Vriendelijke mensen die hun vak verstaan en bovenal een mooie vloer hebben gelegd voor de afgesproken prijs.
In ons hele appartement is een prachtige PVC-vloer gelegd. Prima werk van Michel die ook meedenkt en wat helpt met verplaatsen van enkele meubels. Mooie afwerking. Zeer tevreden.
Wij waarderen zeer uw mooie beoordeling, veel woonplezier op uw nieuwe vloer. Team Holland Parket
top!
Dank voor uw mooie beoordeling, we zijn er blij mee. Team Holland Parket
Na lekkage buiten onze schuld is dit bedrijf ingeschakeld. Oude vloer was ook door hen gelegd. Zij hebben met ons mee gedacht om tot een zo’n best mogelijke oplossing te komen bij het herstellen van de vloer in de gang van ons appartement. De rest van de vloer was n.l. nog te redden. Degene die de vloer gelegd heeft was zeer deskundig, nauwkeurig en beleefd. En heeft uitstekend het hoogteverschil tussen kamer en gang opgelost. Hij verdient alle lof!!!!
Dank u hartelijk voor deze prachtige beoordeling. Team Holland Parket
Onze PVCvloer is super goed gelegd door Bart. Aardige jongen die meedenkt en zijn hand niet omdraait een kast te plaatsen. Ook de voorlichting in de winkel is prima. Wij zijn erg blij met onze vloer!!
Dank u wel voor uw mooie cijfer. Team Holland Parket
Alles liep op rolletjes, vlot, volgens ingeplande tijd.
Dank voor uw mooie cijfer, we zijn er erg blij mee. Team Holland Parket.
In oktober is bij ons een nieuwe vloer gelegd in de woonkamer. Wij zijn zeer tevreden over Holland Parket. De staal van de vloer die wij hadden gekozen werd bij ons thuisgebracht, zodat wij konden kijken hoe de kleur zou staan. Duidelijke communicatie over de gemaakte afspraken. Op de dag zelf was de medewerker van Holland Parket op tijd aanwezig. Hij heeft een perfecte klus afgeleverd. Wij zijn nog elke dag blij met onze nieuwe vloer.
Zeer kundige mensen en heel betrouwbaar. Onze vloer is geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Prachtig resultaat.
Dank voor uw mooie beoordeling Team Holland Parket
super toffe gasten werken daar, en kwaliteit hebben de mannen zeker 100% tevreden bedankt Albert
Dank u voor deze mooie beoordeling. Team Holland Parket
De offerte werd vlot gemaakt bij het inmeten werd geadviseerd extra doos vloerdelente bestellen Die doos bleek achteraf overbodig, maar maakte de vloer wel een stuk duurder dan de prijs die werd genoemd bij het opstellen van de offerte.
Hartelijk dank voor u mooie beoordeling. Wij bestellen altijd extra materiaal om te voorkomen dat we tekort komen en de vloer niet af kunnen maken. Wij wensen u veel woonplezier op de nieuwe vloer. Team Holland Parket.
Dank voor uw mooie beoordeling. We wensen u veel woonplezier op uw nieuwe PVC vloer Team Holland Parket.
Aanrader
Dank voor uw mooie beoordeling. Groet Team Holland Parket
Goed advies gehad, netjes gelegd. Zeer tevreden.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Groet, Team Holland Parket.
Holland Parket heeft onze hal voorzien van een PVC-vloer van Wicander. Vloer ziet er perfect uit !!!
Dank voor uw prachtige beoordeling. Team Holland Parket
Zeer positief en tevreden.
Vanaf het begin tot het eind goed advies over laminaat gekregen . Ondanks dat veel van zijn personeel met zomervakantie waren , heeft hij er alles aan gedaan, om toch 2 van zijn mensen te regelen voor het leggen van het laminaat in de vakantie periode . Het laminaat is keurig gelegd en netjes afgewerkt ,ook waren zij erg beleefd . Ik ben heel erg tevreden .
Dank voor uw mooie review, wij zijn er blij mee. Team Holland Parket.
Alhoewel ik zeker tevreden ben met het eindresultaat en er zeker vakmanschap geleverd is, toch 2 puntjes: Graag was ik van de voren geïnformeerd over het feit dat het (schuur)afval en materialen achtergelaten zouden worden. Er bleven nu 3 grote vuilniszakken achter (waarvan er 1 ook niet te tillen is, zo zwaar), die ik nu nog af moet zien te voeren. Zeker nu het afvoeren van afval niet meer zo vanzelfsprekend, had ik dit graag van te voren geweten. Het tweede puntje betrof een meer gedragsmatig iets, het weggooien van peuken op straat, terwijl de GFT-bak naast je staat. Dit vind ik persoonlijk geen visitekaartje voor het bedrijf en ook vind ik dat je afval überhaupt niet op straat hoort te gooien. Nogmaals, ben ik zeer tevreden over het eindresultaat, maar ook over de communicatie en de service (het staaltje).
We zijn blij dat u tevreden bent. In onze opdrachtbevestiging staat dat wij verpakkingsmateriaal en schuurstof niet retour kunnen nemen, jammer dat u dat niet gelezen heeft. Wat betreft de peuken op straat. Wij zijn het volledig met u eens dat er geen peuken of ander afval op straat gegooid mag worden. Wij zullen onze man erop aan spreken. Met vriendelijke groet, Team Holland Parket
De man ( uit Putten) die bij ons parket kwam leggen was uiterst vriendelijk, behulpzaam en netjes. Zorgvuldig in zijn vak en deskundig, heeft een keurige vloer gelegd. Hij verdient een Pluim👌🏻😀
Dank voor uw mooie beoordeling, we zijn hier blij mee. En de pluim voor onze parketteur zullen we doorgeven Team Holland Parket
Prettig geadviseerd en vakkundig uitgevoerd.
Dank voor uw mooie beoordeling. Team Holland Parket
Vloer gerepareerd en weer geschuurd en in de olie gezet. Goed gedaan.
Dank voor uw reactie. We wensen u weer veel woonplezier op uw vloer. Team Holland Parket
Goede kwaliteit, goede legging! In een ochtendje is de vloer gangvloer gelegd.
Dank voor uw mooie beoordeling. We zijn hier blij mee. Team Holland Parket
Advies: op maat Werk: netjes, Het werk, het opruimen, enz Uren: ruim gerekend, het was veel eerder klaar. Tip: lak de ene dag de even tredes en kom terug voor de oneven tredes. Nu alles in een keer gelakt moet worden, zonder dit vooraf te weten, is dat niet prettig in een huishouden.
Dank voor uw positieve reactie. Wat uw tip betreft: Wij plannen het lakken zoveel mogelijk in 1x omdat we anders 4x terug moeten komen. Dat zou betekenen oneven treden grondlak en aflak en volgende dag aflakken en voor de oneven treden hetzelfde. Dit brengt ook weer extra kosten met zich mee. Natuurlijk kunnen we hier altijd van afwijken als het niet anders kan. Team Holland Parket
Na vier dagen schuren en in de olie zetten hebben wij een prachtige vloer. Helaas is bij het polijsten iets niet helemaal goed gegaan; dit werd uiterst correct en snel opgelost. Wij zijn zeer te spreken over de service, parketteurs en het eindresultaat.
Vanaf het moment dat wij de winkel binnen liepen merkten wij dat we met vakmensen te maken hadden. Alles wisten ze over de verschillende keuzes te vertellen: van de herkomst van het hout, de houteigenschappen tot hoe de planken verwerkt worden. Er is zelfs een display vanuit Ede naar Amersfoort gekomen omdat het wellicht een interessante keuze voor ons was (gelukkig ook want dit is ook de keuze geworden). Ook de vloer is vakkundig en met oog voor detail gelegd. Er was per ongeluk schade gemaakt aan het stucwerk van de muur en alles kosten voor het repareren worden vergoed. Niets dan lof voor de manier waarop alles is afgehandeld.
Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling, wij zijn er blij mee. Team Holland Parket
Meteen goed gevoel bij de intake voor een offerte. Daarna prima levering volgens afspraak. Vloer ziet er super strak uit!