zeer goede service.

Wij werden op het bedrijf netjes ontvangen.Kregen een rondleiding over het bedrijf en werd er ter plekke gekeken naar de materialen die wij wilden gaan bestellen. Voor ons waren dat steenkorven muurtjes. Daar wij geen standaard rechte muurtjes wilden,was dit geen enkel probleem,en werd er een afspraak bij ons thuis ingepland om het te bekijken. Er werd een als het ware een hele tekening van gemaakt hoe wij het het hebben wilde. Fantastische service en een goede prijs

Betrouwbaar, dienstverlenend, goede service en snelle levertijd

Komen de afspraken goed na, geven goed advies, zijn niet opdringerig!

Prima werk afgeleverd en zoals afgesproken.

Zeer prettig contact vanaf het eerste begin. Tijdens het werk zeer opgeruimd en netjes. Snelheid van werk opleveren was top.

Duidelijke offerte, prima uitvoering

Meedenken met wensen en hoe deze uit te kunnen voeren. Alles duidelijk vermeld in heldere offerte. Uitvoering van opdracht zeer kundig gedaan, waarin ook weer ruimte voor eventuele aanpassingen. Zeer plezierige samenwerking.

Top service

Zeer goede service

Schanskorf mooi gemaakt en snel geleverd

Ze hebben het ontwerp precies gemaakt zoals ik het wilde. Snel geleverd. Alleen wat teveel stenen.

Even bellen, en maten doorgeven, en het word geregeld en geleverd!

Perfect op alle gebied!!

Duidelijke informatie en afspraken. Goederen snel geleverd en volledig op maat perfect gemaakt !! Héél betrouwbare firma. Ten zeerste aan te bevelen ! Een topper !!!

Vriendelijk en kundig personeel , ruime keuze en goede service Echte aanrader

prima prijs/prestatie

geleverd naar wens. tekening etc precies gevolgd. echte aanrader

In één woord geweldig!

Ik ben echt tevreden over de firma Nacon! -komen afspraken na. -goed product. -prijs kwaliteit is goed -behulpzaam Kortom, Nacon voldeed aan al onze verwachtingen. Vriendelijke groeten,Dinand ten Brinke.

Vlot en prima plaatsing

Degelijk werk

kwaliteit

Goed en snel geleverd!

Supergoede service & kwalitatieve producten

Wij hebben 2 schanskorven via Nacon besteld. Service is erg goed net als de communicatie en kwaliteit.

Snel en goed

Klant vriendelijk met een snelle en goede service.

afspraken worden op tijd en conform opdrachtverstrekking nagekomen.

Nacon denkt mee in oplossingen, werkt netjes en laat het gedane werk netjes achter. De uitgebrachte offerte is duidelijk en er wordt flexibel geschakeld bij aanbrengen van wijzigingen.

Heel goed!

Goede service en aflevering

uitstekend voor elkaar.

Heb nu 2 keer hier een schanskorf inclusief stenen besteld. 1 keer een muur van 8,5 meter lang en 2 meter hoog en 1 keer 6 zuilen met losse gaaspanelen en stenen. Alles wordt netjes thuis afgeleverd. De kwaliteit en de maatvoering van de gaaspanelen is erg goed. Heb bij beide leveringen altijd iets stenen over gehouden maar dat is niet erg. Beter iets te veel als iets te weinig. Ook levertijd is prima. Kortom zeer aan te bevelen bedrijf.

Goed advies, kwalitatief goed product, complete levering!

Tevreden over totale traject. Vanaf advies, levering en eindresultaat!

Keurig Bedrijf

Goed geholpen korven zijn keurig op maat gemaakt ook in de bocht. En ook keurig geplaats.

Goede afspraken

Goed advies vriendelijk aan de lijn de chauffeur belt netjes bij bezorging en goede kwaliteit Korven

Servicegericht bedrijf met een kwaliteitsproduct.

We hebben twee schanskorven besteld, waarvan er één vergeten was. We zijn twee maal gebeld om excuses te maken, uiteindelijk was ook de tweede nog binnen de afgesproken levertijd bij ons binnen! Top service! Het product zelf was ook van zeer goed kwaliteit.

Kwaliteit, eerlijk, mooi en opgeruimd bedrijf (goeie uitstraling)

Zie boven.

Goede communicatie, alles perfect op tijd en maatvast

goed mee gedacht en van tekening alles perfect passend geleverd.

Top service. Top materiaal

Op maat gemaakte schanskorf besteld. Keurig volgens tekening geleverd. Perfecte service vooraf en erna.

Kooiweg 6

5306VT Brakel