WOZ verlagen in alle redelijkheid is het uitgangspunt!

Tot nu zeer goed, maar het gaat er nu om spannen aangezien de verlaging tot nu toe minimaal is.

Heel adequaat

WOZ-Consultants heeft op een goede manier mijn klacht tegenover de gemeente wat betreft de onroerend-goed-belasting aangekaart.

Uitstekende afhandeling van ons WOZ bezwaar.

Alerte en transparante afhandeling met goede rapporten en documentatie.

efficiënt

Goed advies en alles duidelijk te volgen in dossier Zeer tevreden

Top service!

Top service!

prima geholpen

Jullie nemen veel werk uit handen

Professioneel gewerkt.

25000 van de WOZ af, ik ben tevreden.

onvoldoende inzicht en betrokkenheid

informatie die ik heb gegeven is gewoon genegeerd waardoor WOZ consultants zijn overbluft door gemeente. Echt slecht!

Snelle en adequate recties en service

Erg positief

Overeenkomstig verwachtingen

super gemakkelijk

heel goede service en onderbouwing en direct op de hoogte van elke stap via de mail.

super ervaringen, bij meerdere huizen opdracht gegeven tot verlaging woz dit is iedere keer gelukt

super ervaringen, heb deze consultants bij meerdere huizen de woz proberen te laten verlagen. Dit is tot op heden iedere keer gelukt. deze keer scheelde het weer € 30.000. de gemeente doet maar wat en denkt dat ieder huis dezelfde waarde heeft, dit is dus niet waar dat blijkt maar weer

Adequaat

Gemeente vraagt om compassie, ondertussen sturen ze wel jaarlijks een aangepaste versie van de aanslag OZB. Plaatsen hierbij de opmerking dat bezwaar maken via gespecialiseerde bedrijven hun geld kost en wel tussen €250 en €700,-. Ze geven dit geld liever uit aan belangrijke dingen voor de burger. Heb ik zelf ook liever uiteraard, maar waarom verhogen ze de OZB en andere belastingen zonder verdere info. Indien je dan zelf bezwaar maakt komen ze met een verweer op de proppen waar geen touw aan is vast te knopen, dus word je zoals te doen gebruikelijk ambtelijk het bos in gestuurd. Over gemiste kansen gesproken, om beleid acceptabeler te maken.

Professioneel, efficiënt en goede communicatie.

Prettige organisatie om mee te werken. Snel werkend en alle beloften waargemaakt. Prima communicatie, alle stappen in het proces zijn direct te volgen. Ben uitermate tevreden.

Fijne samenwerking. Duidelijke informatie op de site.

Fijne samenwerking. Duidelijke informatie op de site.

Correcte afhandeling en communicatie

Als ik het goed begrijp, dan: * Na de totale vermindering (€79,72) en wat ik nog moet betalen (€452,80) aan Tribuut, rest mij voor komende 6 maanden nog €599,49. Dit is ca. €13 p/mnd minder dan dat ik tot nu heb betaald. * WOZ-Consultants heeft van Tribuut een kostenvergoeding ontvangen van €636,28. Ik neem aan dat ik de factuur van 14 mei jl. ad. €382,26 dan niet meer hoef te betalen. * Mijn conclusie: voor een totale vermindering van ca. €80 zijn kosten gemaakt van ca, €636. Voor mij een 'scheve' verhouding en makkelijk verdiend!

Mijn ervaring met WOZ-Consultants is uitstekend: zeer adequate advisering.

Heldere informatie, duidelijk verwachtingsmanagement, erg plezierig. en met een exacte balans tussen verwachting en resultaat. Prima club!

makkelijk en snel

het gaat vanzelf, zonder veel te hoeven doen krijgen ze de WOZ waarde omlaag, heel fijn!

Attent en vriendelijk

Niet handig zijnde met het scannen van stukken mocht ik het benodigde materiaal in kopie toesturen. Daarna door een vriendelijke medewerker gebeld dat de stukken in goede orde waren ontvangen.

Correcte afhandeling van zaken

Geen persoonlijk contact

No nonsens aanpak.

Communicatie zou iets persoonlijker kunnen.

Heel duidelijk en voortreffelijk verzorgd en to de point.

Bijzonder correcte afhandeling van de zaak.

Volhardend en vast beraden door het aanwenden van de juiste informatie in samenwerking tot een prima

Prima geregeld

Topservice en inzet met goed resultaat

Prima, volgens afspraak verwerkt en uitgevoerd !

Nieuwe Kade 16

6827AB Arnhem

Over WOZ-Consultants

WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.