Kundig bedrijf om je verhuizing van begin tot eind te realiseren. Eerst een opname gehad van alle te verhuizen meubels en adhv deze opname een op maat gemaakte offerte ontvangen. Onze spullen werden vanuit een bovenwoning in de binnenstad verhuisd en zij maakten gebruik van een handige lift om te voorkomen dat de woning en/of meubels beschadigen. Zeer tevreden over de professionaliteit en de deskundigheid voor het verhuizen van onze spullen. Zou ze zeker aanbevelen.
Prettig en goed geregeld. Als je eerst gezegd hebt het is voor de opslag en vraagt daarna breng het maar naar boven dat kan allemaal. Helemaal super.
We hadden alleen de lift gehuurd. Aardige jongen zeer behulpzaam. Alles liep op rolletjes.
Toen ik 6 jaar geleden verhuisde naar een seniorenwoning had ik Rik Dieteren voor de verhuizing . Doordat ik nu vochtschade had in mijn vloer en het hele huis leeg gehaald moest worden,hoefde ik ook niet lang na te denken over welk verhuisbedrijf dat voor mij kon doen. Van A tot Z is alles regels door Rik en zijn fantastisch team.
correcte communicatie, flexibel bij mogelijke problemen.
Alles goed verlopen. Met veel respect voor mijn spullen alles in en uitgepakt. Heel vriendelijk en kundig personeel. Volgende keer z’n hoef ik mij geen zorgmedewerkers te maken
Beste Henriette, Wat fijn om te horen dat uw verhuizing zo goed is verlopen. Mocht u nog een volgende keer gaan verhuizen, dan ontzorgen we u graag opnieuw! Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren Verhuizingen & Ontruimingen
Wij zijn zeer tevreden over het werk dat ze doen,alles werd zorgvuldig ingepakt. Er zij ging dingen kapot . gegaan tijdens de verhuizing. de mannen hebben goed werk verricht,ik kan ze aanraden om in te schakelen als je een verhuizing door een bedrijf laat doen.
Ben zeer tevreden over mijn verhuizing. Aardig personeel die alles doen wat mogelijk is.
Ik was al een keer verhuisd met Rik van Dieteren en dit was me de eerste keer goed bevallen. Zijn harde werkers die oprecht hun best doen. Erg vriendelijke en er wordt geprobeerd om je spullen zo netjes mogelijk te verhuizen. B.V. inpakken meubels met speciale doeken en folie. Wat jammer is is dat bij veel meubels er wat verhuisschade te zien is, maar dat is niet te voorkomen, zeker niet als je 2 keer kort achter elkaar alles verhuisd. krassen en deukjes op poten tafels, scheurtje in stof bank.
Prima service. Goed gekwalificeerd en vriendelijk personeel. Alle afspraken goed nagekomen. Alle spullen heel overgekomen.
Goede service en komen hun afspraken na
Zie samenvatting 1 zin.Prima.
Hardwerkende en vriendelijke verhuizers, goed service. Netjes en correct.
“Rikdieteren” is flexibel en beweegt mee met de klant, ook na de offerte. De verhuizers zijn deskundig, vragen hoe je het wil en zijn prettig in de omgang.
Ik heb de verhuizing geheel overgelaten aan de beide verhuizers en ben zelf bij de buren koffie gaan drinken. Alles wat ze konden inpakken van de meubels hebben ze goed gedaan. Kortom uitstekend gedaan !
Wederom prima ervaringen gehad met Rik Dieteren. Niets is teveel voor de verhuizers, vriendelijk, professioneel...gewoon in één woord...TOP!
Beste, Hartelijke bedankt voor de mooie woorden over de verhuizing die we voor u hebben mogen uitvoeren! Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren Verhuizingen & Ontruimingen
alles tot in de puntjes geregeld. super aardige verhuizers, die met je mee denken. gewoon weg een top bedrijf zeker een aanrader.
Gewoon goed
Personeel was top en flexibel
Echt helemaal niks op te merken! Fantastisch team met zeer vriendelijke mensen.
Wij werden goed op de hoogte gehouden over zaken rond onze verhuizing. Het contact was zakelijk, maar vriendelijk. De verhuizing zelf was binnen een paar uur gedaan. Alles werd veilig ingepakt en het geheel gaf een professionele indruk. Het was geen probleem om wat extra spulletjes mee te verhuizen. Rik Diederen ... een topbedrijf!
Prima verhuisservice. Spullen hebben tijdje in opslag gestaan. Netjes terug geleverd.
Verhuizing is prima verlopen. Geen problemen ondervonden. Zelfs nog mensen bijgeschakeld toen we niet op tijd klaar bleken te zijn.
Beste Ralph, Bedankt voor de positieve terugkoppeling en het vertrouwen in ons om u te mogen verhuizen. Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren Woningontruiming & Verhuizingen
Komt afspraken na, deskundig. Spullen zijn in goede handen
Was voor ons de eerste verhuizing Maar alles prima verlopen Alles zeer goed af gebouwd in gepakt en weer op gebouwd,