Prima adviezen en resultaten. Goede toegankelijkheid/laagdrempelig van WOZ consultants.
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw reactie en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
In mei hebben we U om hulp gevraagd i.v.m waz waarde We hebben recent pas van U iets vernomen
Geachte heer, mevrouw, Vriendelijk dank voor uw beoordeling. Ik zie dat uw WOZ-waarde naar beneden is bijgesteld. Aangezien de gemeente altijd tot het einde van het belastingjaar de tijd heeft om te zorgen voor een uitspraak, kan het proces inderdaad soms lang duren. Wij hopen dat u alsnog blij bent met het behaalde resultaat. Wellicht dat wij u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
mijn ervaring is : Als dit de uitslag is van mijn OZB belasting is ben ik heel tevreden ! Ik had het zelf nooit zover gekregen. Hartelijk dank voor jullie inzet!!
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw fijne bericht en mooie beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Zeer te vreden
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Nog geen uitslag van de gemeente gekregen
Geachte mevrouw, Vriendelijk dank voor uw bericht. Ik zie de uitspraak op bezwaar overigens in uw online dossier staan. De gemeente heeft de WOZ-waarde naar beneden bijgesteld. Door in te loggen met uw persoonlijke gegevens kunt u deze uitspraak op bezwaar raadplegen. Mocht dit niet lukken, neemt u dan gerust nog even (telefonisch) contact met ons op. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Weinig persoonlijk contact door het systeem van online- dienstverlening. Is ook niet nodig. Accurate en vlotte tussentijdse rapportage. Hoorde enige tijd niets meer. Toch opeens een resultaat.
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw bericht en mooie beoordeling. Alle nadere stukken waren in augustus ingediend maar aangezien de gemeente tot het einde van het belastingjaar de tijd heeft om te zorgen voor een uitspraak kan het inderdaad wat rustiger zijn qua berichtgeving in deze periode. Fijn om te zien dat het uiteindelijk toch tot een verlaging is gekomen. Wij wensen u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
VERBAAST DAT U GEEN REDEN VOND OM VERLAGING DE GEMEENTE KERKRADE WEL
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer dat u onze deskundigheid een cijfer geeft. De taxateur doet zijn uiterste best de WOZ-waarde te verlagen. Helaas blijkt soms dat de gemeente de WOZ-waarde toch verlaagt, ondanks dat wij van mening zijn dat de WOZ-waarde juist is vastgesteld. Wij wensen u in ieder geval nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Je levert je gegevens aan en WOZ-Consultants regelt de rest, tegen zeer lage kosten, met een zeer goed resultaat en praktisch zonder belasting voor het bedrijf zelf.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw fijne bericht en mooie beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Snelle communicatie via e-mail
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw bericht en mooie beoordeling! Wij wensen u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Er kwam geen mailtje dat de procedure rond is en wat de uitslag is. Verder was allemaal heel professioneel.
Geachte mevrouw, Vriendelijk dank voor uw beoordeling. Wellicht dat wij u voor een komend belastingjaar opnieuw van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
NVT
Het heeft mij verbaasd dat ik ondanks de tegenwerking van de gemeente een verlaging heb gekregen. Zou zeker anderen deze firma aan bevelen.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw bericht en mooie beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Prima opgelost! Persoonlijke communicatie mag iets minder afstandelijk Blij dat deze persoonlijke wraakactie van een ambtenaar is beëindigd Nu nog even het lijdelijk verzet van deze afwachten zoals het communiceren aan belasting, waterschap en waardeloket zodat ik zonder gedoe ook daar op basis vsn gecorrigeerde waarde belastingen mag afdragen Tot slot hoop ik vlg jaar niet opnieuw weer onredelijk hoog te worden aangeslagen
keurig geïnformeerd over de voortgang en zoals het er nu uitziet ook met succes beroep aangetekend
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht en mooie beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Netjes afgehandeld
prima overleg om tot resultaat te komen
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw bericht en beoordeling. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Wellicht dat wij u in de toekomst nogmaals van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
De verlaging van de WOZ waarde van de woning is veel hoger dan ik had verwacht.
Bedankt voor de hulp!
Er is nauwelijks communicatie of geen geweest over de procedure. Er is slechts gekeken naar technische argumenten, zoals stichtingskosten en BTW. Zelf dienen wij nu de procedure voort te zetten om uit te komen op een lagere WOZ.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend dat u de communicatie van onze zijde niet goed vindt. Wij doen ons uiterste best zo goed mogelijk de communiceren. Uit jurisprudentie blijkt dat wanneer er stichtingskosten zijn de WOZ-waarde op basis van de stichtingskosten vastgesteld kunnen worden. Dit hebben wij dan ook gedaan. Mocht u het niet eens zijn met de verlaging, ondanks dat de WOZ-waarde met ca. 300.000 is verlaagd, dan leggen wij u dit graag uit. Wij leggen u graag per mail of telefonisch uit hoe wij tot deze waarde zijn gekomen. Mocht u hier prijs op stellen dan kunt u ons mailen zodat wij contact met u op kunnen nemen of ons bellen. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Het eindoordeel hebben wij helaas nog niet mogen ontvangen van de gemeente. Voor wat jullie tot nu toe gedaan hebben en de communicatie verliep heel vlot
Geachte mevrouw, Vriendelijk dank voor uw mooie beoordeling. De gemeente heeft inmiddels uitspraak op bezwaar gedaan. Deze uitspraak staat in uw online dossier, welke u zelf met de bij u bekende inloggegevens kunt raadplegen. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust nog even contact met ons op. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Nu al 4 jaar op een rij met woz-consultance een bezwaarschrift tegen te hoge woz waarde ingediend.elk jaar is dit met succes afgerond met forse verlagingen van de woz waarde.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Fijn dat wij u al een aantal jaren kunnen helpen. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Nieuwe Kade 16
6827AB Arnhem
WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.