Vriendelijke ontvangst en goede verzorging in de winkel. Veel keus voor ieder wat wils. Ook uiterst vriendelijke monteurs ter plaatse bij levering. Er is nog een klein puntje met de tafel maar daar wordt ook al actie op ondernomen en daar gaan we uitkomen (ligt niet aan Wagemans maar aan producent) Is ook geen reden om lagere beoordeling te geven.
Vakkundig geadviseerd door Jan N. Vriendelijk en welwillend geholpen door Jolanda Gewoon prettig en vertrouwd winkelen bij U.
goed voorlichting en netjes in het vermelden van vertraging van het product en levering
In deze Corona tijd is het natuurlijk moeilijker om in vertrouwen te kopen . Geen proefslapen etc. Tot nu toe slaapt en ligt het goed.
Prettige communicatie en volgens afspraak geleverd!
We zijn een aantal keren geweest en daarna de stoelen besteld. Was een kleinigheid mis mee en werd direct goed verholpen. Zijn we erg blij mee en ook met de stoelen. Hartelijke groeten. Gerrit en Marianne Schorren uit Almelooo.
Onze trappen en overloop keurig gestoffeerd. Netjes, vakkundig en volgens afspraak.
Het is een prima bedrijf maar de prijzen vind ik wel aan de pittige kant
Prima!
De service is altijd optimaal. Klantvriendelijkheid zeer hoog, personeel uiterst vriendelijk en bekwaam. De afgeleverde items, netjes en onbeschadigd. Tot nu toe, nog nooit geen klachten gehad.
Het is goed gedaan.
Laagdrempelig winkelen. Ze nemen de tijd voor je. Mooi assortiment, nu ook in een wat lagere prijsklasse. Voor elk wat wils dus!
Goed advies
Prima geholpen!
Goede samenwerking met personeel 6
Nvt
We hebben goed advies gekregen en daarna werd het meubel op een goede en juiste wijze geplaatst
Keurig volgens afspraak en eenmaal in de winkel correct en deskundig geholpen.
We werden twee keer prima geholpen in de winkel. Ook toen de levering later werd in verband met corona werden we hier netjes over gebeld.
Goede service. Vriendelijk en beleefd bij aflevering meubels.
Heel correct behandeld en prachtig bedrijf de hele familie Van der weeg is hier zeer tevreden over
Leuke ontvangst,goede uitleg en perfecte service. Dus in een woord Klasse
Stoel bevalt heel goed en de service uitstekend
Bij Wagemans Wonen zijn we heel fijn geholpen bij het uitzoeken van ons nieuwe interieur.
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!