vakkundig en goed comnuseren
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
werkt efficiënt en adequaat
De website en het inloggen en zoeken naar dossier was niet heel erg makkelijk.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend dat het inloggen lastig was. We doen ons uiterste best om dit te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik ben buitengewoon tevreden met het door WOZ-Consultants bereikte resultaat van het afgelopen jaar.
Het contact is hoofdzakelijk via de mail verlopen. Zonder veel moeite van mij hebben jullie dit toch maar voor elkaar gekregen.
Jammer dat men de gemeente niet geheel kon overtuigen dat de waarde die getaxeerd was reeeler was dan de waarde die de gemeente corrigeerde. Ook doorgeven aan de client dat men de waardes ook e door gegeven worden aan hoogheemraadschap en gemeente.
Geachte heer, Hartelijk dank voor de tip. Wij nemen dit mee! Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Uitstekend initiatief, uitstekend uitgevoerd en met een uitstekend resultaat!
Geachte heer, Hartelijk dank voor het goede cijfer! Mocht u volgend jaar twijfelen aan de hoogte van de WOZ-waarde dan vernemen wij graag. De gemeente verlaagt niet automatisch de WOZ-waarde voor komend jaar. Dus mocht u twijfelen, neem dan gerust contact op. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Alles keurig geregeld heb zelf niets hoeven te doen.
Super geholpen, zeer tevreden! “Gebruiksvriendelijk”, snel reactie op vragen en je hoeft er zelf weinig voor te doen.
Geachte heer, mevrouw, Fijn dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Twijfelt u voor belastingjaar 2018 aan de hoogte van de WOZ-waarde, neem dan gerust contact met ons op. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Uitermate accuraat, zeer overzichtelijke dossier opbouw. Vriendelijk en begripvol mondeling contact. ZEKER AAN TE BEVELEN*****
Geachte heer, Fijn dat u ons aanbeveelt bij anderen! Een verlaging van de WOZ-waarde voor belastingjaar 2017 betekent niet automatisch dat de WOZ-waarde van belastingjaar 2019 juist is vastgesteld. Twijfelt u aan de hoogte van de WOZ-waarde dan vernemen wij dit graag! Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
WOZ consultants bleef samen met ons volharden in het recht op verlaging van de door de gemeente opgelegde WOZ-verhoging. De aanhouder wint! Neem absoluut contact op indien je denkt recht te hebben op verlaging. Niet geschoten is altijd mis
Nadat ik zelf een verzoek tot verlaging van de woz-waarde had ingediend, met negatief resultaat, werd door wozconsultants dit goed resultaat behaald.
Fantastisch dat zo,n instelling er is om de plaatselijke overheid te kontroleren!. Nu maar hopen dat men geen inhaalslag de komende jaren gaat doen!
Geachte heer, Fijn dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Volgend jaar twijfels bij de hoogte van de WOZ-waarde? Wij controleren deze graag gratis voor u! Fijne dag nog toegewenst! Hartelijke groet, Team WOZ-Consultants
Alles goed geregeld.
Een 10!! Super dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Mochten wij u een volgend jaar van dienst kunnen zijn dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Het gehele proces is uitstekend verlopen
Super, een 10! Fijn dat u zo tevreden bent. Wij beoordelen ook graag volgend jaar voor u of de WOZ-waarde juist is vastgesteld. Fijne dag nog gewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ze maken hun woord na en de WOZ verlaging zat er ook in!
Prima ervaring WOZ consulants
Je hoeft je alleen maar aan te melden, de rest wordt geregeld, prima toch!
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Hartelijke vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Door verkeerd, te laag inschatten van de waarde van de woning is het niet gelukt om de WOZ-waarde te verlagen. Dit had ik niet verwacht, zeker omdat ik een taxatie rapport meegestuurd heb.
goed, correct.
Wat fijn dat u ons een cijfer 10 geeft! Wij beoordelen ook graag volgend jaar voor u of de WOZ-waarde juist is vastgesteld. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Prima ervaring .alles perfect afgewerkt .alles prima gecommuniceerd. Dank je wel
Lekker door gaan zo
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw reactie! Wij doen ons uiterste best en zien u graag een volgend jaar terug als klant. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Woz consultants heeft duidelijk , en met nadruk en met herhaling ook telefonisch,door mij aangeleverde essentiele informatie niet gebruikt bij de herbeoordeling van mijn WOZ waarde. Hierdoor is mijn WOZ waarde te weinig omlaag gegaan. Later heeft WOZ consultants hun excuses hiervoor aangeboden en erkend dat ze dat inderdaad niet goed hebben gedaan. Dat vond ik dan wel positief. Uiteindelijk denk ik dat ik het beter zelf had kunnen afhandelen met de overheidsinstanties. Effectiever en sneller en minder belastend voor het gemeentebudget.
Geachte heer, mevrouw, Vervelend dat uw dossier in eerste instantie niet goed door ons opgepakt. Wij nemen uw feedback en proberen onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Nieuwe Kade 16
6827AB Arnhem
WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.