Er was een probleempje maar dit is prima opgelost
Originele beoordeling
maar er was afgesproken als er kosten waren zou ik gebeld worden maar dit is niet gebeurd vindt ik toch een min puntje
Goede voorlichting, commercieel sterk, contacten erg goed, aflevering en plaatsing ook erg goed. Wij zijn een tevreden klant.
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden over ons zijn van het begin tot eind. Kom gerust nog eens bij ons langs in de winkel, de koffie staat klaar!
5 jaar geleden kochten wij een uitschuifbare relaxbank bij Wagenmans. Onlangs ging het mechaniek stuk. Het blijkt dat Wagenmans werkt met goede leveranciers. Onze bank werd uit coulance door de leverancier gratis gerepareerd!! Bert en Wies
Bedankt voor deze mooie beoordeling Bert en Wies! We vinden het fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. We zien jullie graag nog eens terug bij ons in de winkel!
Ik heb zelf regelmatig moeten bellen hoever men er mee was melding bij de leverancier geen terug koppeling. Te populaire manier van communiceren wat ik niet passend vind. Het ging over een bed wat stuk was.
Onze excuses dat niet alles is verlopen zoals verwacht. Bedankt voor het doorgeven van de feedback, gelukkig is alles nu opgelost. We zullen het hier intern bespreken.
Wederom een uitgebreid en goed advies voor wat betreft onze aankopen! En zoals altijd is Wagenmans bereid om een stapje extra te zetten, dat is heel fijn!
Bedankt voor deze super leuke beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over het uitgebreide advies. Voor zulke top reacties doen we het uiteindelijk voor! We zien jullie graag nog eens bij ons in de winkel, de koffie staat klaar!
Goed advies gehad in de winkel, plezierig contact tussendoor en helemaal tevreden met de Passe Partout fauteuil na bezorging. Bedankt voor alle goede zorgen en duidelijke communicatie.
Wat super, een 10! Bedankt voor de mooie beoordeling en leuke reactie. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de fauteuil en duidelijke communicatie. Daar doen we het allemaal voor! We zien je graag nog eens bij ons terug in de winkel!
Op een ongedwongen manier wordt advies gegeven over de inrichting en aanschaf van meubelen en raamdecoratie.
Wij hebben een zeer goede ervaring met hun gehad, zowel in de winkel als de mensen bij ons thuis,ze hebben heel netjes gewerkt, en waren behulpzaam, echt een aanrader bij familie en kennissen, een top team, ga zo door!!! Vriendelijke groeten, Harrie en Janna Cents.
We zijn heel goed geholpen.
Ze hebben een goede service en denken met je mee.
Wij zijn blij met onze prachtige eettafel met stoelen. De verkoopster liet ons meerdere ideeën zien, waar we zelf niet aan hadden gedacht én die binnen ons budget pasten. Ze nam alle tijd voor ons. De service was top, mede door de korte lijntjes binnen het bedrijf.
Altijd een goed advies.
Voorafgaande levering van twee stoelen hebben we gesproken over beschadigde matrassen. Bij aflevering is er gekeken en vastgesteld dat er nog "antislip" delen op de onderligger zaten, deze zijn verwijderd omdat ze daar niet hoorden. Ondertussen hebben we wel beschadigde matrassen. Medewerker heeft foto's gemaakt. Tot op heden niets gehoord. Vinden we wel vervelend.
Fijne ervaring na aanschaf en onderhoud meubels. Als vanouds prima opgelost.
Prima service, wel wat duur,maar ik ga uit van goede kwaliteit
Fijne winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Levertijd wat langer dan aangegeven, maar dat kan je niemand kwalijk nemen in deze coronatijd.
Goed en netjes
Keurig op tijd en netjes afgewerkt.
Goede communicatie, goed geadviseerd, vriendelijk personeel en goed werk geleverd
Ondanks de coronaperikelen een prima ontvangst en service ervaren. Vriendelijke en correct behandeld. Zorgvuldige installatie van de kastenwand, niets op aan te merken.
Prima!
Heel deskundig geholpen door een gezellige verkoper. Ik weet zijn naam even niet maar hij heeft een klein rond brilletje, lacht altijd en je hebt t idee dat hij nog altijd 25 is.
heel tevreden
Duidelijk meedenken en alternatieven aandragen
Wij hebben goede ervaring met jullie, altijd worden afspraken na gekomen en daar hou ik van. Goede service en altijd goed advies. We hebben al meerdere mensen aangeraden naar jullie toe te gaan. Niets meer dan lof.
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!