Zeer positief. Een aanrader!
Alles heeft hij goed geregeld. Wij zullen hem adviseren bij anderen
Ondanks de hevige regen, snel en vakkundig gewerkt. Zeer vriendelijke verhuizers, deskundig en met verstand van zaken.
Voorbespreking aan huis in ongedwongen sfeer. Opstelling uitvoerders flexibel en klantgericht. Zorgvuldige behandeling van onze spullen met uitgebreid gebruik van beschermmateriaal.
Ik ben zeer vriendelijk en helder geholpen bij de offerte door Rik Dieteren. De medewerkers die de verhuizing uitvoerde waar zeer vriendelijke en gingen met zeer grote zorgvuldigheid met mijn spullen om. Bij een volgdende verhuizing zal ik weer gebruik maken van de diensten.
Zeer correcte afhandeling, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Alle afspraken correct nagekomen.
De eerste indruk bij intake was al goed, de verhuizing liep gesmeerd met drie van die hardwerkende heren.
Wij werken al geruime tijd naar tevredenheid met Fa. Dieteren.
Mail en telefoon, prima communicatie. Niet persoonlijk ontmoet, mijn zussen wel, die waren zeer content. Vanwege de grote afstand zeer blij met ontruiming door Rik en de sympathieke manier van omgaan met de spullen (kringloop, Marktplaats etc.)
Het was een fijne ervaring!
Beste heer Lindeman, Bedankt voor uw snelle review. Ter lering wil ik u vragen hoe u bij het oordeel (informatie voorziening en deskundig advies ) uitkomt op een 1. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Rik Dieteren ------------- Beste Rik Dieteren, Dat is eenvoudig, ik had het niet in willen vullen, omdat naar ik dacht er niet overgesproken hadden. Er staat nog een, er zou een rijtje bij moeten met bijvoorbeeld n.v.t. Maar dat doet niets af van de tevredenheid, juist in tegendeel.
Prettige samenwerking. Goede en open communicatie, adviseert snel en goed. Komt afspraken stipt na en ontzorgt de mensen op een fijne manier.
Geweldig. Wij zijn uiterst tevreden. Flexibel. Gewoon heel goed
Gemaakte afspraak correct uitgevoerd.
zie boven
Beste heer Berg, Bedankt voor uw review op onze website. In het nieuwe jaar kom ik nog even langs bij u in de nieuwe woning. We houden contact en een fijne jaarwisseling. Groet, Rik Dieteren
Goed bedrijf met netjes werkende medewerkers
Hele prettige ervaring. Vooraf met Rik Dieteren zelf, gedurende de verhuizing met zijn kundige, aardige medewerkers. In rap tempo gingen ze te werk. Ik ben heel tevreden!
heel prettig en correcte afspraken , prima vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. TOPPIE.
Fantastisch
Uiterst tevreden over verhuizing.
We zijn tijdig, vakkundig en vriendelijk geholpen
Kan jullie bij iedereen die wil verhuizen alleen maar aanbevelen! Prima verhuisploeg, correct en klantvriendelijk.
Professioneel, vriendelijk , behulpzaam en keurig uitgevoerd en afgewerkt. Zeer tevreden.
Rik....als we ooit zelf nog eens gaan verhuizen, laten we het zeker door jou doen. Twee positieve ervaringen zijn je beste reclame!!