Ruime keuze aan meubelen. Vrij rondlopen en kijken. Geen opdringerige verkopers. Heb je ze nodig dan zijn ze er. Duidelijk advies en hulp bij het maken van een keuze. Prettige sfeer en goede spullen voor een redelijke prijs. Advies voor behandeling vn de meubelstof
De vloeren in onze zalen snel en vakkundig in goed overleg geregeld.
Echt een moderne goede zaak Waar service hoog in het vaandel staat. Deskundig en goed personeel. Speciaal van uit Almere naar deze winkel gegaan.
Prettig niet opdringerig indien nodig advies
Ondanks corona levering volgens afgesproken week op tijd geleverd service wachten we af
Aan onze nieuwe stoelen zat een beschadiging, dit is door jullie snel en naar volle tevredenheid opgelost.
We zullen zeker andere mensen adviseren om naar jullie winkel te gaan. Goede adviezen gehad en ook thuis dingen aan geraden wat wel en ook wat we niet moeten doen. kortom keurig behandeld en nog steeds want we hebben nog meerdere dingen in de bestelling.
Fijne mensen [en ook personeel]om men omtegaan
Omdat u toch dit moet weten. Omdat ik gordijnen graag zo dicht mogelijk bij de muur wilde hebben werd het u-bochtje korter afgezaagd. Pas daarna bleek dat dit door de plooien in het gordijn niet kon. Maar toen was er al ingekort. Is nu minder netjes geworden. Had eerst gechecked moeten worden.
Goed advies op kleur en materialen..coronaproef thuis
Er was goed overleg mogelijk om bij mijn moeder (in een verzorgingshuis) te komen met een sta op stoel. Hier voldoende informatie gekregen over een sta op stoel. Service was goed. 1 keer nadien moeten bellen, omdat er even een onduidelijkheid was omtrent levering.
Alles naar wens ontvangen
Lamp gezien in showroom, vragen gesteld, snel antwoord en geregeld!
De stoelen zitten goed, ben ook blij dat ze kunnen draaien. Past mooi in het geheel.
Voldoet aan verwachting
Fijne winkel met personeel wat vriendelijk is en alle tijd heeft. Ook veel kennis van zaken. Kortom een aanrader.
We hebben weer gebruik gemaakt van de diensten van Wagenmans, en wat zijn we daar blij mee. Twee prachtige vloerkleden, die perfect matchen met de eerder aangeschafte bank en kast. Bedankt voor de fijne service en de eerlijke adviezen.
Onze ervaring is geweldig , super goed advies . Een hele correcte communicatie. En het resultaat mag er ook zeker zijn .
Wagens wonen handelt correct in het nakomen van afspraken. Goede service en komt erop terug als zich problemen voordoen. Al met al een fijne zaak om te komen en te kopen. Ik beveel het ook bij anderen aan buiten Lemelerveld. Vriendelijke groet, Familie Beck- Terpstra
Wij zijn 32 jaar een goede klant bij Wagenmans. Altijd goed en geen gezeur. Niet de aller goedkoopste, maar wel een goede service
Wij hadden met spoed een luxe relaxstoel nodig en binnen een halve dag konden wij thuis testen uit verschillende stoelen! Met zeer goed en super vriendelijk advies. Helemaal top.
alles werd goed en duidelijk uitgelegd en goed afgeleverd
De stoelen die we hebben gekocht werden netjes op tijd geleverd, er bleek 1 stoel licht beschadigd te zijn, na een telefoontje van onze kant is dit prima opgelost.
Zoals verwacht goed ervaren
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!