De keuze voor een kleur voor de stoel die wij hadden uitgezocht vonden wij moeilijk. Gelukkig kregen wij hierbij advies. Nu zijn wij zeer tevreden met de kleur, zijn er blij mee!
Bedankt voor deze dikke tien! Een keuze maken kan soms inderdaad moeilijk zijn. Daarom zijn we extra blij dat we u hierbij konden helpen, daar zijn wij natuurlijk voor! Nog veel plezier met uw aankoop en kom gerust nog eens langs! Ook voor koffie ;)
Goede en snelle service.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze service. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Prettig contact en erg tevreden over de bank!
Bedankt voor de 9 als beoordeling, super! We zijn blij dat u tevreden bent over de bank die u bij ons heeft gekocht. Hier doen we het voor! Graag tot ziens en nog veel plezier met uw aankoop.
een niet zo'n fraaie tafel geleverd, maar zeer goed opgelost compliment hiervoor !!
Bedankt voor deze mooie beoordeling en voor het compliment! Fijn dat u tevreden bent over onze service betreft de tafel. We zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel!
Goede service Prijs kwaliteit gewoon goed Afspraken super Klant vriendelijk Goede begeleiding met moodbord
Wat een top beoordeling, bedankt! Fijn dat onze interieuradviseurs goed hebben geholpen en dat u tevreden over ons bent. Daar doen we het voor! Graag tot ziens bij ons in de winkel.
Prettige contact met verkoper! Goede voorlichting! De werkzaamheden (pvc-vloer leggen) prima uitgevoerd! Wat willen we nog meer!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Een dikke tien, wat willen wij nog meer?! Super om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. We zien u graag nog eens terug!
De gordijnen hangen mooi in de kamer. Alles was goed geregeld zijn er blij mee
Wat fijn om dit bericht te lezen, heel erg bedankt! Goed om te lezen dat u blij bent met de nieuwe gordijnen. Stuur gerust een keer een foto, dat vinden wij leuk! :) Graag tot ziens!
Duidelijk uitleg, niet dwingend. Kwamen voor matrassen.
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent over de nieuwe matrassen. We zien u graag nog eens bij ons in de winkel!
Zeer tevreden!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat goed om te lezen dat u tevreden over onze service en het interieuradvies bent! We wensen u nog veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie en accessoires. Graag tot ziens!
Goed advies en geholpen
Wat een top beoordeling, bedankt! We wensen u veel plezier met de raambekleding en nieuwe vloeren! Graag tot ziens bij ons in de winkel.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden over ons bent. We zien u graag nog eens bij ons in de winkel!
Altijd vriendelijk geholpen, altijd vriendelijk. Hulp tot volle tevredenheid klant
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden over ons bent, hier doen we ons best voor! Graag tot ziens bij ons in de winkel.
nv.t.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden over ons bent. Graag tot ziens bij ons in Lemelerveld!
Met de inbreng van eigen wensen maar zeker ook met een uitstekend advies van Wagenmans zijn we tot een prachtig geheel gekomen in de aankleding van onze woning.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent en dat het een prachtig geheel is geworden. We zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel!
Onverwacht kwamen 2 aardige medewerkers na aantal weken geleverde stoeltjes betere viltdoppen onder stoeltjes doen. Daarnaast dacht men goed mee over de 2 kussentjes geleverd bij de stoeltjes, die niet geheel naar wens waren. Verder snel advies over aanschaf mogelijke gordijnen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden over onze service bent. Graag tot ziens bij ons in Lemelerveld!
Van begin tot eind in alles prima geholpen en meegedacht, enorme keuze en er wordt niets opgedrongen, alles gebeurt in vrijheid! Vriendelijke mensen met vakkennis! Ga zo door!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast over ons bent. We zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel!
Vanaf het begin tot het eind goed contact en goede service.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
We hebben in het veleden ook 2 stoelen , en 3 tafeltjes gekocht. Goede kwaliteit ,daarom komen wij terug.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Onze nieuwe stoelen zitten voor geen meter. Vrijdag gingen we daarom weer naar Wagemans. De stoelen in de showroom zitten veel beter. Heidi heeft geregeld dat Bas Wagemans en een vertegenwoordiger woensdag met een stoel uit de showroom naar ons toe komen.
Met verstand van zaken en alle tijd. Wij voelen ons hier thuis.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zich bij ons thuis voelt, dat is immers wat we belangrijk vinden. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Snelle service, vriendelijke benadering.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service. We zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel!
Levert goede kwaliteit en komt de afspraken uitstekend na.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze service. We zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel!
Verrassend was dat de verkoper voorstelde om eerst eens bij ons thuis te komen kijken om te zien of hetgeen wij voor ogen hadden wel de beste oplossing was. Wat zijn wij blij dat we dat aanbod hebben aangeboden.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en de medewerkers. Hier doen we ons best voor! Graag tot ziens bij ons in de winkel.
Mijn eerste ervaring met Wagemans Wonen heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben heel goed geadviseerd.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden over ons bent. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Zie boven
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het gekregen advies. We zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel!
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!