Heel blij met de prachtige nieuwe vloer.
prima advies om deel bestaande parketvloer te vervangen, schuren en opnieuw in de olie zetten zonder problemen, goed meegewerkt om draden achter de plinten weg te werken kotom, positieve ervaring
Prima tevreden. Wouter is een topper. Veel dank aan hem
Zeer vriendelijke mensen.
Het betreft schuren en lakken van beuken parket. Het eindresultaat is goed. Maar het moest helaas wel voor een tweede keer (na een week) over, omdat de diagonale banen na de eerste keer nog te zien waren. Verder goed opgelost.
Holland Parket heeft een prachtige vloer geleverd. Vanaf de verkoop tot levering was alles keurig verzorgt en geregeld. Na levering van de vloer had ik nog een telefoontje van de verkoop verwacht. Ik bel binnenkort zelf nog even omdat ik nog een vraag heb over het onderhoud.
Positief, ook over behandeling van klacht
Super gelegd, werken netjes
Prima verloop. De mat valt ons echter wel tegen (ligt niet mooi, krult op, in diverse stukken aangelegd) en er zijn enkele kleine hoekjes /splinters bij hout af, waarbij zelfs bij 1 de ondervloer zichtbaar is.
Geachte familie Owen, Wij betreuren het dat u niet helemaal tevreden bent en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een oplossing.
Heel prettig geholpen. Geen verkopers die je vanalles aan willen smeren. Tijdige levering en flexibiliteit toen wij een aantal keuzes wilden aanpassen.
Heel tevreden
In wat ouderwetse winkel, die te vaak gesloten is werden wij goed en vakkundig geholpen. Op kort termijn is het "parket" prima en mooi gelegd!
Zie hier boven !
Perfect geschuurd en afgewerkt met olie.
PARKET BIJ ONS GESCHUURD EN IN DE OLIE GEZET. ALLEEN JAMMER DAT DE MONTEUR DE PAS GESCHILDERDE DEUR, KOZIJN EN TOOG MET DE SCHUURMACHINE BESCHADIGD HEEFT. VERDERS VLOER KEURIG GEDAAN.
Fijn dat de vloer is geworden. Jammer dat u ons niet heeft gebeld over de beschadigingen. Mocht het nodig zijn deze schade op te lossen wilt u dan even contact met ons opnemen?