Zomaar gratis een goede service

Levert ons een voordeel van 108 euro/jr. op. Mooi en bedankt WOZ-consultants!

Eenvoudige manier van bezwaar maken met resultaat

Op deze manier kun je eenvoudig bezwaar maken met resultaat. Communicatie tussentijds kan beter.

Goed reageren snel en hebben doel bereikt. WOZ waarde naar beneden.

Duidelijke werkwijze.

We werden steeds op de hoogte gehouden van de gang van zaken en de vervolg stappen.

Snel, efficient en helder.

Geen omkijken naar het bereiken van een goed resultaat.

professionals

Strakke procedure en aanpak om klant bij te staan helpt goed om de gemeente kort te houden vwb de waardebepaling Als klant moet je gegevens aanmelden en dat gaat soepel en verder verloopt het proces prima

Heel duidelijk en transparant!

Heel duidelijk en transparant allemaal!

Duidelijke en efficiente afhandeling met positief resultaat

De werkzaamheden zijn prettig en naar volle tevredenheid uitgevoerd. De gegevens werden goed gestructureerd vastgelegd. Het resultaat was een verlaging van de WOZ waarde van € 47.000,-.

Communicatie loopt goed

De communicatie met WOZ Consultants verloop goed. Je krijgt een mail als er iets te melden valt. Verder is het voor mij moeilijk om er iets over te zeggen want het proces loopt nog steeds.

goede afhandeling voor het 2dejaar

geen klachten

geen omkijken naar

precies gedaan wat er gevraagd werd: verlagen van mijn w.o.z. waarde. geen omkijken na, alles wordt geregeld en gratis.

Prima, kundig en goed gedocumenteerd

Prima, kundig en goed en duidelijk gedocumenteerd voor de klant. Duidelijk en geen "kleine lettertjes".

Top geregeld

zeer uitmuntend geholpen

WOZ tot nagenoeg mijn gevoels inschatting terug weten te brengen. Top!!

Prettige wijze van bezwaar aantekenen. Heb er zelf nagenoeg geen werk mee. Zaken worden voor je op de achtergrond afgehandeld tot e.e.a. geregeld is.

Duidelijke communicatie, efficiënte afhandeling en goed resultaat

Na een snelle taxatie binnen en buiten is het proces met de gemeente volledig voor mij afgehandeld, waarbij ik wel duidelijk op de hoogte ben gehouden

€66.000,- WOZ waardevermindering bereikt geeft een heel goed gevoel. Hartelijk dank voor de moeite!

De gemeente Wageningen heeft de WOZ waarde van mijn huis met €66.000,- verlaagd, wat neerkomt op 9,8% vermndering van jaarlijkse belasting. Mooi resultaat van WOZ-Consultatants, en dat voor zo weinig moeite voor mezelf! Hulde!!

prima werk

Bedankt

Doelstelling bereikt!

WOZ heeft geleverd.

UItstekende behandeling van het bezwaarschrift

Heldere en adequate stappen zijn gezet en goed gedocumenteerd. Informatievoorziening is prima evenals het resultaat

Jullie doen wat jullie beloven

Jullie doen wat jullie beloven

goed geregeld.

Word professioneel aangepakt.

Alle zorg uit handen om duidelijkheid te krijgen over de WOZ-waarde

De nieuwe WOZ-waarde vastgesteld door de gemeente leek wel veel hoger dan redelijk. WOZ-Consultants heeft dat voor ons uitgezocht en middels een bezwaarprocedure gezorgd voor verlaging van de WOZ-waarde! Het scheelt niet veel maar het is goed dat iemand mee kijkt met verstand!

Uitstekend, ben met de resultaten goed geholpen

Uitstekend. ben met de resultaten goed geholpen

Een goede organisatie

De gevolgde procedure staat als een huis

Geruststellend en bevredigend ondersteuning door een deskundige en gespecialiseerde partij.

Het is prettig en geruststellend om te weten, dat er een organisatie is, die zich op de achtergrond bezighoudt met dit soort zaken. Er wordt m.b.v. deskundigen een goed onderbouwd bezwaar ingediend, dat enige zorg bij de klant (bij mij dus!) weghaalt. Mijn dank daarvoor!

Nieuwe Kade 16

6827AB Arnhem

Over WOZ-Consultants

WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.