Onze verbouwing vond plaats direct nadat we de sleutel van ons nieuwe huis hadden gekregen. Het was heel fijn dat een aantal belangrijke zaken (badkamer/toilet/kinderslaapkamers) nog voor de bouwvak ingepland konden worden waardoor we na drie weken al konden intrekken. De rest (keuken/woonkamer) werden na de bouwvak verbouwd. Wij hebben de verbouwing door Henk van Geresteijn als prettig ervaren. Hij denk goed mee en ziet voor alles een oplossing. Gedurende de verbouwing was hij goed bereikbaar. We kregen ruim op tijd een duidelijke planning, die wellicht iets te optimistisch was waardoor er enigszins geïmproviseerd moest worden rondom de plaatsing van de vloer en de keuken, maar dat is uiteindelijk wel in orde gekomen. Van te voren kregen we een duidelijke prijsopgave en hier zijn achteraf geen verrassingen bij gekomen. Al met al zijn we blij met een mooi eindresultaat dat op vakkundige wijze is neergezet.
Wij hebben Henk en zijn bedrijf benaderd na positieve ervaring van onze directe buren. Waar de gemiddelde verbouwing voor de naaste buren vooral een periode van overlast is, was dat voor ons als thuiswerkende mensen een geheel andere ervaring. Henk en zijn mannen beginnen rond 07.00 uur, maar beëindigen de werkzaamheden rond 15.30. Zij werken niet door in de weekenden en ook op feestdagen wordt er niet gebouwd. Geen (harde) muziek op de bouwplaats is ook echt een pluspunt voor de buren. Wij hebben gedurende de verbouwing van onze buren prettig contact gehad met hem en zijn klussers. Toen we besloten om zelf de knoop door te hakken en te gaan verbouwen hebben we direct Henk benaderd. Henk houdt vooraf en gedurende het proces goed rekening met je wensen, maar houdt er ook een strakke, realistische planning op na. Wij hebben alles door zijn bedrijf en onderaannemers laten uitvoeren, wat erg prettig is qua planning, afstemming en eventuele probleemoplossing. Er wordt niet naar elkaar gewezen, maar Henk zorgt voor elke situatie voor een passende oplossing. Wij hebben tijdens de verbouwing weinig stress ervaren (enkele momenten daargelaten), maar dat is nou eenmaal onderdeel van zo'n grote onderneming. Na afloop van de werkzaamheden zijn wij qua budget zeer dicht in de buurt gebleven van zijn originele inschatting op de offerte. Wij waren zo tevreden met het geleverde werk, dat we tijdens en na de verbouwing nog meer projecten bij Geresteijn hebben neergelegd. Ook voor toekomstige zaken zullen wij hen inschakelen.
Wij hebben door van Geresteijn Bouw een flinke schuur laten plaatsen. Tevens hebben zij in onze woning een lichtstraat geplaatst. De ervaring was zeer positief. De werkzaamheden werden keurig volgens planning uitgevoerd. Waar nodig werd meegedacht en een oplossing gezocht voor onvoorziene dingen die je altijd tegenkomt bij dit soort werkzaamheden. Communicatie was goed en snel. Al met al een hele goede ervaring met van Geresteijn Bouw!
Wij vinden jullie een plezierige partner om mee te werken.
We zijn ontzettend tevreden met het werk van Bouwbedrijf van Geresteijn bij de verbouwing van onze woonboerderij. Vanaf het begin hielden ze zich aan de planning, reageerden snel en leverden constant hoogwaardig werk. Het huis werd altijd schoon achtergelaten en het team was vriendelijk en duidelijk in hun communicatie. De aannemer kwam zelf regelmatig langs om de voortgang te controleren en af te stemmen, wat ons veel vertrouwen gaf. Dankzij hun proactieve advies hebben we nu een prachtige uitbouw, royale dakkapel, geïsoleerde plafonds, maatwerk meubels zoals een ensuite kast en bijkeuken, en een volledig geschilderd interieur. Mede door hun inzet voelde ons huis al snel als een thuis. Mochten we in de toekomst weer een project hebben, dan kloppen we zonder twijfel opnieuw bij hen aan. We raden Bouwbedrijf van Geresteijn van harte aan!
Henk is een man van niet te veel woorden maar weet wel precies wat je van hem verwacht. Kennelijk opereert hij naar zijn onderaannemers net zo wan ook die zijn er altijd als het nodig is. En dat in deze tijd! Ook zij zijn kennelijk tevreden want ik hoor nooit serieuze kritiek. Kortom, prima bedrijf om je verbouwing aan uit handen te geven! Chapeau!
Bouwbedrijf van Geresteijn heeft bij ons een forse verbouwing uitgevoerd. Dat heeft een prachtig resultaat opgeleverd op een prettige manier; fijne en duidelijke communicatie, goede regie, helderheid over kosten en planning. We zijn echt ontzorgd!
Bouwbedrijf van Geresteijn heeft bij ons een forse verbouwing uitgevoerd. Dat heeft een prachtig resultaat opgeleverd op een prettige manier; fijne samenwerking, duidelijke communicatie, goede regie, helderheid over kosten en planning. We zijn echt ontzorgd!
Wij hebben nu voor de tweede keer een grootschalige verbouwing gedaan van ons huis in samenwerking met Van Geresteijn. Beide keren is de uitvoer naar volledige tevredenheid gedaan. Zowel het voortraject, uitvoer en nazorg was top. Wij kunnen niets anders dan positief zijn over de samenwerking en het resultaat.
Een goede en vriendelijke aannemer is Henk en denkt mee op moeilijke punten. Tussendoor overleg om alles in goede banen te leiden. Henk zorgt voor heldere offerte en een strakke planning en levert op conform de afspraak. Wij zijn zeer tevreden over onze aanbouw. En kiezen in de toekomst graag ook weer voor Henk Geresteijn.
Wij hebben het contact en het werk van Bouwbedrijf van Geresteijn als zeer positief ervaren. Werkelijk alles is volgens planning verlopen tijdens de verbouwing van ons huis. Er waren geen vervelende verrassingen achteraf. Het resultaat is prachtig en van goede kwaliteit. Ik kan dit bedrijf absoluut aanbevelen.
Een ingewikkeld project vakkundig volbracht met een fantastisch resultaat. Flexibiliteit om tijdens het bouwproces zo nodig, bij te sturen. Goed team van harde werkers, lijkt wel een familie. En bovenal eerlijk en betrouwbaar.
Wij wilden graag zelf nauw betrokken blijven bij de bouw van ons huis. Daarom zochten wij een bouwbedrijf die ons die ruimte zou geven en ons op een prettige manier mee zou nemen in het bouwproces. Bij Henk van Geresteijn waren wij daarbij aan het juiste adres. Speciale aandachtspunten als luchtdichtheid, afstemming over gekozen materialen en eventuele kleine aanpassingen zijn altijd vlot opgepakt. Ook de samenwerking met onze eigen W- en E-installateur verliep prima. Bij de afwerking hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van meerdere van hun partners. Met name de tegelzetters en de schilders waren van hoge kwaliteit. Ook zijn we via hun relaties rechtstreeks in contact gekomen met specialistische bedrijven als een hoogwaardige zwembadbouwer en stratenmaker. Van het begin tot het eind was Henk, zowel technisch als financieel gebied, een betrouwbare partner.
Je kunt met een gerust hart je verbouwing uit handen geven. Door betrokkenheid van de medewerkers en partners ben je gegarandeerd van kwaliteit en het vervullen van de initieel gestelde verwachtingen.
Ons huis is vlot en degelijk gebouwd. Dik tevreden zijn wij met het verloop van de bouw en het eindresultaat!
Met het laten bouwen van ons huis door Bouwbedrijf van Geresteijn is onze droom echt waar gemaakt. In goed overleg is alles netjes en deskundig uitgevoerd. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Onze complimenten!
Dit bouwbedrijf denkt goed met je mee. Komt afspraken keurig na. Levert vakwerk. Beveel dit bedrijf van harte aan! Heeft bij ons een keuken uitgebouwd en van zonnepanelen voorzien. Stuurt onderaannemers goed aan.
Ik kan Henk iedereen aanbevelen.
Essenerweg 45
3774CA Kootwijkerbroek