Prijs kwaliteit geweldig!

Verschillende keren een vloer gekocht, en altijd super tevreden! Super klantvriendelijk en super netjes qua werk, echt een aanrader voor iedereen.

Klant gericht

Gewoon gedaan wat is afgesproken keurig netjes

tevreden

goed werk geleverd

Vriendelijk, adequaat en kwalitatief goed

Voor de tweede keer bij ons geweest. Tweede keer moest op korte termijn en is goed gelukt door flexibele opstelling. Service, kwaliteit en nazorg gewoon allemaal goed.

Top service en kwaliteit

Wij hadden net een huis gekocht met een eiken herberg vloer dat zeker een opknap beurt nodig had. Net voor kerst 2020 is de vloer geschuurd en in de olie gezet. Resultaat is verbluffend. Zeer mooi geworden. Ook bedankt voor de vriendelijke service in de winkel en de heren die de vloer in 2 dagen hebben kunnen op leveren.

Vloer weer als nieuw!

Recent onze grenen vloer laten schuren en lakken. Tevreden over het resultaat. De vloer ziet er weer als nieuw en strak uit. Omdat we door de natte lak niet meer het huis in konden voor 2 dagen, de sleutel etc. aan Holland Parket overgelaten. Huis is netjes achtergelaten toen we thuis kwamen. Minpunt: hoewel ons vantevoren is verteld dat het kan voorkomen dat een houten plint beschadigt raakt tijdens het schuren, is dit ons enorm tegengevallen. Bijna alle witgelakte houten plinten zijn ernstig beschadigd geraakt. Verbeterpunt: met ons is geen contact meer opgenomen nadat de klus af was. Omdat we elkaar niet meer hebben gezien was het fijn geweest nog even een belletje te krijgen of alles naar wens was en uitleg over het onderhouden van de vloer.

mooie aankoop, nare nasmaak

MOoie aankoop gedaan en daar blij mee. Erg ontevreden over de klantvriendelijkheid achteraf. Ik kwam twee dichte pakken vloerdelen terug brengen die over zijn. Maar dat werd niet terug genomen. Dat vond ik bijzonder on-klantvriendelijk. Maakt dat ik het bedrijf niet zo gauw zou aanprijzen bij vrienden.

Helemaal gelukkig met de nieuwe kurkvloer

Het was een genoegen om te zien hoe vakkundig de vloer werd gelegd, nadat eerst besproken werd wat de beste legrichting zou zijn. Jullie advies pakte goed uit en we zijn bijzonder blij met het resultaat. Dorothee en Ger, uit Amsterdam

Vakmensen die een schitterend resultaat afleveren.

Van het begin af aan hebben we een goed gevoel gehad bij Holland Parket. Duidelijke en snelle communicatie. De werkzaamheden verliepen zeer professioneel en alles werd keurig verzorgd opgeleverd. Het resultaat is een schitterende vloer!

Prachtige vloer, goede service!

Erg tevreden. Goed geholpen, snelle levering en heel blij met onze vloer.

Klantvriendelijke ontvangst in de winkel, en goed de tijd genomen om te adviseren.

Perfect gelegd en afgewerkt. Vriendelijk personeel.

Prima bedrijf levert kwaliteit en service

Holland Parket heeft ons voortreffelijk geholpen , doordat wij waterschade hebben gehad in de keuken hebben wij hun ingeschakeld (aangezien zij ook de vloer hebben aangebracht) om een expertise te doen van de schade. Dat hebben ze snel en deskundig gedaan voordat de expert kwam hadden we al een offerte ondertussen is alles klaar en hebben wij weer een schitterende vloer. Bij het schuren en oliën heeft Michel alles gedaan om dit resultaat te bereiken ook hoe wij hierna om moesten gaan met onderhoud ,klasse bedankt voor alles

prima zaak met super service

Na eerdere goede ervaringen met Holland Parket de parketvloer in ons nieuwe huis door Holland Parket laten schaven en lakken, weer met uitstekend resultaat. Klein probleem met de vloer (lelijk plekje) werd direct aangepakt. Fijn bedrijf.

Heel goed en zeer prettig!

ik kreeg goed advies, de uitvoering is uitstekend. Er moet nog iets afgewerkt, maar de oorzaak daarvan ligt niet bij Holland Parket. Ik kan deze zaak zeker aanbevelen!

Zowel schuren als lakken en plinten perfect. Niet vergeten de service in de showroom. Beetje ouwerwets: een tien met een griffie.

heel tevreden

Onlangs is bij mij een nieuwe kurkvloer gelegd op de slaapverdieping. Ik ben heel tevreden omdat de monteurs met creatieve oplossingen kwamen bij hindernissen, die zij ontdekten in mijn bestaande vloer.

Heel positief

Ik kijk blij en met trots naar de mooie lichte kurkparket vloer, die in mijn woonkamer-keuken is aangelegd door de mensen van Holland Parket. De hele onderneming is me heel erg meegevallen: echt mooi vakwerk van prettige mensen met een prachtig resultaat.

wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de kurkvloeren.

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de kurkvloeren .

Volgende keer weer.

Professioneel bedrijf, goede service/voorlichting en product.

We waren enorm verrast door het prachtige resultaat.

We zijn ontzettend goed geholpen in ons proces voor een 'nieuwe' vloer. We hadden al een houten vloer en die is prachtig aangeheeld. Echt vakmanschap en dat tijdens onze vakantie dus van overlast geen sprake. We kregen zelfs nog een appje met een fotootje van het mooie resultaat. We raden Holland Parket zeker aan.

Mooi eindresultaat

Onze 23 jaar oude beukenparketvloer heeft na schuren en lakken met extra matte lak een prachtige nieuwe uitstraling gekregen. vakwerk!!

Goede service en geleverde dienst.

Holland Parket benaderd na een eerdere dienst in het verleden. Gevraagd voor lakken van onze houten vloer. Een medewerker van Holland Parket is geweest en heeft onze vloer opgemeten en duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Later hebben andere medewerkers de vloer geschuurd, behandeld, en gelakt. Daarbij goed uitgelegd wat er gedaan was, wat te doen met de vloer wat betreft onderhoud. Tot slot, heeft Holland Parket voor onderhoud van de vloer ook de benodigde spullen geleverd er voor. Kortom, goede communicatie en dienstverlening!

topresultaat !

Erg vriendelijke mensen die perfect werk opleveren. Zou ze zeker aanraden !

Superblij met het mooie resultaat

Holland Parket heeft mijn eiken houten vloer geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Tevens hebben ze mijn trap gerenoveerd. Het is echt vakwerk! Goede service, vriendelijk, werken netjes en komen afspraken na.

Snel en goed gehiolpen

Ondanks de drukte kon binnen een week de vloer gescheurd en in de olie gezet worden. Duidelijk uitleg over het onderhoud gekregen om de vloer lang mooi te houden.

Ericalaan 10

6711 MZ Ede