Mijn ervaring is nog niet afgerond. De WOZ-waarde is verlaagd. Alleen jammer dat jullie niet alert waren dat de brief van de gemeente niet correct is. Zodra er een hernieuwde brief op de mat ligt kan ik ook WOZ-consultants hun deel betalen. Dit laatste had al geregeld moeten zijn.
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Vervelend dat wij de omissie in de uitspraak niet direct hebben opgemerkt. Wij proberen hier in de toekomst beter op te letten. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
ik verwachtte er eerlijk gezegd niet zo veel van toen ik mij aanmeldde bij WOZ consultants. Maar ik ben onder de indruk geraakt van de snelle en deskundige werkwijze van WOZ consultants. Mijn man en ik zijn heel blij met het eindresultaat.
Geachte heer, mevrouw, Fijn dat wij uw verwachtingen hebben overtroffen! Mochten wij u een volgend jaar van dienst kunnen zijn dan vernemen wij graag. Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
zeer tevreden over de afhandeling
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer, Wat fijn dat u onze dienstverlening beoordeeld met een 10! Twijfelt u een volgend jaar aan de hoogte van de WOZ-waarde dan vernemen wij graag. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Het resultaat is prima. De communicatie voldoende. Wel wat afstandelijk alleen via mail en ik vond het veelal een grote blackbox. Vandaar dat 2 punten voor mij als nvt voelen. Misschien is het goed om tussentijds even kort een belletje te doen om de stand van zaken te benoemen/voicemail in te spreken. Met name als er een periode van lang wachten op de resultaten is kan het handig zijn mensen daarvan op de hoogte te brengen. Succes want ik denk dat het businessmodel wel vruchten afwerpt!
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas is het niet altijd mogelijk om telefonisch contact te hebben. We doen ons uiterste best onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de status van het dossier en nemen indien gewenst/ nodig contact op. We nemen uw opmerkingen mee en gaan kijken waar wij eventueel meer contact met onze klanten zouden kunnen opnemen. Dank voor de tip en fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
WOZ consultants belooft dat wat ze zeggen. Wel wat geduld vereist maar het resultaat is er dan ook naar.. We kunnen WOZ consultants zeker aanbevelen. Ze zijn vasthoudend en betrouwbaar.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw bericht. Helaas is het soms even geduld hebben, maar het resultaat is gelukkig naar wens! Fijne dag gewenst! Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
fijne ervaring mee gehad en telefonisch ook erg vriendelijk in gewoon Nederlands...
het duurde even.maar goed op de hoogte gehouden. Taxateur is komen kijken, WOZ waarde omlaag gegaan. Heel prettig, we hebben er niets voor hoeven doen of betalen. Goede club!
Ben tevreden
In onze situatie naar volle tevredenheid geholpen.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mochten wij u een volgend jaar kunnen helpen bij een verlaging van de WOZ-waarde dan vernemen wij dit graag. Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
In eerste instantie was zaak snel opgepakt. Er werd echter weinig gedaan met veel van de door mij aangeleverde informatie en de eerste afwijzing van bezwaar door gemeente volgde snel. Beroep en 2de keer bezwaar waren nodig om meer inhoudelijk bezwaar bij de gemeente te krijgen. Er schijnt overleg tussen gemeente en WOZ consultants geweest te zijn, maar hierbij is door WOZ consultants niet in mijn belang gehandeld (hoorzitting laten schieten, mij niet informeren). De 2de afwijzing van de gemeente was met lukrake stellingen en zonder onderbouwing. Ik heb dit bij WOZ-consultants aangegeven desondanks willen zij niet verder met de zaak. Argumentatie: bedrijfsbelang, ze kiezen alleen krenten uit de pap
Beste meneer Streur, Uw reactie is begrijpelijk. U bent boos en teleurgesteld omdat we niet voor u in beroep willen. De reden is dat wij de kans op succes veel te klein achten. Uiteraard hebben we u dit ruim op tijd verteld zodat u in de gelegenheid bent om of zelf beroep aan te tekenen of om een andere gemachtigde in te schakelen. Uw commentaar op de bezwaarfase kan ik echter slecht begrijpen. In november gaf u nog aan tevreden te zijn over de kwaliteit van het bezwaarschrift. Het klopt dat uw bezwaar in eerste instantie door de gemeente niet gehoord was. Uw dossier was onderdeel van de (inmiddels) beruchte BSGW procedure. De rechtbank heeft de BSGW hiervoor op de vingers getikt (zie ECLI:NL:RBLIM:2017:9775) en daarna is uw dossier in de bezwaarfase alsnog grondig behandeld. Om een lang verhaal kort te maken, u bent ontevreden omdat wij niet op No Cure No Pay basis voor u in beroep willen. De clou is dat we niet in beroep gaan als dit geen zin heeft en soms zijn mensen daar erg teleurgesteld en boos over. Met vriendelijke groet, Jos Oosters
Prima dienstverlening. Zonder jullie deskundigheid was de waardeverlaging nooit gelukt. En dat voor de derde keer, chapeau! Toch een kritisch nootje:het is voor mij als klant fijn jullie argumentatie te horen/lezen bij een akkoord door jullie op een waardeverlaging in bezwaar die toch nog hoger ligt dan de door jullie voorgestelde waarde. Dat was dit keer bij ons het geval (2 voorgaande jaren volgens mij niet) en dat kon ik niet helemaal volgen.
Geachte heer, Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Fijn dat u aangeeft dat dit nog een verbeterpunt is voor ons. We doen ons best hier in de toekomst rekening mee te houden. Fijne dag nog toegewenst. Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
heel goed geholpen , had iets sneller gekund maar een prachtig resultaat
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw reactie en fijn dat u tevreden bent. Helaas zijn wij ook (deels) afhankelijk van de snelheid van de gemeente. De gemeente heeft tot eind van het belastingjaar de tijd om uitspraak te doen en mag deze termijn nog eens met 6 weken verlengen! Fijne dag nog toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ze hebben veel voor elkaar gekregen, dus ik ben heel tevreden.
fantastisch geregeld en begeleid
professioneel opgezet
eindresultaat is goed. communicatie gedurende de behandeling van het bezwaar kan veel beter.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw bericht. Wij doen ons uiterste best zo goed mogelijk te communiceren. Helaas bent u hier ontevreden over. Wij doen ons best de communicatie verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
deskundig behandeld
goeie dag. het is fijn dat er mensen zijn die voor de waarheid er zijn. ik ben top geholpen en zal de volgende keer zeker bij deze ondernemer aankloppen. ga zo door. beveel dit iedereen aan. mvg noud
Belangrijke bevestigingsbrief van gemeente Hilversum omtrent tweede verlaging WOZ waarde 2016 was niet opgenomen in het digitale dossier. Daardoor was er grote vertraging met terugbetaling OZB.
Me WOZ was te hoog en dankzij WOZ-Consultans is de WOZ van ons huis naar beneden gegaan.
Bezwaar snel en correct afgehandeld. Kosten neutraal zoals beloofd.
Geachte heer, 10! Wat fijn dat u zo positief bent over onze dienstverlening. Wij controleren ook volgend jaar graag voor u of de WOZ-waarde juist is vastgesteld. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
WOZ consultants leggen de zaken goed uit. Het verloop van de procedure werd duidelijk omschreven. De adviezen om te starten met een procedure en ook om wel/niet in beroep te gaan waren helder.
Nieuwe Kade 16
6827AB Arnhem
WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.