Goed geregeld. Nemen na intake alle werk voor hun rekening.
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
gemeente luisterd niet naar een invidu .met de hulp van jullie schrikken ze wel terug . dan kan het in een keer wel om dingen aan te passen . na een hersenoperatie weet ik zelf niet meer hoe ik bepaalde dingen voor elkaar moet krijgen en ben dan ook zeer dankbaar voor jullie hulp.
Correcte info, zeer klantvriendelijk, zeer goede bouwkundige kennis, kortom een aanrader......
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Vlot en goed geholpen.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw bericht! Mochten wij u een volgend jaar van dienst kunnen zijn dan vernemen wij graag. Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik ben absoluut niet handig met de computer. weet dus nog niet of ik waardeverlaging gekregen heb. Vond jullie wel uitermate vriendelijk
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie! Kunt u telefonisch contact met ons opnemen? Wij vertellen u dan graag wat de verlaging is. Wij zijn op werkdagen van 8.30 - 17.30 uur bereikbaar op 026-4721076. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Het is alleen jammer dat voordat je dit traject ingaat de mogelijkheid bestaat dat er een taxateur letterlijk op de stoep kan staan voor de waardebeoordeling/taxatie. Verder prima gedaan.
Geachte heer, Als het goed is komt onze taxateur altijd aangekondigd bij u langs. Wellicht dat er een taxateur van de gemeente onaangekondigd bij u langs is geweest. Wij zullen echter onze werkwijze nog eens goed onder de loep nemen! Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
In het kort: betrouwbaar,snel, accuraat en zeer professioneel! Mijn dank voor al uw tot nu toe gedane inzet. Mvg, Sebastian van der Lek.
Professioneel bedrijf wat zijn klanten serieus neemt. Makkelijk contact mee te krijgen per telefoon. Uitstekende communicatie per mail. Fijn dat de woz waarde naar beneden is gegaan.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor de zeer goede beoordeling. Mochten wij u een volgend jaar nog van dienst kunnen zijn dan vernemen wij graag. Hartelijk groet, Team WOZ-Consultants
Het proces en de afhandeling verloopt correct en inzichtelijk. Alleen het archiveren wat kost nogal wat tijd.
ik heb gebeld en gemaild om te vragen hoe het er mee staat maar hoor maar niks van hoe de behandeling nu loopt..ik wil weten hoe ver t met mn zaak staat.
Geachte heer, Vervelend dat wij u per e-mail en telefoon niet het gewenste antwoord hebben gegeven. Ik zie dat de uitspraak op bezwaar is ontvangen. Als het goed is heeft u een e-mail ontvangen van ons waarin staat dat wij de uitspraak op bezwaar hebben ontvangen. Gemakshalve zal ik u de uitspraak op bezwaar ook per e-mail toesturen. Daarnaast hebben we de gemeente gevraagd de WOZ-waarde van de afgelopen 5 jaar ambtshalve te controleren. Zodra hier uitspraak op is ontvangt u hier ook bericht van. Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Fijne dag nog gewenst. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Helaas is er nog steeds geen uitslag bekend van uw interventie. Daarom is het niet mogelijk om een definitief oordeel te geven. Wacht in spanning af.
Geachte heer, De uitspraak is binnen! Als het goed is heeft u hier ook op 26-11-2018 een e-mailbericht over ontvangen. De WOZ-waarde is verlaagd. Wanneer u inlogt in uw online dossier is de uitspraak te raadplegen. Mocht dit niet lukken, neem dan gerust contact met ons op! Fijne dag nog gewenst! Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Een goede samenwerking
Prima werk!
Geachte heer, Hartelijk dank voor de 10! Wij zijn erg blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mochten wij u een volgend jaar van dienst kunnen zijn dan vernemen wij dit graag. Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ben zeer tevreden over de manier van werken en het afhandelen van de procedure!
Ik ben zeer tevreden, ook dat ze een taxateur gestuurd hebben voor de waarde exacte waarde te checken van de woning en zal een ander WOZ consultants ook aanraden.
Prima en tot nu toe zeer tevreden!
Geachte heer, Fijn dat u tot op heden tevreden bent over onze dienstverlening! Laten we dit zo voortzetten! Fijne dag nog gewenst. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik ben al twee jaar op rij geholpen door WOZ Consultants om de woz waarde behoorlijk omlaag te krijgen. Van iedere actie werd ik onmiddellijk op de hoogte gebracht, en hoefde verder zelf geen stappen meer te ondernemen. Pet af
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw reactie en fijn dat u tevreden bent! Mocht u volgend jaar twijfels hebben bij de hoogte van de WOZ-waarde, neem dan gerust contact op. Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Werden goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en wat de stappen waren
Geachte heer, Hartelijk dank voor de beoordeling! Mocht u volgend jaar twijfelen aan de hoogte van de WOZ-waarde dan horen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ben zeer tevreden over de gang van zaken en heel goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken
Het hele proces van bezwaar maken en onderbouwen verliep boven verwachting goed. Ik heb geen moment getwijfeld aan mijn keuze voor WOZ-Consultants.
Geachte heer, mevrouw, Fijn dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Indien u volgend jaar twijfelt aan de hoogte van de WOZ-waarde dan controleren wij deze graag op juistheid. Fijne dag toegewenst! Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik heb mijn WOZ-waarde, waarvan ik van mening was dat die te hoog en met verkeerde appartementen was vergeleken, bij WOZ-Consultants neergelegd en zij hebben de zaak voor mij afgewikkeld. Zonder zorgen van mijn kant is het volledig afgewikkeld en de WOZ-waarde is inderdaad naar beneden bijgesteld.
Zeer goed, ben erg tevreden.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wellicht kunnen wij u een volgend jaar wederom van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik heb een aantal vragen beantwoord, met niet van toepassing, omdat ik nog niet weet hoeveel de waardeverlaging is!
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw reactie. De verlaging is in te zien in uw online klantdossier. U kunt ook op werkdagen telefonisch met ons contact opnemen zodat wij u verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Tweemaal jullie advies gevraagd en met succes verlopen.
Geachte heer, Fijn dat we voor de tweede keer succes hebben mogen boeken! Twijfelt u volgend jaar aan de hoogte van de WOZ-waarde dan horen wij dat graag! Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Nieuwe Kade 16
6827AB Arnhem
WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.