Hadden zoveeeeel meer verwacht !!

Helaas viel onze ervaring met zowel de DJ als de violiste tegen. De DJ leek niet goed aan te voelen wat het publiek wilde, zij draaide vooral oude muziek ipv hedendaagse feestmuziek. Wij hadden ook een violiste bijgeboekt, maar die bracht al helemaal geen toegevoegde waarde. Ze bleef gewoon bij de DJ staan zonder zich even tussen het publiek te voegen met wat opzwepende tune … het was ook niet de violiste die wij in gedachten hadden maar een derderangs .. we moesten wel betalen zoals voor een groot evenement maar kregen echt niet naar waarde !! Wij hebben 3400€ betaald voor een feestje met 55 personen, dus dan mag je wel wat meer verwachten ! Jammer, want we hadden gehoopt op een muzikale bijdrage die mijn verjaardag onvergetelijk zou maken. Helaas was dat niet het geval!

Perfecte omlijsting van event en opbouw naar feestelijke borrel

Wij hadden een borrel, diner en naborrel/feest met 100 man. De DJ en saxofonist van Dames Draaien Door wisten de sfeer er precies goed in te krijgen. Tijdens het eten was de muziek perfect om ook aan tafel te kunnen praten met elkaar en tussen de gangen door was het net wat opzwepender. Precies zoals besproken.

Top avond met een professionele show en samenwerking

Als locatie werk ik graag samen met dames draaien door. Niet alleen ben ik gegarandeerd van een spetterende en indrukwekkende show, ook de is de samenwerking fantastisch, Professioneel en flexibel! Inge op de Weegh Meeting- en eventmanager Fifth NRE

Alles klopte met perfecte communicatie

Complimenten aan Sophie die alles meteen oppakt om het perfect te regelen. De Dames waren tijdens de avond subliem en maakte er een echt feest van. De opbouw en techniek klopte ook volledig. Kortom een aanbeveling voor iedereen die een echt feest willen bouwen/geven.

De dames zijn een super toevoeging aan je event!

De dames (dj, saxofoniste en vocaliste) wisten ons publiek lekker mee te krijgen. Een leuke afsluiter van ons zakelijke event!

Geweldige bruiloft mede dankzij deze band!

We hebben afgelopen zaterdag intents genoten van onze bruiloft waarbij we DDD hadden geboekt. Dj Kitty warmde de zaal goed op, waarna Eefje, Danielle en Maria er een knalfeest van maakte. Zowel voor jong en oud was het leuke muziek. Iedereen heeft genoten van de band!

Heerlijke avond

Top duo

We're very happy with the DJ & Saxophonist

They really took the party to the next level, engaging with the crowd and made sure people started dancing. We are super happy with their performance.

• Would you recommend us? Yes

Professioneel team. Goed geregeld van het begin tot aan het eind!

Fantastische muzikanten gehad die snappen wat een feestje is. Mooie en vrolijke uitstraling en professionele aanpak! Erg geslaagd op onze bruiloft wat ons en onze gasten/vrienden/familie betreft.

Voor als je echt een feest wilt!

Dank voor de hele fijne samenwerking! Het contact was goed, snel en duidelijk. Er werd goed rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever met als resultaat een knalfeest!

Wat een fantastische avond met DDD bij het Rituals Event in Eindhoven!

Voor ons Rituals event in Eindhoven hadden wij DamesDraaienDoor als tip doorgekregen en wat een feest. DJ Kit-T & Saxofoniste Kirsten, grote complimenten. Een fantastische avond waarbij ze precies de juiste nummers draaiden. Ze zagen er ook prachtig uit, volledig ons thema doorgevoerd, wat bij onze events een perfecte match is. Tot een volgende keer!

Echt waanzinnige professionals

Ze waren van het begin tot het einde fantastisch!!! Ze hebben er zo'n show van gemaakt. Het bruidspaar heeft echt genoten. Wat ik waanzinnig goed vind van deze dames dat ze iedereen man / vrouw / danser of geen danser er bij weten te betrekken. Echt super gaaf! ze stralen zelf ook heel veel plezier uit ik zou hun iedereen die een feestje wil aanraden.

Geweldig entertainment

De Dames Draaien Door hebben weer voor geweldig entertainment gezorgd, ook van onze gasten hebben we alleen maar positieve reacties ontvangen.

Kwaliteit al jaren lang

We gebruiken al jarenlang naar volle tevredenheid voor onze diverse evenementen de diensten van de dames draaien door met een DJ aangevuld met zangeressen percussie viool en of saxofoon

Ze maken er echt een feestje van

Echte aanrader als je er een feestje van wil maken

Energiek!

Wij hebben de Dames draaien door ingezet bij een zakelijk feest met thema Moulin Rouge. Het was een energiek en gaaf optreden.

Geweldige muzikale, energieke en professionele dames!

De dames hebben onze huwelijksceremonie muzikaal opgeluisterd. Al je wensen worden van tevoren uitgebreid door gesproken, zodat je je daar op de dag zelf geen zorgen over hoeft te maken. Alles is mogelijk! Absoluut een aanrader.

Erg professioneel geregeld en veel enthousiasme vanuit de dames tijdens het optreden

Er wordt vanuit DDD veel tijd gestoken aan de voorkant zodat op de avond zelf alles soepel en professioneel verloopt. Het optreden en de muziek sluit goed aan bij de doelgroep.

Helemaal top

Kirsten is een een zeer goede Saxofoniste / entertainer. Pakt de sfeer leuk op en hield het publiek doorlopend bezig. Mooi op tijd en alles tot in de puntjes voorbereid.

Prettige samenwerking!

Wat een fijne samenwerking met de Dames van DDD. Zowel vooraf met Sophie als tijdens de show met alle muzikanten. Alles zeer verzorgd, professioneel en een geweldige show. Top!

Geweldig!

Deze 3 dames hebben onze bruiloft extra speciaal en gezellig gemaakt!

Perfecte aansluiting bij de wensen van de klant

Op de bruiloft van B&R in het mooie Franse Chateau de Mairy kwam Sere draaien op het feest na het diner. Wat heeft zij een geweldige sfeer neergezet! Iedereen ging los en de gasten hebben enorm genoten. Heel blij met haar flexibiliteit en professionaliteit. Daarnaast is Sere ook een hele lieve en leuke dame. Alle apparatuur en DJ booth + podium zijn in aanloop naar de bruiloft en de volgende dag keurig neergezet en opgeruimd door Dennis. Een hele fijne ervaring en hopelijk kan ik DDD weer snel inzetten op een event.

Geweldige show!

Geweldige show, spelen uitstekend in op het publiek. Communicatie rondom planning uitstekend. Afspraak is afspraak.

super leuke muziek

Leuke meiden en leuke muziek snappen het geheel en voelen aan hoe je de mensen in beweging krijgt

Professionele muzikanten

Volderstraatje 2

5211 JA s-Hertogenbosch

06 523 633 85

Over DamesDraaienDoor

Ons Female Artist Agency vertegenwoordigt de beste Nederlandse female DJ’s & Artists. Alle dames zijn ervaren entertainers met de perfecte combinatie
van elegantie, intelligentie en professionaliteit. Het zijn allen zeer
getalenteerde artiesten die exact weten hoe ze de gasten tijdens
een event moeten vermaken. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, privéfeest, borrel, bruiloft, festival of eender welk event; het draait áltijd om het
creëren van een unieke mix van muziek en live entertainment. De perfecte combinatie:
Beauty, Brains & Professional!