Super kwaliteit

Het enige wat tegenviel was dat het bijna een maand heeft geduurd voordat de tent klaar was.

Dit is de eerste keer dat ik met Zonklaar in contact ben gekomen. Het is niet naast de deur maar zeker de moeite waard. Een goede service en zeer klantvriendelijk. Wat mij betreft een aanrader. Met vriendelijke groet, Marco van de Kraats.

bizonder vreemd

Ontving een factuur, niet voor mij bestemd, nog nooit van ZONklaar gehoord en woon ook niet in de stad die op de factuur staat. Op mijn telefoontje kwam geen reactie, ook niet op mijn email. Vraag me af hoe ze aan mijn naam en email komen.

Goeie Service en de Markiezen zijn weer als nieuw. Had niet verwacht dat ze volledig gereinigd zouden kunnen worden (weer en groene aanslag).

Superdepuper. . . .snel en naar tevredenheid

Ruurd-Jacob en Feike twee klantgerichte toppers. . . i'll be back :-)

Professioneel

Zeer vriendelijk en een mooi resultaat

Voldoende

na mijn voorgaande beoordeling, is er contact opgenomen en is de behandeling in gang gezet. Ik hoop en vertrouw erop dat een en ander correct wordt afgehandeld. Over de uitvoering van het werk kan ik nog niet oordelen.

De kwaliteit die wij wel hebben verwacht

zeer goed

Perfect in alle opzichten!

Zeer tevreden.

Kwalitatief en prijstechnisch goed prdukt

Je wordt prettig geholpen

Schitterend schone zonneschermen, zien er weer uit als nieuw zelfs een weerplek is verdwenen!

Vriendelijke bedrijf, komt afspraken na. Zonneschermen in een halve dag weer als nieuw! Nette vriendelijke reinigers, heel beleefd. Aanrader!

Sprayhood volgens afspraak gereinigd’ geïmpregneerd .waar nodig stiknaden gereaparerd. De sprayhood[wit] is weer als nieuw.

Ben zeer tevreden over het geheel.

Prima afwerking en service voor herhaling vatbaar.

snel,correct duidelijk

snel correct duidelijk

Prima service !

Van demonteren / ophalen tot weer monteren alles zeer naar tevredenheid ! Zonweringdoeken weer mooi schoon

Markiezen zijn netjes gereinigd.

Markiezen zijn netjes gereinigd. Prijs/kwaliteit verhouding iets aan de hoge kant. Vriendelijke medewerkers. We hebben nog een kleine opdracht openstaan m.b.t. het vernieuwen van de koort. Als deze wordt voldaan geef ik de cijfer 9.

de doeken zijn een stuk schoner maar de knikarmen en erom heen juist viezer

Ik vond het zonde dat de knikarmen niet met een doek zijn afgenomen, dat heb ik achteraf nog zelf moeten doen, tevens was door het spuiten het plafond vol met vlekken hebben we ook weer moeten na reinigen.

Keurig op tijd. Perfect schoon gemaakte markiezen. Top service

Na duidelijke offerte afspraak gemaakt. En na volle tevredenheid alles afgehandeld. De werknemer van zonklaar was aardig en heeft puik werk geleverd. Had weinig eisen. Slecht een waterpunt en elekrta punt was voldoende. Kortom dik tevreden.

Opvallend super vriendelijk, chapeau!

Via via bij jullie terecht gekomen ivm reinigen van oude zeilen die misschien 20jaar niet zijn gebruikt. Vieze vlekken die we niet konden thuisbrengen. Enfin, het resultaat is dat we nu een zeil hebben teruggekregen als nieuw!

boven verwachting

Wij hadden veel te lang gewacht met het reinigen van onze markiezen, dus we hadden er een hard hoofd in, maar de jongens van ZONklaar hebben ze prachtig schoon gemaakt. Verschillende klanten hebben al gevraagd of we nieuwe markiezen hebben! Overleg vooraf was ook erg prettig en behulpzaam.

Service zoals je die altijd wenst te krijgen!

Na telefonisch contact en mail met afmetingen markiezen en uitvalschermen, heel snel scherpe offerte ontvangen, inclusief indicatie reparatie voor een defect scherm. Klein misverstand rondom defect scherm, maar na telefonisch contact helemaal perfect opgelost. Scherm meegenomen, gerepareerd en binnen een week weer teruggehangen, schoongemaakt en wel. Alle andere markiezen en schermen keurig op locatie schoongemaakt. Top bedrijf met aardige en deskundige mensen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zeer tevreden over ZONklaar. Wij hebben recent onze markies laten reinigen bij ZONklaar. De (telefonische) informatie vooraf was duidelijk en positief, met een duidelijke uitleg en er werd de tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. Het resultaat was boven verwachting en voor een zeer gunstige prijs Klein minpuntje: levertijd en commumicatie. We hebben zelf na een aantal weken gebeld of onze markies klaar was, terwijl er was afgesproken dat wij gebeld zouden worden en dat de markies binnen 14 dagen klaar zou zijn (deze termijn werd niet gehaald en voor ons niet duidelijk waarom niet)

• Ervaring met: Reinigen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

super zaak

• Ervaring met: Repareren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een fantastische service! Onze markiezen zijn weer als nieuw, alle vlekken verwijderd en ze zijn weer opnieuw geïmpregneerd. En Zonklaar was meteen bereid hun planning aan te passen aan onze wensen. Een dikke pluim voor dit bedrijf dat in alle opzichten fantastisch werk heeft geleverd. Bedankt Zonklaar.

• Ervaring met: Reinigen

Schrijnwerkersstraat 7 B