deskundigheid en volhouden

Het is lastig strijden tegen de zogenaamde vergelijkbaarheid van panden als de ambtenarij bepaalde feiten niet wil aanvaarden. Soms lukt het toch en dat geeft een goed gevoel.

Voor de derde keer hebben zij onze zaak gewonnen

Nu voor de derde keer werd onze woz waarde verkeerd ingeschat. woz consultants wist wederom de waarde te laten aanpassen en dus onze kosten te drukken. Compliment !

Goede communicatie richting client

Goede adequate communicatie met de cliënt.

klantgericht en laagdrempelig

correct, laagdrempelige benadering, persoonlijk, toegankelijk, gewoon goed

Slechter dan de vorige twee keer

BSGW heeft op 7 december uitspraak WOZ bezwaar opgestuurd. Op 24 december telefonisch contact. Onduidelijk waarom mijn dossier niet is bijgewerkt. Een uur later een telefoontje: de uitspraak is nu binnen, uw dossier is bijgewerkt. Een stel vrienden had exact dezelfde ervaring. Hieronder: ja Maar dan moet de zaak wel weer functioneren, zoals ik dat gewend was.

zeer hulpvol en met succes!

Met de hulp van de WOZ consultants kon ik eindelijk de te hoge WOZ van mijn woning aankaarten. Voorheen was het voor mij een administratieve brij waar ik geen weg meer in vond. Het contact en alle informatie waren voortreffelijk. Dus heel hartelijk dank voor deze hulp.

zorgvuldig en goed gedocumenteerd

Bezwaarprocedure correct en met succes uitgevoerd. Wij zijn tevreden (WOZ-waarde had natuurlijk nog wat lager mogen zijn). Prima bureau.

Zeer gefundeerd bezwaar ingediend wat gegrond is verklaard

Goede onderbouwd bezwaar ingediend. Goede dossiervorming en alles is goed te volgen in het dossier.

Uitstekende service

Geheel zelfstandige zaakafdoening.

Kwam duidelijk en kundig over!

Kennelijk wist ze wat ze deed, en dat leverde een goed resultaat op.Mijn vrouw en ik zijn er zeer tevreden over en zouden haar elders aanbevelen.

Soms scoren de Consultans

Het leverde ons ruim €20 op

Kundig, snel en kordaat

WOZ-consultants heeft mijn WOZ-waarde van de woning op een deskundige en kordate wijze omlaag laten brengen.

goede service en snelle afhandeling

Voor het eerst gebruik gemaakt van de dienst om bezwaar in te dienen tegen de WOZ. Bezwaar heeft een positieve uitslag voor ons gehad.

Uitstekend geregeld

Goed uitgezocht

Zij weten waar ze over praten!

Via de mail is alles geregeld dat vond ik wel wat minder want ik heb niemand gesproken dus dat is wel wat onpersoonlijk, dus voor mij was het wel spannend en heel veel geduld hebben, maar uiteindelijk wel resultaat geboekt.

Hebben mijn WOZ waarde ruim € 94000 kunnen verlagen

Een broodnodig steunpunt in een ongelijke strijd

Geconfronteerd met een probleem dat je niet alleen kunt oplossen in deze bureaucratische wereld ben je blij met elke toegestoken hand. Dank voor uw bemiddeling.

WOZ-waarde met euro 200.000 verlaagd dankzij WOZ-consultants

Na grove fouten door de gemeente in zowel in de berekening als de procedure heb ik WOZ-consultants ingeschakeld. Mede dankzij een taxatie-rapport en na te zijn gehoord heeft de gemeente de WOZ-waarde met euro 200.000 verlaagd. Maar nog steeds kloppen de berekeningen niet vergeleken met het door de gemeente gekozen referentiepand. Dus wellicht dat de procedure gaat worden voortgezet met een beroep bij de rechtbank. Mede dankzij WOZ-consultants is mijn klacht door de gemeente serieus genomen. Dit na het in eerste instantie te hebben geprobeerd het af te wimpelen door een inpandige opname in te plannen na de periode waarin bezwaar kan worden ingediend.

weinig bemoedigend.

tot nu toe weinig gemerkt van "inspanning" Woz-consultants.

prima geregeld

Ik ervaar een goede informatie voorziening. Het enige wat ik mis om te vragen wat ik zelf als redelijke waarde voor de woz vind.

goed geregeld

prettig

Fantastische vertegenwoordiging voor mijn OZB belangen

Goede begeleiding, frequente deugdelijke informatie betrouwbaar

Prima service, duidelijk en goed geregeld

ervaring en resultaat zijn prima

Mijn ervaring is goed, de opbouw van het dossier is zeer accuraat en het uiteindelijk resultaat was een verlaging van de WOZ dus ik ben zeer tevreden met de samenwerking met WOZ consultants

duurt even maar dan heb je ook wat

strak en prettig resultaat gericht

Nieuwe Kade 16

6827AB Arnhem

Over WOZ-Consultants

WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.