Klantvriendelijkheid kan beter
Het resultaat is prima maar de manier waarop wij die voor u behaald hebben, kan dus beter. Kunt u aangeven waarom u de klantvriendelijkheid op een 6 waardeert? Wij ontvangen graag feedback om nog beter te presteren op klantvriendelijkheid. Team WOZ-Consultants
Wordt veel werk uit handen genomen. Zijn goed gespecialiseerd.
U doet waar u goed in bent, wij doen waar wij goed in zijn! Simpel! Team WOZ-Consultants
Belachelijk dat de gemeente wordt opgeladen met een zeer hoge declaratie voor een belachelijk lage verlaging van de woz met een besparing voor mij van enkele tientjes. Pure oplichting volgens mij!!!!!
Helaas was voor u geen lagere WOZ-waarde mogelijk. Een gecertificeerde taxateur en een ervaren jurist hebben aan uw dossier gewerkt. Om u van goed advies/waardering te voorzien is het van belang om de kosten te ontvangen. Houdt u er rekening mee dat in veel gevallen dit slechts een tegemoetkoming op de werkelijk kosten is. Bovendien profiteert u niet alleen dit jaar van een lagere WOZ-waarde maar ook de komende jaren. Team WOZ-Consultants
vakmanschap, kennis van zaken, stiptheid en correctheid zijn de sleutelwoorden van mijn persoonlijke ervaring met WOZ consultants
Dank u voor deze schitterende waardering en uw lovende woorden. Team WOZ-Consultants
Door de deskundigheid van WOZconsultants zeer snelle respons op bezwaarschrift. Tribuut (o.a. Gem. Epe) zegt wel , zoek contact met ons en we worden het zeker eens. Nu daar geloof ik niks van. Met de WOZ mensen heb je een flinke stok achter de deur. Succes verzekerd.
Dank u voor uw beoordeling en u slaat de spijker boven op zijn kop! Een slager die zijn eigen vlees keurt, zal zichzelf niet al te kritisch bekijken. Team WOZ-Consultants
zeer accuraat en men reageert snel via mail. Ik heb het idee dat men deskundig is. Wij zijn zeer goed geholpen.
Dank u voor deze prachtige waardering! Team WOZ-Consultants
Goed resultaat
Een goed resultaat en een goede waardering op alle onderdelen. Wat willen we nog meer? Team WOZ-Consultants
Zeer correcte en effectieve werkwijze
Mooi samengevat en dank voor de fraaie waardering. Team WOZ-Consultants
Er valt niet veel te vertellen want het is bijna "geruisloos" gegaan. Wat een gemak !!
Dan hebben wij ons werk goed gedaan zonder veel gezeur. Dank u voor de mooie waardering die u ons geeft. WOZ-Consultants
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en als ik een vraag had, kreeg ik snel en deskundig antwoord.
Super! Dank voor de lovende worden en de prachtige waardering. Team WOZ-Consultants
Het inloggen op je eigen dossier is wellicht te toetsen op een eenvoudige en snelle "mijn WOZ-Consult".?
U kunt inderdaad inloggen via ons systeem. U kunt hier al uw gegevens en belangrijke documenten inzien. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden via de mail met de voortgang van uw dossier. Als dat niet toereikend was, had u ons altijd kunnen bellen of e-mailen. Helaas is dit bij u niet altijd goed gegaan. Wellicht een volgende keer? Team WOZ-Consultants
Dank u wel voor uw waardering. In deskundigheid proberen wij ons juist te onderscheiden van de concurrentie. Deze deskundigheid komt veelal naar boven in communicatie met de gemeente en diverse rechtbanken. Een klant merkt daar wat minder van. Team WOZ-Consultants
Voelt goed zo'n prachtige waardering. Dank daarvoor! Team WOZ-Consultants
Graag uw feedback op welke punten we onze communicatie kunnen verbeteren. Het resultaat was daarentegen prima toch? Team WOZ-Consultants
prima geholpen met gunstig positief resultaat
Dank voor de prachtige waardering. WOZ-Consultants
Alles gaat via internet wat efficiënt en duidelijk is - maar niet echt klantvriendelijk. De verlaging is mooi maar had graag van WOZC gehoord of deze verlaging terecht is - of te weinig (of teveel).
Dat had inderdaad beter gekund. Er is uiteraard wel door een taxateur na uitspraak op bezwaar, gekeken naar uw dossier. Op basis van uw aankoopsom en meerdere vergelijkbare verkoopcijfers van rond waardepeildatum, was het niet realistisch om de WOZ-waarde nog meer te verlagen. Hartelijk dank voor uw feedback en wij zullen scherper op de communicatie letten. Team WOZ-Consultants
de consultant was heel goed op de hoogte van de ligging van de woningen welke vergeleken werden met onderhavig pand Frans Halsstraat 43 Helmond. Vanwege het feit dat hij goed op de hoogte was met de te vergelijken panden sloeg hij de spijker op de kop. Dit betekent dat gemeenten vaak maar iets doen. Deze karaktertrek werksystematiek is not done voor een betrouwbare overheid. Dus de bekende vraagtekens en de kwalificatie die de overheid in deze toebedeeld krijgt. Over integriteit gesproken binnen die gemeente. Lees ED van de afgelopen dagen.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. De taxateurs die wij inschakelen kunnen aan de hand van heel veel data prima een goede marktanalyse doen door heel Nederland. Team WOZ-Consultants
Ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn zaak. In eerste instantie leek het er op dat de gemeente geen gehoor zou geven, maar na een beroep zijn ze toch op hun beslissing terug gekomen. Dat had ik zelf nooit voor elkaar gekregen.
Dank voor de fantastische beoordeling. Soms is het niet anders dat de gang naar de rechter noodzakelijk is. Gelukkig heeft dat wel geholpen. Team WOZ-Consultants
Dank voor uw mooie beoordeling. Team WOZ-Consultants
Ben erg tevreden over de werkwijze van de WOZ-Consultants.
En wij waren blij met u als klant! Team WOZ-Consultants
Dank voor de prachtige cijferlijst. Team WOZ-Consultants
Dank voor de schitterende waardering. Team WOZ-Consultants
Ook voor bedrijfspanden hebben wij de expertise in huis om de WOZ-waarde te verlagen. Dank u voor uw waardering. Team WOZ-Consultants
Ik heb het al zeer positief ervaren alleen heb ik wel moeite om alles via de computer te doen en op te zoeken.Daarvoor moest ik hulp van een ander voor inschakelen.
Aangezien wij zoveel mogelijk mensen willen helpen is het voor ons niet anders om veel via de computer te communiceren. Velen ervaren dit als prettig maar zeker niet iedereen. U kunt ons altijd bellen of apart E-mailen. Team WOZ-Consultants
Geachte heer de Boer, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Nieuwe Kade 16
6827AB Arnhem
WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.