezier aan de andere kant van het land. Groet, Rik