Prettige samenwerking

Zonder veel geruis is het bezwaar ingeleid, voorbereid en ingediend.

Snelle reacties op vragen, je wordt goed op de hoogte gehouden via de portal

Een fijne verrassende ervaring

Zeer goede opvolging van acties en verslag ervan

Professioneel en effectief gebleken.

Sorry dat ik mij uitschreef: ik klikte op een verkeerde lead. Vr. groet, E.J. van der Kraan

Bezwaar goed onderbouwd.

Vanaf het begin tussentijds voldoende geïnformeerd over de voortgang van het traject.

Zonder zorgen geholpen

Het was relatief eenvoudig om alleen enkele gegevens aan te leveren, aan te geven waarom ik het niet eens was met de vaststelling en vervolgens af te wachten. Ik kreeg automatisch bericht toen er een (positief) resultaat was.

Doen wat ze beloven

Heldere en duidelijke procedure

Prima resultaat

Gehele proces is zeer goed verlopen mer een prima resultaat

Grondig, vasthoudend en succesvol

Grondige waardebepaling, niet op afstand maar netjes langs gekomen en hele huis bekeken en gefotografeerd. Na eerste afwijzing gemeente direct bezwaar aangetekend en vervolgens succesvol waardevermindering gerealiseerd. Zeer tevreden.

Duidelijke en vriendelijke hulp

De gehele procedure en informatie daaromtrent was duidelijk. De mensen zijn behulpzaam. Ik vond het ook prettig dat bij het taxeren van het huis gelet werd op prive zaken. Hartelijke dank.

Woz-consultants doen wat zij beloven.

Ik ben tevreden met het werk dat Woz-consultants mij uit handen hebben genomen. Zij hebben correct en zorgvuldig gehandeld en resultaat geboekt! dank hiervoor.

De informatie in de e-mails is meestal wat karig, maar wanneer ik bel om extra informatie te krijgen word ik altijd prima en snel geholpen.

klantvriendelijk

Tot nu toe kon ik het volgen. Alleen nu is er iets veranderd in het dossier daar moet ik over bellen ik begrijp het niet.

Uitstekende dienstverlening

Door het WOZ bezwaarschrift door hen te laten verzorgen en afwikkelen is mij veel werk en rompslomp bespaard gebleven met ook nog een mooi resultaat! Bravo!

zeer behulpzaam

werd goed geholpen en bij vragen kregen wij goed en correct antwoord.

meedenkend

meedenkend met de klant

Goed werk geleverd

Goede deskundigheid

Gedaan wat ik vroeg en hoopte zonder kosten.

Mijn aanvraag werd in behandeling genomen om de WOZ-waarde van mijn woning - die extreem was verhoogd begin 2019 - op een reëlere waarde te krijgen door bezwaar in te dienen bij de Gemeente Hilversum. Ik ben even geschrokken van de factuur die men klaar zette. Ik heb toen nogmaals het contract nagelezen en gezien dat ik echt niets behoefde te betalen. Nu is de WOZ-waarde met Eur 50.000 verlaagd en de factuur van WOZ Consultants wordt inderdaad geheel door de Gemeente Hilversum betaald. Ik hoop dat de Gemeente niet volgend jaar weer extra gaat verhogen om hun gelijk te halen. Dan is dit een pyrrusoverwinning.

Perfekte begeleiding

Geen overbodige vragen.Alleen relevante info te verstrekken.Vervolgens door WOZ eigenhandig de zaak afgewikkeld. Dat heet "ontzorgen".

WOZ waarde is met hulp van WOZ consultants met bijna 100.000 verlaagd (van 595.000 naar 497.000)

Geen uur slaap verliezen en een procedure voeren en winnen. Ongelofelijk

Toen ik mijn WOZ aanslag kreeg dacht ik dat de gemeente gek was geworden. Dankzij reclamecampagnes kon ik gratis bezwaar maken. Op hoop van zegen gedaan. Ik kreeg zakelijk en kort bericht en een plan. Een half jaar later: bingo! Er blijkt een zitting te zijn geweest, een rapport te zijn uitgebracht en een beslissing genomen te zijn! Zo maar dik 60.000 euro minder waard. Heel leuk. En de proceskosten zijn al betaald door de gemeente aan WOZconsultants. Supergoed geregeld. Ik kan dit echt iedereen aanraden die vindt dat de gemeente er maar een ruime gooi naar doet

uitstekend

Men krijgt snel antwoord en zeer goede adviezen.

correcte en zorgvuldige procedure met gewenst resultaat

zoals boven vermeld: correcte en zorgvuldige procedure met gewenst resultaat.

Verrassend goed

Snelle en duidelijke berichtgeving Uitstekend geformuleerd bezwaarschrift WOZ

Goed geholpen, uitkomst lager uitgevallen dan gehoopt.

WOZ-waarde met 42.000 verlaagd. Eventueel nog advies hoe deze verlaagde WOZ-waarde ook bij andere belastingen (bv. waterschap) van invloed is.

Nieuwe Kade 16

6827AB Arnhem

Over WOZ-Consultants

WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.