goed deskundig en degelijk
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wellicht dat wij u in een komend belastingjaar nog eens van dienst kunnen zijn. Wij wensen u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik heb tot nu toe als particulier uitstekende ervaring met WOZ- Consultants. Er wordt, naar mijn mening, serieus aan mijn zaak gewerkt; ik word goed op de hoogte gehouden van de vorderingen.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen uw feedback mee! Mocht u voor belastingjaar 2019 twijfelen aan de hoogte van de WOZ-waarde dan vernemen wij graag van u. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik ben iedere keer weer blij met de uitspraak.
Geachte heer, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Twijfelt u voor belastingjaar 2019 aan de hoogte van de WOZ-waarde? Wij controleren de WOZ-waarde graag voor u! Nog een fijne dag gewenst! Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Werken snel en doeltreffend
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht u voor belastingjaar 2019 twijfelen aan de hoogte van de WOZ-waarde dan controleren wij ook deze WOZ-waarde graag voor u. Fijne dag nog gewenst! Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Lang gewacht.... door trage werken van de gemeente...maar resultaat is zeer goed
Geachte heer/ mevrouw, Hartelijk dank. De gemeente heeft inderdaad tot eind van het jaar de tijd om uitspraak te doen en mag deze termijn nog eens met 6 weken verlengen. Belangrijk om te weten is dat het kan zijn dat de gemeente de verlaging nog niet heeft verwerkt in de WOZ- beschikking voor belastingjaar 2019. De gemeente verlaagt niet altijd ambtshalve de WOZ-waarde, dus zal u opnieuw bezwaar moeten indienen. Dus twijfelt u voor belastingjaar 2019 aan de hoogte van de WOZ-waarde dan vernemen wij graag. Fijne dag nog gewenst! Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Heb bezwaar schrift ingediend. kreeg bericht van de korting.is gewoon een lachertje,moest daar een haf jaar onderzoek voor worden gedaan ?voor 18 euro 70?. had aangegeven over het wonen in de straat,waar we ook aan betalen,de drukte ,files,stank,overlast buurtbewoners,afbraak van gebouwen,parkeer overlast,enz,dus dit is geen woon genot.vandaar m,n bezwaar,en dan krijg je deze korting. bedankt!!
Geachte mevrouw, Helaas verschilt de teruggaaf van de belastingen per gemeente. Wij kunnen dan ook niet van te voren aangeven hoeveel belasting een verlaging gaat schelen. Wel kunt u op onze website van te voren bereken wat een verlaging van de WOZ-waarde oplevert. Iedere gemeente mag zelf bepalen welk percentage belasting zij heffen. Daarnaast is uw WOZ-waarde wel verlaagd. Misschien niet zoveel als u zou willen, maar een verlaging hebben we wel gerealiseerd. De uitspraak op bezwaar is te raadplegen in uw online klantdossier. Daarnaast wil ik u graag nog wijzen op het feit dat u deze herziene WOZ-waarde ook kunt gebruiken bij uw belastingaangifte over belastingjaar 2018. Ik hoop dat we wat duidelijkheid hebben kunnen geven. Mochten er echter nog vragen zijn dan verneem ik graag. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
zonder deze experts van woz consultands sta je machteloos ga zo door
Geachte heer, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Belangrijk om te weten is dat het kan zijn dat de gemeente de verlaging nog niet heeft verwerkt in de WOZ- beschikking voor belastingjaar 2019. De gemeente verlaagt niet altijd ambtshalve de WOZ-waarde, dus zal u opnieuw bezwaar moeten indienen. Dus twijfelt u voor belastingjaar 2019 aan de hoogte van de WOZ-waarde dan vernemen wij graag. Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
verlaging met 20000 euro is niet gek. Heeft alleen wel lang geduurd! Waarschijnlijk niet jullie schuld maar had wel beter gecommuniceerd kunnen worden.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw bericht. De gemeente heeft inderdaad tot eind van het jaar de tijd om uitspraak te doen. Goed dat u aangeeft dat wij hier beter over zouden communiceren. Het staat in emails die wij sturen, maar wellicht moeten wij dit nog beter communiceren. Wij gaan hier zeker naar kijken! Mocht u in de toekomst twijfelen aan de hoogte van de WOZ-waarde dan vernemen wij graag. Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw reactie!! Mocht u voor belastingjaar 2019 twijfelen aan de hoogte van de WOZ-waarde dan vernemen wij graag! Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik ga er van uit dat er geen kosten in rekening worden gebracht aan mij door WOZ-Consultants. Uw rekening wordt betaald door de gemeente Leidschendam-Voorburg. 2 etages hoger werd de verlaging 47.000,--. Het hele appartementencomplex vertoont een scala aan WOZ-waarden die geen relatie meer hebben met het oppervlakte van de woning!!!!!!
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw feedback. Zoals afgesproken werken wij op basis van no cure no pay en zijn er geen kosten voor u. Helaas is het niet altijd voor ons te verklaren waarom er verschillende WOZ-waarden zijn. Wij hebben alleen kunnen beoordelen de gemeente de WOZ-waarde heeft verlaagd met € 40.000 en dat wij deze waarde ook voorstonden. Mochten u hierover nog vragen hebben dan vernemen wij uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Weinig... Wel accuraat
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw feedback. Belangrijk om te weten is dat het kan zijn dat de gemeente de verlaging nog niet heeft verwerkt in de WOZ- beschikking voor belastingjaar 2019. De gemeente verlaagt niet altijd ambtshalve de WOZ-waarde, dus zal u opnieuw bezwaar moeten indienen. Dus twijfelt u voor belastingjaar 2019 aan de hoogte van de WOZ-waarde dan vernemen wij graag. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Uitstekend werk afgeleverd. Bij vragen snel antwoord. In het algemeen kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over het contact en verloop van het beroep.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben de WOZ-waarde graag voor u verlaagd. Mochten u ook dit belastingjaar twijfelen aan de hoogte van de WOZ-waarde dan vernemen wij graag. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer, Zo te zien hebben we een mooie verlaging voor u gerealiseerd. Fijn dat u ook tevreden bent over ons! Mochten wij u een volgend jaar kunnen helpen bij de verlaging van de WOZ-waarde dan horen wij dit uiteraard graag. Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Vorig jaar een aanvraag gedaan, deze werd geaccepteerd en er is een dossier gemaakt. Maar ondanks verschillende pogingen van mijn kant nooit meer iets gehoord
Geachte mevrouw, Dank voor uw bericht. Allereerst nog de beste wensen. Vreemd dat u niet eerder wat van ons gehoord heeft. U heeft als het goed is de email ontvangen dat de uitspraak op bezwaar ontvangen is. Hierin is ook aangegeven dat de uitspraak op bezwaar online te raadplegen is in uw online klantdossier. Ik zie in uw dossier dat de WOZ-waarde met succes is verlaagd. De WOZ-waarde is verlaagd naar de door ons voorgestane waarde. Ik zal u de uitspraak op bezwaar ook per email doen toekomen. Vervelend als u onze standaard e-mail notificaties niet heeft ontvangen. Wellicht dat u nog even kunt controleren of deze wellicht door uw e-mailaccount als spam zijn aangemerkt. Mocht u nog vragen hebben dan verneem ik uiteraard graag. Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Goed werk geleverd!
Geachte heer, Dank u wel! Bedankt dat wij voor u de WOZ-waarde mochten verlagen. In de toekomst hulp nodig bij het verlagen van de WOZ-waarde? Wij helpen u graag! Fijne dag nog toegewenst. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw feedback. In de toekomst hulp nodig bij het verlagen van de WOZ-waarde? Wij helpen u graag! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Onwijs blij met deze waardeverlaging. Totaal geen spijt deze casus uit handen te hebben gegeven.
Geachte heer, Dank u wel voor dit mooie cijfer! Mochten wij u in de toekomst kunnen helpen met een WOZ-verlaging van horen wij dit graag. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw reactie. Mochten wij u in de toekomst kunnen helpen met een vraag m.b.t. de lokale belastingen dan vernemen wij dit graag. Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Weinig inspanning en bemoeienis onzerzijds. Goede communicatie en een redelijk resultaat
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw bericht. Wij gaan nog beoordelen of het kansrijk is om in beroep te gaan tegen de uitspraak op bezwaar. Zodra er nieuws is ontvangt u een standaard email notificatie van ons. Mochten er vragen zijn dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Zeer prettige communicatie en een gedegen berekening/opbouw van de voorgestelde WOZ waarde.
Geachte heer, Een 10! Wat een goed begin van het nieuwe jaar! Fijn dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht u in de toekomst twijfelen aan de hoogte van de waarde dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ben tevreden over hetgeen bereikt wordt, vind het alleen erg jammer dat het nog steeds zo is dat degene die piept beloont wordt en degene die niet piept betaald, erg onterecht van gemeente's
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas blijkt inderdaad dat bezwaar maken in veel gevallen loont! Mochten wij u een volgend jaar van dienst kunnen zijn dan vernemen wij graag. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Goed resultaat i.v.m verhoging.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw feedback. Mochten wij u in de toekomst nog van dienst mogen zijn dan vernemen wij dit graag. Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Mijn ervaring is prima. Volgens mij is het proces efficient ingericht.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw bericht! Blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mochten wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn dan vernemen wij graag! Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Hebben kennis van zaken, zeer tevreden,daarvoor onze dank.
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wellicht dat wij u in een komend belastingjaar nogmaals van dienst kunnen zijn. Wij wensen u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Nieuwe Kade 16
6827AB Arnhem
WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.