Vanuit eerdere aankopen bij Wagenmans terechtgekomen. Het assortiment zit aan de bovenkant van het segment. De betere artikelen zijn heel mooi, maar daarom ,zoals te verwachten, ook aan de prijs. De service en het meedenken in oplossingen is erg goed.
Bedank voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u meerdere aankopen heeft gedaan bij ons. Daarnaast vinden we het erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service, daar doen we het voor! Graag tot ziens.
prettig zaken doen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. Nog veel plezier met uw relaxfauteuil en graag tot ziens!
Op allerlei gebied, vloer, gordijnen, horren goede voorlichting en uitvoering getuigt van vakmanschap.
Wat een mooie complimenten en een dikke 10, bedankt! Fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Graag tot ziens bij ons in de winkel, de koffie staat klaar!
Voornamelijk met Elke te maken gehad Super. Leeft zich goed in de klant in
Bedankt voor deze mooie beoordeling en het compliment voor Elke! We zullen het aan haar doorgeven :)! Nog veel plezier van uw aankopen en graag tot ziens!
Conform afspraak na 3 lange maanden tenslotte stoel geleverd. Bezorgers hebben zelfs mijn zware oude stoel de trap opgedragen. Klasse!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Het stukje extra service, zoals het dragen van uw oude stoel, doen we graag! Graag tot ziens bij ons in Lemelerveld.
Goed contact gehouden ondanks Corona-vertraging.
Bedankt voor deze dikke 10! Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze communicatie in deze bijzondere tijd. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Niet opdringerig, goed advies en fouten worden netjes opgelost.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent over het advies en onze service. Graag tot ziens bij ons in Lemelerveld!
Advies in de winkel prima. Afleveren en monteren meerdere keren niet gelijk goed of dingen vergeten.
We vinden het vervelend dat een aantal dingen niet helemaal goed zijn gelopen. We hebben het intern goed besproken en proberen dit in de toekomst te voorkomen. Wij hopen dat u, ondanks deze ervaring, tevreden bent met uiteindelijke resultaat en dat u er veel en lang plezier van heeft.
Regelmatig klant bij Wagenmans. Wij worden altijd prettig en deskundig geholpen.
Wat een mooie beoordeling, bedankt! Leuk om te lezen dat u regelmatig bij ons te vinden bent en dat u tevreden bent over de hulp van onze medewerkers. Daar doen we het voor! Graag tot ziens bij ons in de winkel.
Goed advies zeer tevreden met aankopen
Bedankt voor deze mooie 9! Goed om te lezen dat u tevreden bent over het gekregen advies en de aankopen. Graag tot ziens, de koffie staat klaar!
De klant is hier echt koning !
Wat een super beoordeling, bedankt! Dit is inderdaad waar wij ons best voor doen. Fijn dat u tevreden over ons bent. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Als er problemen zijn probeert Wagenmans dit zo netjes mogelijk op te lossen. Door drukte en ziekte onder personeel ging e.e.a. in eerste instantie niet goed, maar uiteindelijk is dit toch naar tevredenheid opgelost. Ben heel blij met het uiteindelijke resultaat
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat alles naar wens is opgelost en dat u nu heel blij bent met het eindresultaat. Daar doen we het voor! Graag tot ziens bij ons in de winkel.
Originele beoordeling
Eerst waren ze ons vergeten. Ze zouden voor de bouwvak komen. Na een telefoontje zijn we ergens tussengedrukt met als gevolg 3 verschillende stoffeerders. De beneden trap is zo ruim gelegd dat het tapijt over de rand steekt. Bij de zoldertrap laat een stukje los. Kortom: nog niet tevreden. M . i. Is het te druk en krijgen de klanten minder waar voor hun geld. Hopelijk wordt e. e. a. snel naar tevredenheid hersteld.
Echter we hadden de stoel net in huis en toen kregen we van jullie een mail waarin de stoel sterk was afgeprijsd. Dit vonden wij een beetje vreemd overkomen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Het afgeprijsde model was een showroom model. Deze beslissing maken we net voordat de sale van start gaat. Helaas is dit in dezelfde periode geweest wanneer u de stoel heeft binnen gekregen. Wel goed om te lezen dat u tevreden bent over de stoel en onze service. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Heb eetkamerstoelen gekocht, werd snel in de winkel geholpen. Ook de levertijd viel gelukkig mee. Ben zeer tevreden over de stoelen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent over uw eetkamerstoelen. Nog veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens bij ons in de winkel!
Wij kwamen voor vloerbedekking en rolgordijnen. In de winkel prima geholpen. Helaas blijkt bij het leggen dat er niet juist is opgemeten. Kan gebeuren ook met 2 dagen hersteld. Rolgordijnen kwamen later dit wisten wij. Duurde erg lang na gebeld te hebben waren de rolgordijnen zoek. Was wel even balen. Opnieuw besteld en wat ik dan erg jammer en storend vindt dat ik er nogmaals zelf achteraan moest bellen of de 2e bestelling binnen was.
Bedankt voor uw beoordeling en feedback. We vinden het vervelend dat u deze ervaring met ons heeft gehad. We hebben het intern goed besproken en Aukje is bij u geweest met een bos bloemen. We proberen het in de toekomst te voorkomen. Wij hopen dat u, ondanks deze ervaring, tevreden bent met uiteindelijke resultaat en dat u er veel en lang plezier van heeft. Vriendelijke groet, team Wagenmans Wonen
Bedankt voor deze beoordeling! Nog veel plezier van uw aankopen en graag tot ziens!
Bank op website gezien. Verkoopster heeft spontaan extra detailfoto's gemaakt en naar mij gestuurd. Goed uitgelegd hoe het zitcomfort was. De bank is netjes volgens afspraak geleverd, met daarbij nog een leuke attentie als dank voor de aankoop.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de hulp die u heeft gekregen van Heidi. Het complimentje is doorgegeven :) Nog veel plezier van uw bank en graag tot ziens!
goed, deskundig en kwaliteit.
Bedankt voor de mooie 8 als beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden over ons bent en bedankt voor het compliment. Nog veel plezier van uw aankopen en graag tot ziens bij ons in de winkel!
Hele fijne winkel, goeie sfeer, mooie producten en goed personeel!
Dat is nog eens een top beoordeling, bedankt! Fijn om te lezen dat u zo tevreden over onze winkel en medewerkers bent. We zien u graag nog eens bij ons in de winkel! De koffie staat klaar :)
Nieuw interieur doe je niet zomaar Als je dat dan wel gaat doen is het fijn als er meegedacht wordt. Eerst het Woonadvies, alle tijd en alle geduld. We hebben leuke dingen uitgezocht en vervolgens thuis begonnen met de vloer. Ook hier met de planning en raad en daad goede ervaringen. Vervolgens de vloer en plinten erin, het verliep niet vlekkeloos maar wat netjes opgelost en afgewerkt Na de leveringstermijn ook de meubels gekregen, ook hier weer klantvriendelijkheid, professioneel en geduld (tv weer aansluiten) van de monteurs. Wat zijn we er blij mee!! Bedankt voor alle goede zorgen, we kunnen Wagenmans zeker aanbevelen.
Wat een leuke beoordeling, bedankt dat u hier de tijd voor heeft genomen! We worden blij van het lezen van deze beoordeling, hier doen we het voor! We hebben alle complimentjes doorgegeven :) Nog veel plezier van uw aankopen en graag tot ziens bij ons in de winkel!
Aan te bevelen
Op de dag dat de raambekleding geplaatst zou worden bleek bij het uitpakken dat er kleine belangrijke onderdelen voor de plisségordijnen voor de grote ramen ontbraken. Deze waren niet bijgeleverd door het bedrijf. De plisségordijnen voor de kleinere ramen zijn wel geplaatst en een weekje later ook de grote gordijnen. Er is netjes gewerkt en rommel werd meegenomen.
Geweldige service. Snelle afhandeling
goed en degelijk bedrijf waar tevreden naar huis gaat en tevreden blijft
Vriendelijk behulpzaam zeer prettig ervaren van de aanschaf tot de plaatsing bij ons thuis. Service is meer dan een 10 waard.
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!