Geachte heer/mevrouw Heinink, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer Beekman, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Duidelijke communicatie, ik werd dus goed op de hoogte gehouden en wist ook wat er nu gaande Was.
Geachte heer/mevrouw Hameetman, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer Reiff, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Na aanmelding voor "WOZ bezwaar maken", is alles succesvol en probleemloos verlopen.
Geachte heer Baets, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik had een beter resultaat verwacht, maar alles is meegenomen. Of verdere actie lonend kan zijn laat ik aan u over.
Geachte heer Verberne, De verlaging valt ons ook tegen. Samen met de taxateur zullen we kritisch naar uw dossier kijken om te zien of de voorgestelde waarde van de gemeente nog steeds niet te hoog is. Door middel van een beroepsprocedure zouden we dat kunnen afdwingen. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Meer persoonlijk contact b.v. Telefoonies en minder per email (onpersoonlijk).
de start was een beetje chaotisch; ik moest 2 keer gegevens verstrekken (1 x via de site en toen nog een keer mondeling). Daarna liep het prima met als eindresultaat bovengenoemde waarde verlaging.
Geachte mevrouw van den Elsen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer/mevrouw Winters, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte mevrouw van Rangelrooij, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Uw inzet en deskundigheid, over werkwijze, uitvoering en uitleg is zeer goed, echter de medewerking van de gemeente laat zeer duidelijk te wensen over
Geachte heer/mevrouw Cobelens, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Duidelijke uitleg over procedure Geen ingewikkelde uitleg of vragen. Keurige afhandeling.
Geachte mevrouw Cox, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer Tuijl, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
duidelijke communicatie via website. Vlotte afhandeling van zaken. Goede afspraken mee kunnen maken en die afspraken worden ook nagekomen.
Geachte heer Zeijger, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Zeer desound en volhoudend
Geachte heer Jager, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ervaring is goed maar de kosten die het met zich meebrengt zijn hoger dan de besparing
Geachte heer Dekker, Als het goed is heeft het u meer opgeleverd dan dat het heeft gekost. Kijkend naar de nota was die in uw geval €0,-. Het heeft u dus niets gekost maar wel opgeleverd. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Heulène de Werdt van Snijders & de Werdt Makelaars gaf me echt het gevoel dat ze alles uit de kast haalde om er voor mij een goede deal uit te slepen. Dat het eindresultaat niet helemaal aan de verwachting voldeed lag zeker niet aan haar, maar meer aan het formele standpunt van de betreffende ambtenaren.
Geachte mevrouw Tresoor, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment ondanks dat het niet aan uw verwachting voldeed. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
We zijn tevreden over het resultaat, deskundigheid, communicatie via mail/ website. Wat ik mis was het persoonlijke contact. Al was het maar een keer via de telefoon.
Geachte heer de Vries, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Uw mening nemen wij serieus. Met uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Altijd heldere berichtgevingen en vooral er doorgekregen dat mijn pand een woning werd en niet zoals jaren (8 jaar) als niet-woning werd aangemerkt. E.e.a. werd door jullie zorgvuldig uitgezocht en in bezwaar meegenomen. Dit laatste heb ik ook in 2008 geprobeerd maar het werd toen afgewezen. Bij dit onderwerp was kennelijk jullie deskundigheid van grote waarde.
Geachte mevrouw Dijkman Dulkes-Hornstra, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Bijzonder deskundige en adequate taakopvatting. Meteen actie ondernomen en zelf (contra)expertise uitgevoerd tegenover gemeentetaxatie. Ook meteen door gemeente geaccepteerd.
Geachte mevrouw van Santen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Snel, en zeer deskundig, en zeer klantvriendelijk voor alle vraggen.
Geachte mevrouw Rouwhof, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Helder , zakelijk , klantvriendelijk en doeltreffend
Geachte heer Kruider, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer Maas, bedankt voor uw mooie beoordeling en inhoudelijke reactie. Bij de inpandige opname door onze taxateur worden vooral onderdelen gefotografeerd die een goede indruk geven van de kwaliteit, onderhoud en luxe. Met deze aspecten wordt ook in de waardering zorgvuldig rekening gehouden. Indien u de door ons opgestelde taxatiekaart (zie uw online dossier) bekijkt is daarin goed af te lezen hoe deze verschillen van uw woning in vergelijking tot de referenties de waarde beïnvloeden. De verkochte woning Nachtegaal 50 heeft inderdaad een 102 m2 groter perceel (u heeft 508 m2). Deze extra grond is vooral gelegen naast de woning en vertegenwoordigd daardoor een iets lagere waarde. Uw beide achtertuinen zijn per saldo even groot. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd even bellen op 026-4721076. Met vriendelijke groet, Sander Hansen, WOZ-taxateur.
In 2 rondes een enorme verlaging van de woz bewerkstelligd. Efficiente communicatie. Prima dossier vorming.
Geachte heer Nieuwland, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Nieuwe Kade 16
6827AB Arnhem
WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.