Strak werk.

Vriendelijk mensen. De voorgemonteerde schanskorven zijn netjes gemonteerd. Ook de hoeveelheid afgeleverde stenen was ruim voldoende. Kleur en grote van de stenen waren ook zoals omschreven. Wij zijn zeer tevreden met de levering en het uiteindelijke resultaat van de schanskorf.

Dik tevreden over contact, service en aflevering van de schanskorf.

Acht jaar geleden schanskorven besteld bij Nacon. Toen nog bij de oude eigenaar (Koen) die prima service verleende. Recent had ik nog een schanskorf nodig om de tuin te completeren. Zoals voorheen zou ik hem zelf in elkaar zetten. Prima contact via telefoon en email met de huidige eigenaar Kees Jan en partner. De dag voor levering telefoontje van de chauffeur over tijdstip van levering. En die was exact op tijd! Super. Dik tevreden over service en aflevering van het Nacon-team. Schanskorf staat. Is inmiddels gevuld. Ziet er prima uit.

Prima ervaring met Nacon, goede communicatie en vriendelijke en klantgerichte chauffeur tijdens afle

Bestelde schanskorven in goede staat afgeleverd.

prima aan de afspraken gehouden. Goed gelopen

prima in orde

Zeer goede service

Zeer goede service en correcte levering zoals afgesproken gewoon top

Prettige communicatie, verstand van zaken en goede service

Men heeft verstand van zaken, reageren snel en de aflevering is goed op orde. Materiaal ziet er goed en stevig uit. Men is goed bereikbaar, inmiddels heb ik al een paar aanbevelingen gedaan.

Een correcte service

Levering zoals beloofd op tijd.

Gewoon top service

Prima service, klantvriendelijkheid en goede kwaliteit. Je hoeft niet te twijfelen over dit bedrijf. Groet, frans

Prima service en flexibiliteit

Twee maal de offerte aan laten passen zonder problemen binnen een halve dag de aangepaste offerte binnen. Los locatie duidelijk gemaakt op foto's en de materialen zijn keurig op de juiste plaats op de afgesproken tijd geleverd.

Goede service, meedenken en nakomen wat ze zeggen

Beetje aan de late kant besteld omdat gemeente op het laatst met een schanskorf oplossing kwam. Nacon zijn best gedaan en toch snel kunnen leveren.

Fantastisch

Zeer snelle en goede vakkundige service!

Snelle, flexibele order, juiste levering met goede instructie

Met medewerker veel contact gehad, paar keer gewijzigd en uiteindelijk besteld. Spullen geleverd op de juiste plaats. Al met al prima

Bij geleverde tang heeft het helaas niet overleeft. Zijkant tangbekje brak af!

Levering en bestellen verliep heel voorspoedig.

We zochten een alternatief voor hoge transportkosten elders. Via google maps vonden wij Nacon. Het bestellen via de site en de reactie op vragen verliep uiterst soepel. Zo hadden we de korven sneller in de tuin dan verwacht.

Prettig contact en soepele dienstverlening

Goede materialen en echt maatwerk ... Nu al twee huizen met hen gedaan en steeds weer tevreden...

Perfecte levering en materiaal volgens afspraak

Een aanrader

Correct, op tijd geleverd.

zie boven

Prima, snel en goede communicatie

Prima, snel, pro-actief en meedenkend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle reactie en snelle levering, prima geregeld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nog even over dit automatische klanttevredenheids - programma. Had mijn zeer positieve mening over Kees Jan en de chauffeur Lambregs .... Yuri? al gegeven per aparte mail met daarbij stel foto’s van het .... Project. Mvg H Philipse

• Ik heb ervaring met: Overige

Alles goed geregeld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super geholpen, mooi werk geleverd, denken goed mee met de klant.

• Communicatie
  • Nazorg en service N.v.t.
  • Ik ben een: Hovenier

• Vakmanschap N.v.t.