professioneel

Duidelijke communicatie, professioneel taxatie rapport.

WOZ-Consultants hebben mijn belangen goed behartigd

Ze hebben een hoop werk uit handen genomen met hun expertise en een goed resultaat behaald, heel prettig!

Probleemloos

Vakkundige ( voor zover ik het kan beoordelen) en zakelijke benadering

Goed en kundig bedrijf!

Prettige mensen, goede communicatie, direct te bellen en geen wachttijd. Aan te bevelen!

Tot nu toe positief

We zitten nog in procedure, ervaring is nog kort.

Vakkundige dienstverlening!

WOZ Consultants heeft ons een hoop werk uit handen genomen. Het is toch een klusje waar je je in moet verdiepen. Mijn bezwaar is door hen omgezet in een goed en kundig onderbouwd bezwaar waar naar mijn mening wel een positief resultaat uit moet komen! Alle correspondentie gaat via mail en een digitaal dossier, voor ons heel handig. Het dossier is altijd bereikbaar en zonder papieren rompslomp. Nu is het wachten op de uitkomst van het bezwaar, maar daar heb ik alle vertrouwen in!

Goed gedaan

juiste informatie

informatie makkelijk terug te vinden op de site, door in te loggen. rapport is duidelijk . uiteindelijk is de WOZ waarde naar beneden bij gesteld.

Duidelijke informatie over traject met gunstige uitkomst.

Via Eigen Huis in contact gekomen met WOZ-Consultants. Vanaf het begin ben ik met regelmaat op de hoogte gehouden van de werkwijze en vorderingen in de procedure, die uiteindelijk heeft geleid tot een verlagingen de WOZ-waarde van mijn woning. Daardoor is mijn aanslag verminderd en verandert mijn eigenwoning-forfait. Ik ben zeer tevreden over de bemoeienis van WOZ-consultants.

Uiteindelijk keurig afgehandeld met duidelijk rapport

Het proces van eind maart tot begin september verliep in het begin niet zo vlot. Graag hadden wij gezien dat er een taxateur bij ons thuis zou zijn gekomen. Daartoe zijn pogingen gedaan maar dat is uiteindelijk niet gelukt. Wij realiseren ons terdege dat dit veel te maken had met onze vakantie. Wij zijn gedurende een maand weg geweest en juist in die tijd zou de afspraak gepland moeten worden. Dat vonden we jammer maar uiteindelijk ligt er een duidelijk antwoord. Het scheelt allemaal niet zoveel maar dit lijkt ons een stukje reeler. Hartelijk dank.

Zeer nette afhandeling en terugkoppeling van zaken

Naar mijn inzien een correcte WOZ verlaging.

👍

Alle keren dat ik WOZ consultants heb ingeschakeld positief ervaren: Duidelijke, heldere informatie en communicatie!

De website

Men begint eerst dat het vrijblijvend is, maar naderhand is het niet meer vrijblijvend.

Super geregeld!!

WOZ consultants nemen het papierwerk letterlijk uit je handen, en dat zonder kosten! No cure, no pay! Telkens als er een wijziging in mijn dossier kreeg daarvan een email, hier kon ik precies zien wat de status was. Meerdere malen hebben ze de gemeente aangeschreven in zeer professionele briefen. De uitleg naar mij toe als klant was echt eenvoudig en ze gebruiken daarvoor zoveel mogelijk " Jip en Janneke taal". Na ca. 5 maanden is mijn WOZ-WAARDE bijgesteld naar wat het in mijn ogen ook hoorde te zijn. Een verschil van ruim €11.000 minder dan wat de gemeente had berekend. Echt top geregeld, een echte aanrader! Met vriendelijke groet, Fam. De Jonge.

WOZ-consultants neemt mij alle werk uit handen en handelt mijn bezwaar professioneel af.

Zie hiervoor. WOZ-consultants heeft mijn WOZ-waarde omlaag gekregen.

werkelijk prima. Wel lange adem nodig maar dat ligt aan de ambtenarij

mijn verzoek om verlaging van de WOZ-waarde is zeer goed door WOZ-consultants behandeld. Verder hebben zij mij voortdurend op de hoogte gehouden omtrent de stand van zaken

Raar

Mijn woz waarde is gedaald met 14 euro en nu heb ik bijna EUR 1000,- aan kosten. Yipie? En nog wel een taxatierapport waaruit blijkt dat er geen aanvullende informatie is gezocht of gebruikt vanuit kadaster. En nog een foute foto van mijn voorgevel... Dit kan ik voor dat geld drie keer beter zelf.

Professioneel en efficiënt behandeld

Uit de teruggekoppelde informatie blijkt dat goed gebruikt wordt van de aangeleverde gegevens en dit aangevuld wordt met eigen deskundigheid op dit terrein

Geweldig duidelijk!

Snel probleemloos en duidelijk.

Geen idee!

U schrijft in de mail vandaag, dat de WOZ-waarde van mijn huis is verlaagd,maar ik kan nergens vinden tot wat voor een waarde mijn huis is verlaagd! Ik heb daarvoor ook ingelogd naar mijn dossier, maar ook daar is niets in te vinden. Graag hoor ik nog van U. Vr.gr. M.Snel.

WOZ consultants heeft mijn WOZ-waarde naar tevredenheid weten te verlagen.

Zelf heb ik nagenoeg geen omkijken gehad naar de procedure, slechts en alleen documentatie en foto's aan te hoeven leveren.

Super geregeld met kennis van zaken

Na invullen van de benodigde formulieren een soepele voortgang. Prima status verslagen voor elke stap en een positief resultaat: WOZ waarde met ca. 6% naar beneden bijgesteld.

Heeft zin gehad

WOZ consultants ingeschakeld om de twijfelachtige WOZ verhoging aan te kaarten. Vooral de staat van onderhoud, ligging en bouwwijze (houtskelet) waren onvoldoende meegenomen. En vergelijking vond plaats met jongere en betere en beter gelegen huizen. De gemeente heeft de WOZ waarde omlaag gebracht met ca. 5%. Ik twijfel of dit ook zonder hulp en dat ik hetzelf had aangekaart bij de gemeente was gelukt. Met WOZ consultants heb je een onafhankelijke partij (die natuurlijk wel wat wil verdienen) waar de gemeente wel naar heeft geluisterd. De daadwerkelijke taxatie ter plekke is wel heel oppervlakkig, dus je moet wel relevante informatie verstrekken die kan worden meegenomen.

Professioneel en resultaatgericht

Succesvol

Efficient en effectief

Zowel in 2014 als in 2019 is WOZ-Consultants er in geslaagd de WOZ-waarde van ons huis met ongeveer 10 procent te verlagen. WOZ-Consultants doet zelf onderzoek naar de WOZ-waarde van vergelijkbare woningen in de omgeving en gaat geheel zelfstandig te werk. Als opdrachtgever heb je er nauwelijks omkijken naar. Vandaar mijn kwalificatie:"Efficient en effectief".

Nieuwe Kade 16

6827AB Arnhem

Over WOZ-Consultants

WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.