ruime uitleg zoals ik dat wenste, ik realiseer mij dat het een doe-het-zelf pakket is, Rob legde dat kort, goed, zakelijk uit, op een beleefde en service gerichte manier de regels van het spel uitgelegd, heel fijn op weg geholpen, ik ben meer dan tevreden en voel mij in vertrouwde handen. Wees zuinig op types als Rob le Blanc.
Beste Ed, Hartstikke bedankt voor uw reactie. We zijn enorm blij om te lezen dat u zeer tevreden bent over PerfectView. Wij zullen zeker zuinig zijn op Rob. Nogmaals ontzettend bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Team PerfectView
Zeer tevreden over product en werknemers PErfect View. Goede en vriendelijke begeleiding vanuit Sabrina
Professioneel en uitgebreid op weg geholpen.
Nick heeft het me goed uitgelegd en prima geholpen met mijn vragen.
niets dan lof over jullie klantenservice. PerfectView als programma vind ik niet erg gebruiksvriendelijk. Het is moeilijk om je weg te vinden. Meestal zitten de oplossingen erg goed verstopt. De benamingen zijn ook zeer hollands met benamingen die voor een vlaming soms moeilijk te begrijpen zijn.
Jullie geven een prettige, accurate en onvermoeibare support. Hartelijk dank!
prima geholpen !!!
Vragen aan PV (helpdesk en projectleiders) worden snel en adequaat afgehandeld.
Veel succes!
Werd direct gebeld nav mijn hulpvraag. De helpdeskmedewerker wist niet direct een oplossing, maar heeft na navraag en gepuzzel mij uiteindelijk prima geholpen.
Snelle reactie en fijn dat er gebeld wordt wanneer een vraag niet helemaal duidelijk geformuleerd kan worden per mail.
Bedankt voor de snelle oplossing!
De Waterman 2
5215MX 's-hertogenbosch