Men gaat zeer serieus te werk wat mij prima bevalt!

Ben al meerdere keren geholpen met onze WOZ waarde tot mijn volle tevredenheid. Zeer deskundig, zeker omdat men alleen een zaak maakt als er werkelijk een significant verschil is.

Zeer tevreden!

Je geeft alle gegevens die zij nodig hebben en zij doen de rest. Zodra er een wijziging in het dossier is, krijg je direct een melding. Alles gaat digitaal, ideaal!

Heeft mij een hoop werk uit handen genomen !!

Heeft mij een hoop werk uit handen genomen voor alle procedures die dat meeneemt tegen gemeentelijke instanties !! en ook nog met een positief resultaat !

Alles is helder en duidelijk Je wordt goed op de hoogte gehouden

Probleemloos het verzoek opgepakt en afgehandeld.

Waarschijnlijk zijn de protocollen goed gedefineerd inclusief de communicatielijnen. Mede Hierdoor is de aanpak van WOZ-consultant transparant en voor de klant goed te volgen.

Het beoogde doel bereikt , verlaging van de WOZ waarde !!

De procedure is kosteloos. De communicatie gedurende de procedure is uitstekend !!

WOZ-Consultants ontzorgt en dat geeft een gevoel van rust.

De medewerkers van WOZ-Consultants komen beslagen ten ijs en zijn zeker van hun zaak als ze besluiten voor je te gaan!!. Ik heb veel waardering voor hun vakkundigheid en zij laten zich door gemeente-ambtenaren geen knollen voor citroenen verkopen. Inmiddels heeft WOZ-Consultants voor ons al voor een kapitaal de WOZ-waarden van diverse panden weten te verlagen. Wij zijn bijzonder content met deze zakenrelatie.

uitmuntende service

heldere en eerlijke communicatie, en al het werk wordt voor je gedaan. daarbij is de no cure no pay aanpak zo dat je zelf vrijwel geen risico's loopt. TOP!

Er is nog geen eindsituatie, tot nu toe prima ervaring!

Vanaf het begin beoordeel ik de procedures als efficient en klantgericht. De informatievoorziening is steeds snel en adequaat. Er is recent door de gemeente tot een kleine verlaging van de WOZ besloten. Die wordt nu beoordeeld door WOZ-consultants. Het eindresultaat wacht ik af.

Uitstekende belangenbehartiging wat tot een goed resultaat heeft geleid

De wijze waarop mijn zaak is behandeld verdient alle lof, het resultaat is tot nog toe tot volle tevredenheid. Verwacht dat ook de afwikkeling op dezelfde wijze zal plaats vinden.

Prima!

WOZ-Consultants doen wat ze beloven.

Met het resultaat ben ik zeer tevereden

Ik had niet verwacht dat WOZ Consultants dit resultaat zou kunnen halen. Ik ben dan ook zeer tevreden met de hele gang van zaken en met de bemiddeling. Prima!

prima werk verricht voor de tweede keer

tot 2 keer een woz verlaging!! Voldoende correcte info

Goede begeleiding en ondersteuning.

Goed gevoel bij.

Erg tevreden!

Ben erg tevreden over het contact, het gemak en over het eindresultaat.

Efficiënt.

Teveel moeite voor te weinig resultaat

Als ik van tevoren het globale resultaat had geweten, had ik het niet gedaan.

Jammer dat uw inzet nodig is om mijn gemeente te corrigeren

Ik vind het treurig dat mijn gemeente Zwolle voor het 2e jaar op rij mijn huis ruim 10% te hoog taxeert, zodat ik gebruik moet maken van uw diensten (basis no cure no pay). Ik vind het schitterend dat u de gemeente Zwolle aftikt onder vergoeding van uw kosten (2 maal meer dan 500 euro) maar ik vind het jammer dat ik als burger van de gemeente Zwolle deze kosten uiteindelijk weer betaal met mijn medeburgers!!!.Wie kan de gemeente Zwolle opvoeden? mvg Kees Enders

Alert en duidelijk

Positief aangezien men in staat is geweest om 2 x de WOZ waarde positief aan te passen

tot op heden een goede ervaring

woz waarde van 1 pand aanzienlijk verlaagd. wacht nu op het resultaat voor een aanzienlijke verlaging van woz waarde van een andere woning.

Zonder moeite van mijn kant goed geholpen bij de vaststelling van de WOZ-waarde voor dit jaar.

Zie boven.

Duidelijk, kort en bondig!

WOZ-Consultants komt zonder al te veel woorden (en tijd) tot een resultaat waarmee de klant tevreden kan zijn.

Prima service, resultaatgericht

Snelle en adequate communicatie, tijdens het proces goede tussentijdse informatie. Mooi resultaat bereikt! 10% van de WOZ waarde verminderd!

duidelijk, accuraat, efficiënt, resultaatgericht

Duidelijke werkwijze. Stap voor stap ben ik op de hoogte gehouden. Ik heb vrijwel niets zelf hoeven doen. Met als dit allemaal doorgaat een prima uitkomst.

Bijzonder klantvriendelijke assistentie

Prachtig initiatief met voor iedereen een gunsituatie

Nieuwe Kade 16

6827AB Arnhem

Over WOZ-Consultants

WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.