Verhuizer Rik Dieteren heeft mijn verhuizing uitstekend uitgevoerd: De boekenkasten en de kledingkast werden deskundig uit elkaar gehaald en na verhuizing weer vakkundig in elkaar gezet. Alle spullen werden op de juiste plek gezet en zijn zonder enige schade verhuisd.
ze hebben het heel goed gedaan. Mijn vrouw zei telefonisch al dat het een 10 was. War mij betreft ook.
Zeer vriendelijke verhuizers. Vanaf de afspraak en offerte tot aan het iphalen van de dozen. Een heel dik compliment aan de 2 verhuizers. Heel Vriendelijk en niets was te veel. Alle goederen goed verpakt. Ik was erg tevreden met hoe alles gegaan is
Beste Eddie, Wat fijn om te horen dat uw verhuizing zo goed is gegaan. Bedankt voor het vertrouwen in ons om u te ontzorgen bij de verhuizing. Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren Woningontruiming & Verhuizingen
Vanaf het moment dat een vertegenwoordiger van Rik Dieteren kwam om een offerte te maken tot en met het moment van de daadwerkelijke verhuizing zijn wij zeer tevreden. Duidelijk, servicegericht, efficiënt en vriendelijk.
Snel en voorzichtig met de spullen, alleen was beloofd dat het witgoed ook aangesloten zou worden maar dit is niet gebeurd. Men zei dat ze dat niet mochten. Later bleek dat het een misverstand was en het had wel gemogen.
Wij zijn als klant zeer tevreden over verhuisbedrijf Dieteren. De verhuizers gaan deskundig en zorgvuldig om met onze bezittingen,zoals o.a demonteren en monteren van onze slaapkamerkast. Alles werd netjes afgeleverd. Wij bevelen verhuisbedrijf zeker aan bij vrienden en bekenden
werken erg netjes. vriendelijke mensen. gaan netjes met alles om.
Ik ben zeer tevreden. Erg klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Zal uw bedrijf zeker bij iedereen die gaat verhuizen aanbevelen.
We hebben Rik van Dieteren gevraagd om de oude showroom te verhuizen naar onze nieuwe locatie. We hebben een nette offerte ontvangen en bij goedkeuring een duidelijke mail opvolging ontvangen. De heren waren netjes volgens afspraak bij de showroom en zijn zeer professioneel te werk gegaan. Alles is zonder schade aangekomen doordat ze alles netjes hebben beschermd en zorgvuldig te werk zijn gegaan. Bedankt en tot een volgende keer!
Begin februari 2022 werden we onverwacht geconfronteerd met het feit dat de verhuizing van een kast naar ons appartement niet via lift of trappenhuis mogelijk bleek. Dus belde ik Rik Dieteren. Ik werd te woord gestaan door een zeer vriendelijke klantenservice die heel goed luisterde naar onze wensen. Diezelfde middag kwam een taxateur de klus beoordelen. Een dag later was de klus geklaard. Zo krijg je tevreden klanten die ambassadeur van je worden. Nogmaals hartelijk dank!
1e keer verhuisd na 74 jaar. Alles was door team Dieteren besproken en tot in de puntjes verzorgd. M.a.w. chapeau!
Een verhuizing kun je et een gerust hart overlaten aan Rik Dieteren.
De verhuizing was binnen een ochtend geregeld. Betrouwbaar, vlot en kundige verhuizers.
Van het eerste telefoontje tot en met de verhuizing en opslag was het hele team vriendelijk en meedenkend. Wat een verademing in die hectische periode.
Beste Lianne, dat is precies waar wij het voor doen, voor die verademing in de toch al hectische periode. Bedankt voor de dikke TIEN met een griffel! MVG Team Rik Dieteren
hele duidelijke heldere afspraken, top
Vriendelijk en goed personeel. Goeie jongens!!
Goed en snel gewerkt, geen negatieve dingen meegemaakt. Volgende keer weer.
Het contact was vanaf het begin af aan goed, heel vriendelijk en meelevend wat in ons geval heel fijn was, dat geldt niet alleen voor Rik zelf maar ook voor alle collega’s die we gesproken hebben.
Prettige mensen waarmee we te maken hadden. Een kleine beschadiging aan de vloerbedekking is prima opgelost. Vragen ze naar een verhuisbedrijf da zullen we Rik Dieteren zeker aanbevelen.
We waren aan het twijfelen om zelf te verhuizen of een verhuizer in te schakelen. Toch besloten voor het laatste, erg blij mee. De verhuizing ging super, mede dankzij de 2 goede verhuizers en de verhuislift. De verhuizing ging super snel en erg zorgvuldig. We zullen nooit meer twijfelen ;)
Geachte mevrouw Frenken, fijn om te lezen dat wij de twijfel bij u weg hebben gehaald! Wij wensen de kids veel woonplezier, in hun nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Team Rik Dieteren
De verhuizers waren zeer vriendelijk. Er was onverwacht veel extra werk aan demontage en montage van een klerenkast. Om niet teveel uit te lopen in tijd hebben ze extra mensen gevraagd om te komen helpen. Dat daar extra kosten aan verbonden waren is logisch; de oplossing daarvoor was half/half. Dat is aardig.
Prima service, betrouwbaar
een prima bedrijf met een goede service