Alles goed en correct afgehandeld
Geachte heer Beumer, Hartelijk dank voor uw fraaie beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment en reden om door te gaan met het ondersteunen van mensen bij het verlagen van de WOZ-waarde. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
goed initiatief we zijn er heel blij mee. en er zijn geen kosten aan verbonden.
Geachte heer Janssen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte mevrouw Roelandt, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
WOZ-Consultants heeft het proces van mijn woz-waarde vermindering voor mij afgehandeld en met succes. Ik heb er verder geen omkijken naar gehad, ideaal.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
heel prettig ervaren en zeer vriendelijk
Geachte heer/mevrouw Hoogenboom, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
WOZ Consultans heeft adequaat gereageerd naar gem. Twenterand m.b.t. vaststelling hoge WOZwaarde, die veel te hoog bleek te zijn vastgesteld door gebruik van een verkeerd criterium. Bovendien zijn zij ook opnieuw voor ons actief geworden voor ambtshalve herziening. Alles op een snelle en prettige, naar ons toe communicatieve manier.
Geachte heer Eusman, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Er is maar een tip die ik wil geven en dat is beter te vaak om toestemming van de klant vragen dan te weinig. Ik heb zelf aangeboden om op verzoek WOZ-consultants te machtigen. Van dat aanbod is helaas gen gebruik gemaakt, wat tot ongewenste gevolgen heeft geleid!
Ik heb geen tot nauwelijks een idee,wat ik heb uitgespaard met Uw resultaten.
Geachte heer Goudkuil, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment ondanks dat er onduidelijkheden zijn over uw besparing. Wij hebben zojuist per mail contact met u opgenomen om uw vraag te beantwoorden. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Uw aanpak was voortvarend en suksesvol, nog heel veel dank daarvoor.
Geachte heer Meuleman, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Was goed en snel geregeld. Alleen tot 2x toe gevraagd of ik de papieren wilde opsturen terwijl dit allang gedaan was. Graag betere communicatie
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Uw punt van kritiek nemen wij serieus en gaan hier onze aandacht aan besteden. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer de Vries, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
duidelijk en snel oordeel waar tegen de gemeente niet opgewassen is
Geachte heer Ouwerkerk, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer van der Heijden, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Al enkele jaren in vertrouwde handen.
Geachte heer van Goor, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet al enkele jaren gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Als WOZ besluit een waardeverlaging uit te voeren dan bereiken ze hun doel meestal
Geachte heer/mevrouw Schoenmaker, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Het zou goed zijn als WOZ-consultants de heffingsambtenaar van de gemeente (in dit geval Arnhem) zou kunnen en willen aansporen om direct na de genomen beslissing de belastingplichtige een nieuwe beschikking te sturen met de aangepaste WOZ-waarde.
Beste de heer De Kraker, Dank voor uw positieve beoordeling van onze dienstverlening. Het is helaas niet mogelijk om alsnog een nieuwe beschikking te ontvangen. Een gemeente zal deze niet verstrekken. U kunt de toewijzende uitspraak op bezwaar als bewijs naar bijvoorbeeld de belastingdienst gebruiken. De verlaagde waarde is vanaf dat moment de beschikte waarde geworden. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
uitstekend geholpen!
Korte lijnen, duidelijke aanpak en een goed resultaat.
Geachte heer Scheper, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik heb tot nu toe nog weinig vernomen over mijn aanvraag
Geachte heer Scholing, Wij hebben u zojuist een kopie van gestuurd van de uitspraak op bezwaar. Deze hebben wij 14 december ontvangen. Hiervan had u een automatisch gegenereerd e-mailbericht ontvangen die waarschijnlijk in de spambox terecht is gekomen. De uitspraak op bezwaar is toewijzend. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik ben zeer tevreden en verwacht een goede afronding van de zaak.
Geachte heer Linders, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer/mevrouw van Dijk, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer Scholten, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Op meerdere panden verlaging en duidelijk advies over 1 pand waar het beter was om geen zaak aan te gaan daar deze al erg laag was en het beter was niemand wakker te maken. Top
Geachte heer Beurs, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet en advies gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer/mevrouw van Veelen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Nieuwe Kade 16
6827AB Arnhem
WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.