Geachte heer Swierstra, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Is onduidelijk hoe je in je persoonlijke pagina komt, heb dus ook geen idee wat precies de vermindering van de aanslag is.
WOZ heeft mijn kwestie ivm te hoog ingeschaalde WOZ waarde opgepakt en met ca 8 maanden kwam het positieve resultaat dat ze een lagere WOZ waarde hebben kunnen bedingen op onze woning. de Gemeente Loon op Zand betaalt de rekening/declaratie aan WOZ. WOZ heeft middels een goede onderbouwing de klus geklaard. proficiat en dank!
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Uiterst vriendelijk en goed informerend over de lopende zaak.
Geachte heer, Vriendelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Afgelopen jaren 3x met succes procedure gevolgd. Laatste keer was ik niet tevreden over de communicatie. De gekozen inzet was daardoor verkeerd.
Gewoon geen enkel probleem gehad. Alles werd voor me geregeld, alles werd via de mail duidelijk doorgegeven en opeens was de WOZ waarde fors verlaagd. Prachtig toch?
Geachte heer, mevrouw, Vriendelijk dank voor uw mooie bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Super, kan ik iedereen aanraden en dat heb ik ook al regelmatig gedaan. Chapeau!!!!!
Geachte mevrouw, Vriendelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Alles per mail, makkelijk en correct
Geachte heer, mevrouw, Vriendelijk dank voor deze beoordeling! Een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor deze beoordeling! Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
adequaat, prettig contact. neemt het werk uit handen en is deskudig.
Alles is weer goed verlopen alleen weet ik nu niet hoe hoog de WOZ waarde is van mijn huis.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor deze beoordeling! Door in te loggen in uw persoonlijke omgeving, kunt u de betreffende uitspraak op bezwaar raadplegen waar de nieuwe WOZ-waarde in staat aangegeven. Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Voor een 2de keer in 4 jaar tijd de WOZ waarde aangevochten met een voor ons positief resultaat. Vanaf opstart procedure tot het einde een zeer goede regelmatige terugkoppeling met de klant. Bedankt, Frank Lokhorst
Geachte heer Lokhorst, Vriendelijk dank voor deze mooie beoordeling! Een hele fijne dag gewenst en wellicht kunnen wij u in de aankomende jaren weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Prima service, geen omkijken naar. WOZ-waarde is door de werkzaamheden van WOZ-consultants verlaagd van 395.000 naar 319.000 euro.
Wij zijn U allen erg dankbaar voor Uw deskundig en doeltreffend handelen
Prima contact via de mail. Ik had zelf geen succes met mijn bezwaarschrift en WOZ- consultants wel.Je hoeft zelf weinig tot niets te doen. Alles wordt geregeld. Heel goed!
Hebben keurig gehandeld en ons steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
verlaging met 9000 euro levert mij 15 euro per jaar op terwijl Uw bureau ca 1100 euro declareert, verhouding is toch wel zoek
Prima volgsysteem. Enige korte uitleg omtrent diverse "stappen" is echter wenselijk. Vandaar de "magere 8" voor klantvriendelijkheid en communicatie.Al met al toch zeer tevreden.
Nieuwe Kade 16
6827AB Arnhem
WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.