Snel,doelbewust en efficieënt.
Geachte heer Gaemers, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Bovenstaande beoordeling heeft te maken met niet ontvangen van stukken en geen e-mail bericht wanneer er wijzigingen in 't dossier waren aangebracht. Tevredenheid over consultant bij de rechtbank, dhr. J. Oosters, is groot, goede voorbereiding, presentatie en toelichting, dossierkennis. Slagvaardig onderhandelaar. Waardering cijfer 9. Nogmaals dank.
Hartelijk dank voor uw eerlijke waardering. Helaas is het in uw geval de communicatie via onze online portal niet vlekkeloos verlopen. Gelukkig hebben we goede mensen in ons midden die dat ruimschoots compenseren!
Zeer tevreden over correcte afhandeling
Geachte mervouw van Geel, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Persoonlijk is mijn ervaring uit het verleden met WOZ goed. Recentelijk heeft de WOZ naar volle tevredenheid de waarde van de woning van mijn schoonouders naar beneden kunnen stellen.
Geachte heer van Bokhorst, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Verlaging WOZ-waarde i.v.m. te betalen erfbelasting is zeer deskundig en accuraat afgehandeld. Prima communicatie zowel per mail / telefoon / en persoonlijk contact met kantoor Etten Leur.
Geachte heer/mevrouw van Galen, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer/mevrouw Bal, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ben van mening dat er goed onderhandeld is. Er zou mogelijk meer in gezeten hebben gezien de toestand van het huis, maar de waarde van de grond in deze gemeente is zodanig hoog dat dit nauwelijks realistisch is te noemen.
Beste heer Hohner, Dank voor uw mooie beoordeling. Ja de gemeente Bloemendaal past ongeveer de hoogste grondprijs van Nederland toe. Helemaal weerleggen lukt zelfs ons niet helaas.
Goed gedocumenteerd en uitvoerig bezwaar tegen te hoge vaststelling. Vergeleken met omliggende woningen spring ik er bijzonder gunstig uit.
Geachte heer van Dusseldorp, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Zeer goede ervaringen met verschillende objecten.
Geachte mevrouw Konings, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Soms niet echt duidelijk over de status van dossier, je krijgt een mail als er iets veranderd is maar soms niet duidelijk over de volgende stap. Buren hadden zelf bezwaar gemaakt over woz en die hadden 2,5 maand eerder antwoord dan ons. Toen gebeld naar jullie en word gezegd dat jullie wachten op een zitting van Zaanstad. Misschien handig om zo iets te melden
Prima afhandeling
Geachte heer de Ruiter, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer Driessen, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
contact bestond uit enkele brieven . Gezien de eenvoudige , duidelijke opdracht duurde de afhandeling te lang
Beste heer Eijgelshoven, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij waarderen uw mening en in uw geval was een administratieve beoordeling en afhandeling van het bezwaarschrift voldoende om tot een verlaging te komen. 5 maanden is doorgaans wel gebruikelijk als afhandeltermijn. Helaas kunnen wij niet alles tegelijk behandelen en zijn we afhankelijk van de snelheid van de gemeente.
Advies verlaging totaal niet bereikt
Beste heer Sebrechts, Bedankt voor uw beoordeling. Gelet op vorig jaar is de WOZ-waarde nog erg hoog. De vraag is dan welke WOZ-waarde klopt? Was de vorige waarde niet te laag vastgesteld. Ieder jaar bepaalt de gemeente opnieuw de WOZ-waarde. Om dit te controleren beoordeelt een WOZ-taxateur de waarde van de gemeente. Dit rapport vindt u in uw digitaal dossier. In het taxatierapport wordt aan de hand van drie vergelijkingsobjecten uw WOZ-waarde berekend. Deze vergelijkingsobjecten zijn woningen die verkocht zijn tussen 1 januari 2014 en 31 december 2015 en zo goed als mogelijk vergelijkbaar zijn met uw woning. Het door ons ingenomen standpunt wordt dus gevormd aan de hand van marktgegevens, niet aan de hand van een (vorige) WOZ-waarde. Omwille uw privacy zal hier niet inhoudelijk ingegaan worden op uw dossier, mocht u nog verdere vragen hebben vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Beste Tim, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik heb op dit moment nog geen totaal oordeel om de eenvoudige reden dat ik over het totaal pakket nog te weinig zicht heb Desgevraagd geef ik later graag de aanvulling
duidelijke verslaglegging , in ons geval betreffend zakelijk og een zeer positief verhaal
Geachte heer Zwart, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Uitermate professioneel, degelijk en succesvol traject. Goede info via eigen inlog op website.
Geachte heer Kuiper, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Zeer goed en duidelijk op de hoogte gehouden,zowel telefonisch als per mail.Ze zitten erop als een bok op de welbekende haverkist👍 Ik zou woz-consultants bij iedereen aanraden. M.Vr.Gr. Fam. P.Bakker Wervershoof
Geachte heer/mevrouw Bakker, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
zeer tevreden over het resultaat !
Geachte heer Doeven, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ondanks mijn tragere reactie door persoonlijke omstandigheden werd er prima 'achter de schermen' voor mij gewerkt bezwaar aan te tekenen. En met succes! Het digitaal dossier werkt ook prima voor de klant en geeft overzicht welke stappen er zijn genomen in langdurige processen.
BIJZONDER TEVREDEN
Geachte heer ten Brink, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer Smit, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Goede communicatie via de mail. Updates in het dossier worden via de mail kenbaar gemaakt. Het dossier is overzichtelijk, alle gegevens staan duidelijk vermeld. De ervaring leert dat het inschakelen van WOZCONSULTANTS loont.
Geachte heer Spijk, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Professioneel.
Geachte heer Visee, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Nieuwe Kade 16
6827AB Arnhem
WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.