Nogal een puur zakelijke benadering en het te vlug sluiten van het dossier. Ik wilde na de laatste mail nog kijken in mijn dossier om de laatste bevindingen te bekijken, maar deze was echter al gesloten, dat is een min punt.
Geachte heer van Meenen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. U kunt uw dossier (na sluiten hiervan) altijd nog raadplegen via onze website. Als u naar de website gaat, dient u linksboven het vinkboxje "dossiers gesloten" even aan te klikken. Mocht niet niet lukken, neemt u dan gerust nog even (telefonisch) contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
zeer goede ervaring een eerlijke beslissing.
Geachte heer, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Een fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u onze dienstverlening waardeert. Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik mis een vaste contactpersoon Verder gaat te veel schriftelijk
Tot op heden geen klagen. Wordt tijdig op de hoogte gesteld en de WOZ consultant doet datgene waarvoor hij/zij wordt ingezet.
Geachte heer, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u onze dienstverlening waardeert. Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Goede algemene indruk
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Het was van te voren al bekent dat er een verlaging er in moest zitten. verleden jaar via een andere site geen resultaat, maar nu is de verlaging zekerheid. met dank aan deze organisatie. klasse.
Geachte heer, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Een fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Bij het bekijken van mijn huis vond ik de WOZ-consultant erg degelijk en aardig. Mbt deskundigheid: dat weet ik nog niet>is nog steeds in behandeling/vind het wel heel erg land duren voordat het oordeel, conclusie geformuleerd is (nov nog geen antwoord)Ondertussen hoor ik niks van jullie mbt stand van zaken, jammer. Wel een positief gevoel over jullie.
Geachte heer, Ik zie dat de gemeente Nijmegen inmiddels uitspraak heeft gedaan en de WOZ-waarde is verlaagd! Helaas hebben wij weinig/ geen invloed op wanneer de gemeente uitspraak doet. De gemeente heeft tot eind van het jaar de tijd om uitspraak te doen en mag deze termijn nog eens met zes weken verlengen. Mochten wij u een volgend jaar van dienst kunnen zij dan vernemen wij dat graag. Hartelijk groet, Team WOZ-Consultants
Ik heb nooit mee gemaakt met bezwaar tegen WOZ waarde en zins dat ik op tv heeft gezien en op internet heb gelezen dan is duidelijk dat ik woz consultants gaat inschakelen en ik hoeft alleen de benodigdheden opsturen verder doet WOZ Consultants en het is wel moeite waard geweest.
Geachte heer, Wat fijn om te horen! Wij willen u vriendelijk danken voor uw beoordeling. Wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ze doen wat ze beloven!
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u onze dienstverlening waardeert. Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Volgens mij is het bedrijf erg snel groter geworden, dit is wellicht te snel gegaan.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij nemen uw feedback mee! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
prima alles geregeld. Na het opsturen van mijn gegevens en bezwaren hebben zij alles verder met de gemeente geregeld en is ons huis in waarde verminderd.Klasse
Geachte heer, mevrouw, Vriendelijk dank voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u onze dienstverlening waardeert. Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
erg professioneel.
Geachte heer, Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Gewoon goeie ervaringen met hen
Ik had zelf bezwaar gemaakt bij de gemeente i.v.m. een verhoging van de WOZ-waarde van 28%. Nadat mijn bezwaar werd afgewezen, heb ik contact gezocht met WOZ-Consultants. Deze zijn in beroep gegaan tegen de afwijzing van mijn bezwaar. WOZ-Consultants heeft het voor elkaar gekregen dat de gemeente akkoord is gegaan met een verlaging van de WOZ-waarde met € 42.000,- (WOZ was aanvankelijk bepaald op € 256.000,-). De communicatie (per e-mail) met WOZ-Consultants verliep uitstekend.
Geachte heer, Fijn dat wij een verlaging voor u hebben kunnen realiseren! Mocht u een volgend jaar twijfelen aan de hoogte van de WOZ-waarde dan controleren wij deze gratis voor u. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ongelooflijk, zelf had ik het vroeger wel eens geprobeerd en dan ging er tussen de 5 à 10.000 Euro van de waarde af, maar WOZ kreeg er in één klap 45.000 Euro's vanaf. Dat gaat schelen in de belasting / WOZ en Schieland
Geachte heer, Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening! Mochten wij u een volgend jaar van dienst kunnen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Hartelijk groet, Team WOZ-Consultants
Op basis van mijn gegevens werd door WOZ consultants begin 2017 een WOZ verlaging kansrijk ingeschat en heb ik er tijd en moeite gestoken. Een verlaging is afgewezen op basis van eenvoudige argumenten, die WOZ consultants zichzelf ook wel had kunnen bedenken destijds. Beroep aantekenen hadden ze bij WOZ consultants geen zin in. Conclusie: zonde van de tijd om WOZ consultants te benaderen indien u in Amsterdam woont.
Geachte heer, Helaas blijkt inderdaad dat in sommige gevallen het, ondanks onze eerdere inschattingen, niet mogelijk is de WOZ-waarde te verlagen. Wij hebben uiteraard wel goed beoordeeld of de WOZ-waarde juist is vastgesteld en op basis van beschikbare verkopen zijn wij tot de conclusie gekomen dat het helaas niet mogelijk was de WOZ-waarde te verlagen. Vervelend dat het indienen van het bezwaar niet tot het gewenste resultaat heeft geleid. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
WOZ consultants een opdracht gegeven om de WOZ te verlagen. De waarde is minimaal verlaagd. Aangezien er voldoende argumenten waren om verder te procederen tegen de gemeente, wil WOZ consultants na deze kleine verlaging door de gemeente niet verder gaan. Zeer waarschijnlijk omdat ze het geld/ kostenvergoeding EUR 500,- inmiddels van de gemeente hebben ontvangen en er voor hen geen voordeel meer in zit. De kleine verlaging die zij hebben geregeld kan je prima zelf bereiken door een bezwaarschrift te sturen aan de gemeente. Dit bedrijf is alleen uit op eigen voordeel en niet dat van de klant.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw bericht. Naar aanleiding van de uitspraak op bezwaar wordt altijd beoordeeld of het kansrijk is in beroep te gaan. In uw geval heeft een van onze medewerkers geconcludeerd dat het procesrisico voor beroep te groot was om beroep in te stellen. Helaas blijkt het niet altijd mogelijk beroep in te stellen en zijn de risico's soms te groot. Mocht u zelf beroep willen instellen en is de dagtekening van de uitspraak op bezwaar niet langer dan 6 weken geleden, dan staat dit u uiteraard vrij. Helaas moeten wij een afweging maken of het procesrisico niet te groot is, om ook in de toekomst onze dienstverlening op basis van no cure, no pay aan te kunnen bieden. Ook wanneer er een verlaging wordt gerealiseerd en het kansrijk is de WOZ-waarde verder te verlagen dienen wij beroep in. Mocht u hierover nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
We hebben na de beslissing van de gemeente nog een mail ontvangen dat jullie net tevreden waren met de uitkomst en dat er verder gekeken ging worden. Nooit meer iets van vernomen?!?
Geachte heer, Vervelend dat u niets meer van ons heeft vernomen na de uitspraak op bezwaar. We doen ons uiterste best om al onze klanten te laten weten of wij in beroep gaan of niet. We zullen hier nog beter op gaan letten! Fijne dag nog toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Een nadeel, als het dossier is afgesloten kun je niet meer in de documenten kijken.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Ook wanneer uw dossier gesloten is kunt u deze gewoon blijven raadplegen. Als u ingelogd bent kunt u op uw adres klikken en de documenten uit uw dossier inzien. Mocht het ondanks deze uitleg niet lukken, neem gerust contact op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Nieuwe Kade 16
6827AB Arnhem
WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.