Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Ook de bezorgers erg vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt voor de mooie review, daar doen we het voor! Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Veel plezier van je aankopen, graag tot ziens!
Prettig.
We zijn inmiddels in korte tijd een aantal keren meer dan prima geholpen en ook toen er uitdagingen waren die om een oplossing vroegen is er constructief en vriendelijke met ons meegedacht.
Meedenkend met de klant in alle vriendelijkheid en vakkundigheid! Service gerichte behandeling.
Afspraak is afspraak,en daar houden ze zich aan. Vriendelijk en bekwaam personeel.
Deze week is mijn marmoleum vloer gelegd. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat, de werknemers die het gelegd hebben (toppers!) en de service van Wagenmans wonen.
Betrouwbaar
We werden heel prettig geholpen en de service is ook uitstekend. Er werd met je mee gedacht en zeer vriendelijk personeel.
Advies , vakmanschap..
Zie bovenstaande
goede advies bij aankoop relax stoel
Een mooie 9, bedankt daarvoor! We wensen u veel plezier van de relaxfauteuil, graag tot ziens bij ons in Lemelerveld.
Levertijd nagekomen, goede begeleiding tijdens aankoopproces.
Bedankt voor deze mooie 10 als review, daar zijn we blij mee! Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Zowel in de winkel als bij levering. Veel plezier met u aankopen, graag tot ziens.
We wilden een nieuwe zithoek voor ons huisje op het Hof van Salland, we hadden op een zaterdag 4 woningzaken gepland maar zijn gestrand bij de eerste, Wagemans. Prima geholpen door een aardig en flexible dame in een zaak met een goede collectie. Prima geslaagd en na een lekker kopje koffie weer vertrokken. Na 12 weken (ook hier heel veel flexibiliteit met de aflevering omdat wij er niet altijd zijn) alls prima geleverd!
Bedankt voor de mooie 9 als beoordeling! We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Nog veel plezier met u aankopen en graag tot ziens bij ons in de winkel!
Altijd volgens afspraak en netjes afgeleverd ,en altijd een lekker bakkie koffie.
Dat bakkie koffie staat hier zeker altijd klaar! Bedankt voor de 10, heel fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Zowel in de winkel als bij de levering. We hopen u nog eens bij ons in de winkel te mogen ontvangen, graag tot ziens!
Bij Wagenmans word je heel klantvriendelijk en klantgericht geholpen.
Bedankt voor deze fantastische beoordeling Shirley, daar doen we het voor! We wensen je nog veel plezier met de meubels en hopelijk tot ziens in het mooie Lemelerveld!
Alle aandacht voor de klant. Klant vriendelijk. Goede afspraken.
Een mooie 10, bedankt daarvoor! We doen ons best om alle aandacht voor u te nemen in de winkel, wat fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. We hopen u nog eens te zien bij ons in de winkel, de koffie staat klaar!
De mannen leverden prima werk en waren zelfs bereid even te helpen bij het terugzetten van zware meubels. Klasse!
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze monteurs, we proberen altijd te helpen waar nodig! We zullen het compliment aan ze doorgeven. We hopen u nog eens te zien bij ons in de winkel, graag tot ziens!
xx
Bedankt voor deze mooie 10 als beoordeling, daar doen we het voor! U bent van harte welkom om nog eens langs te komen in de winkel. Graag tot ziens!
.....maar dan in een nieuw/modern jasje.
Bedankt voor deze mooie review! We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Nog veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens bij ons in de winkel!
Na een grote verbouwing hebben we Elke gevraagd mee te denken over een nieuwe indeling en inrichting voor onze woonkamer en keuken. Op ons verzoek kleur te gebruiken en meerdere hoekjes te creëeren ging ze enthousiast aan de slag! Het resultaat is fantastisch. We genieten elke dag van de fijne sfeer en prachtige meubels.
Wat een mooi compliment voor Elke, we zullen ervoor zorgen dat de mooie woorden bij haar terecht komen. Daarnaast goed om te lezen dat jullie zo aan het genieten zijn van de fijne sfeer en meubels. We wensen jullie nog veel plezier met de nieuwe indeling en inrichting. We hopen jullie graag nog eens te verwelkomen in de winkel! De koffie staat klaar!
Goed geholpen.
Bedankt voor deze mooie 10 als review, daar zijn we blij mee! Goed om te lezen dat u goed bent geholpen door Peter. We wensen u nog veel plezier met het meubel en graag tot ziens!
2 matrassen + lattenbodems gekocht toch niet helemaal tevreden over 1 matras verschillende matrassen geprobeerd. Uiteindelijk uitgekomen op een heel ander merk. De reeds gekochte konden wij omruilen imer de nieuwe matras. Prima service. Wagenmans was pas tevreden toen wij het ook waren. Dankjewel voor jullie geduld en de prima service
Wat super om te lezen dat je zo tevreden over onze service bent! Bedankt voor deze review en we wensen je nog veel plezier met het matras die wel aansluit bij de wensen. Graag tot ziens!
Zijn zeer bekwaam! Vooral Jan Nijboer, wat heeft hij de beperkte ruimte die de kamer bied, geweldig weten aan te kleden. Alles klopt en wat een fijne mannen die alles komen plaatsen, ophangen etc. Zo keurig allemaal en super goede service! Wij zijn meer dan te vreden!
Wat een mooi compliment aan Jan en onze monteurs, we zullen het aan hen doorgeven. Nog veel plezier met jullie nieuwe interieur en hopelijk zien we jullie nog eens terug in de winkel. Bedankt voor de review!
Fijn en rustig geholpen met een hoekbank en poef,goed advies,service hoog,vriendelijk
Bedankt voor deze mooie 10 als review! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de service en gekochte meubelen. Nog veel plezier met de bank en poef, graag tot ziens!
Prettig geholpen zonder dat er druk voelbaar was om een aankoop te plegen. Verder de communicatie rondom een klacht werd serieus mee omgegaan en opgelost
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!