Dank voor de bemiddeling
Geachte heer, Graag gedaan! Mochten wij u een volgend jaar van dienst kunnen zijn dan vernemen wij graag. Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
duidelijk, transparant, klantvriendelijk
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Met u samenwerken ging goed , er was goed overleg. En het is ook nog gelukt de woz waarde 20 % omlaag te krijgen.
Logge organisatie en er wordt zelden echt inhoudelijk gereageerd op specifieke vragen
Geachte heer, Vervelend dat u onze organisatie als log ervaart. Wij doen ons uiterste best zo goed mogelijk op specifieke vragen te reageren. Mochten er nog onduidelijkheden zijn waar wij mee kunnen helpen dan vernemen wij dit graag. Wellicht kunnen wij uw vragen telefonisch beantwoorden! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Fijne ervaring, je wordt op de hoogte gehouden met nieuwe ontwikkelingen.
Niet veel van gemerkt en toch goed geregeld
Al een paar keren met succes gebruik van gemaakt.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u onze dienstverlening waardeert. Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
We hebben voor WOZ consultants gekozen, door de reclame in het eigenhuis maandblad. Om het zelf te doen bleek nog al lastig, daar kwamen we er niet.
Even een toelichting, ik meerder mails gaf ik aan dat het voorgestelde bedrag veel te laag was, gezien de grondprijs en de woning gekost hebt. de tussen woningen gaan hier voor ruim 225000 over tot nieuwe eigenaar. starters woning. Nu is de teller bij 350 000 blijven steken. Deze prijs had ik ook in gedachte gehad, Bedankt
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen dit mee voor de toekomst. Wij wensen u nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Eerder melde ik niet tevreden te zijn met WOZ Consultants. Maar daar moet ik op terug komen. Berust op een misverstand, spambox was de boosdoener. Kreeg extra hulp doordat ze nog een keer extra contact met de gemeente opnamen om mij alle info op te sturen. Blijkt dus achteraf zeker de moeite waard te zijn om de WOZ waarde altijd kritisch te bekijken.
Geachte heer, Fijn om te horen dat het nu opgelost is en vriendelijk dank voor uw nieuwe beoordeling. Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Helemaal nog niets vernomen of mijn woning te hoog was wat betreft de WOZ waarde? Nu ondertussen mijn huis verkocht.
Geachte heer van der Valk, Inmiddels hebben wij telefonisch contact met u opgenomen en is het probleem opgelost. Uw WOZ-waarde is met succes verlaagd. Mocht u uw beoordeling naar aanleiding van ons telefoongesprek willen aanpassen dan kunt u dat doen. Bedankt, Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte meneer van der Linden, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u onze dienstverlening waardeert. Ik wens u nog een hele fijne dag en wellicht mogen wij u in de toekomst weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
De WOZWAARDE is netjes teruggebracht .👍
Geachte W van Dijk, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u onze dienstverlening waardeert. Ik wens u nog een hele fijne dag en wellicht mogen wij u in de toekomst weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Uitstekende ervaring met WOZ-Consultants. Snelle reactie op vragen via email of telefoon. De communicatie omtrent het sluiten van dossiers is wat summier. Is er bijvoorbeeld nog een laatste actiepunt voor de client? Wat wordt aangeraden om te doen met de documenten in het dossier? Hoe lang blijft het dossier toegankelijk?
Geachte G. van der Heide, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u onze dienstverlening waardeert. Goed dat u aangeeft wat wij bij de afwikkeling van het dossier kunnen verbeteren. Dit nemen wij zeker mee! Wij willen uw vragen omtrent uw gegevens graag beantwoorden. Mocht u hier behoefte aan hebben dan kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar 0800-8014. Ik wens u nog een hele fijne dag en wellicht mogen wij u in de toekomst weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, W. Beekhuizen Team WOZ-Consultants
tevreden over het proces van 3 jaren bezwaren afhandelen.
Geachte J.M. Verweij, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat u inmiddels 3 jaar tevreden bent over onze dienstverlening. Wellicht zien wij u aankomend jaar weer terug. Een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte mevrouw Meijer, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u onze dienstverlening waardeert. Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer, Hartelijk dank voor deze beoordeling! Goed om te zien dat u onze dienstverlening waardeert. Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Fantastisch dat e dit voor elkaar hebben gekregen.
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw reactie en uw leuke bericht! Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Goede ervaring en goed op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen inzake het bezwaar
Nieuwe Kade 16
6827AB Arnhem
WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.