Het door mij beoogde vermindering is bereikt.

Nog nooit problemen gehad

Super alles geregeld

We werden goed en snel geholpen.

Gewoon dat gedaan wat is beloofd.

Was wat sceptisch over de wat onderkoelde, erg zakelijke, benadering van WOZ-Consultants, maar het resultaat was er dan toch. Het duurt even maar dat ligt denkelijk meer aan de gemeente dan aan WOZ-consultants. Tussentijdse informatie tijdens de bezwaarprocedures is sober maar “to the point”.

zeer goed

Ik ben zeer tevreden over het verloop van de procedure en ik zou zeggen, "GA ZO DOOR".

Deskundig

Kennis van zaken.

Heldere communicatie en overzicht in een wirwar van regeltjes.

Een bedrijf dat een heldere communicatie voert, overzicht geeft en een boel juridische rompslomp uit handen neemt. Heel fijn als je zelf niet in die wereld thuis bent.

Hele traject soepel verlopen met mooi resultaat

Alle argumentatie en informatie goed opgepakt en ingebracht. Goed gedocumenteerd. Steeds op de hoogte gehouden.

Open en eerlijk, maar het proces zou korter moeten kunnen

Ik had verwacht dat de procedure sneller zou verlopen. Begrip voor de ambtelijke wegen die bewandeld moeten worden. Als ik naar mijn buren kijk, zij hebben direct bij de gemeente een verzoek ingediend en hadden binnen een paar weken een verlaging van de WOZ gekregen. Het resultaat was gelijkwaardig.

Verdiepen zich goed in de juiste beoordeling

Woz consultants in het verleden ook regelmatig ingeschakeld, bijna altijd met een klein succesje. Inmiddels is de deskundigheid van woz cons. duidelijk omhoog gegaan, ze gaan niet zomaar akkoord met een verlaagde woz. In ons recente geval heeft woz concultants zich goed verzet tegen de woz waarde welke opgelegd werd door de gemeente, zelfs nadat er door gemeente een taxateur was langs geweest. De herwaardering (verlaging) werd zeer nauwkeurig bekeken, het hoger beroep werd vervolgens ook gewonnen. Na dit grote gewin, wees woz cons. de gemeente op bijstelling van de afgelopen 5 jaar! Het gehele proces is constant goed te volgen op hun website. Per email wordt daarop gewezen.

Prima afhandeling

Er wordt helder en duidelijk gecommuniceerd. We werden goed geïnformeerd over de voortgang en een (terechte) verlaging van de WOZ waarde is gerealiseerd. We zijn het eens met de herwaardering van de taxateur.

Goede organisatie

Weing mailing nodig om resultaat te halen. Ze zijn heel duidelijk.

gedaan wat moest

Via Eigen Huis getracht de WOZ waarde omlaag te krijgen. WOZ consultants heeft genoeg gedaan om dit gedaan te krijgen. Helaas niet gelukt.

Geen pmkijken ze doen wat ze zeggem

Snel en makkelijk bij wozconsultants aangemeld. Ze hielden mij goed op de hoogte en na bezwaar bij de gemeente meer van de woz-waarde eraf gekregen, dan verwacht Top !

Praktische benadering, gedegen kennis van materie (inhoudelijk) en voorbeeldige afhandeling

Snelle en accurate opneming van mijn bezwaar tegen WOZ waarde 2019. Praktische afhandeling. Gedegen, ter zake deskundig en voortreffelik afgehandeld. Kan iedereen aan bevelen

Gunstige uitspraak door WOZ-Consultants

Goede communicatie!

Snel, doeltreffend, professioneel.

Goede communicatie. Duidelijke dossiervorming en inzage mogelijkheden in dossiers.

Bezwaar succesvol afgewikkeld.

Bezwaar succesvol afgewikkeld.

Fijn dat deze organisatie je helpt met gemeentes die niet juist de WOZ waarde bepalen. Dikke pluim!

Heel soepel door het bezwaar proces geleidt

Hele proces van aanmelden, het aanmaken van een digitaal dossier, is goed verlopen. Conform mijn verwachtingen en wat WOZ-consultants erover communiceren is het hele traject tijdig verwerkt. Met een goed resultaat voor mij. Verlaging van de WOZ-waarde. Ik ben content.

Waardeloos

Volkomen nutteloos

Goede dienstverlening

Betrouwbaar bureau wat de aanvraag en eindconclusie slagvaardig heeft behandeld.

Goede kwaliteit, prima resultaat.

Zorgeloze actie, goed rapport met goede foto ondersteuning.

WOZ-Consultants: transparant, duidelijk en resultaatgericht!

Vanaf het eerste contact werd duidelijk gemaakt welke stappen worden gezet in het proces, wat de verwachte resultaten (kunnen)zijn en het te lopen tijdspad. Resultaat: een significante verlaging van de WOZ waarde.

Regelmatig proberen geen kosten wel resultaat

Elk jaar heeft geen zin, maar voor mezelf en mijn klanten houd ik het in de gaten of er hoge afwijkingen zijn t.o.v. andere huizen en of vorig jaar . Deze help ik dan met het aanvragen voor een check. Tot nu toe een goed resultaat.

Nieuwe Kade 16

6827AB Arnhem

Over WOZ-Consultants

WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.