Advies liet wat lang op zich wachten, maar zag er zeer goed uit
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent over het advies. We doen ons best om een passend advies te geven. We zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel!
Op tijd en volgens afspraak geleverd en gemonteerd op een uiterst professionele wijze. Oude spullen en verpakkingsmateriaal direct meegenomen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze service. U bent altijd van harte welkom bij ons in Lemelerveld!
We hebben een nieuw bed aangeschaft. Niets wordt opgedrongen maar wel benoemd. Nieuwe stoelen en een bank. Vele keuzes werden aangereikt maar eigen beslissing uiteindelijk, maar daarbij kleurstaaltjes mee naar huis voor de definitieve keuze. Toen onze stoelen kapot waren kwam er een medewerker, die heeft eerst de ene stoel meegenomen en een paar dagen later omgeruild voor de andere. De rekening daarvan heeft ons aangenaam verrast. en weer blij met de gemaakte stoelen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service en medewerkers. We zien u graag nog eens bij ons terug in de winkel!
Goede adviezen gekregen en prettig geholpen Meedenken met de planning, die was bij ons iets moeizamer
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u zo tevreden over ons advies bent. We zien u graag nog eens bij ons terug in de winkel. De koffie staat altijd klaar!
We zijn erg goed geholpen, er is goed geluisterd naar ons verhaal en zijn zo bij de juiste bodem en matrassen uitgekomen. Fijn!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u bij ons de juiste bodem en matrassen hebt gevonden. We zien u graag nog eens bij ons terug in Lemelerveld!
Prima, niks op aan te merken.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. We zien u graag nog eens bij ons terug in de winkel. De koffie staat altijd klaar!
Er wordt goed geluisterd naar je wensen. Goed geadviseerd. Vriendelijke benadering.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden over ons bent. U bent van harte welkom bij ons in Lemelerveld. Graag tot ziens!
Een matras voor mijn tante besteld. Volgens afspraak keurig geleverd en de oude matras weer meegenomen. Prima gegaan allemaal.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. We zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel!
Prima geregeld. Zeer tevreden. Heel klantvriendelijk.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. U bent altijd welkom bij ons in de winkel! De koffie staat klaar.
De bank die wij gekocht hebben valt ons zwaar tegen. Dure bank die snel ingezakt is. Wagenmans heeft echt hun best gedaan om het op te lossen, maar de bank is gewoon niet wat wij van zo'n dure bank verwachten.
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat uw verwachtingspatroon van de bank, gekocht in de opruiming, hoger is dan wat u had verwacht. We hebben er inderdaad alles aan gedaan en extra kosten gemaakt om het op te lossen. Helaas heeft dit niet het verwachte eindresultaat. Onze excuses hiervoor.
Fijn geholpen geen opdringerig personeel nemen alle tijd voor je zodat je ,je er op je gemak voelt
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn dat u zo tevreden over ons bent. Nog veel plezier met uw aankoop en we zien u graag nog eens terug bij ons in Lemelerveld.
Al tijdens het eerste contact bij de balie, was de ontvangst vriendelijk, we werden voor advies doorverwezen naar Elke: zij had ons niet beter kunnen adviseren, ze was inlevend, gaf advies op maat, geen moeite was haar teveel. Ook de levering en plaatsing van de aangeschafte hoekbank was exact volgens afspraak. Ook de verandering van ons bestaande vloerkleed verliep voorbeeldig, het kleed werd namelijk na aanpassing door een extern bedrijf teruggestuurd, omdat de verandering niet voldeed aan de kwaliteitseisen die de firma Wagenmans hanteert, niets dan lof!!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast over ons bent. En wat een groot compliment voor Elke, hier is ze erg blij mee! We zien u graag nog eens bij ons terug in de winkel.
Prima bedrijf, vlotte medewerkers en goede service.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Nog veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens bij ons in de winkel. De koffie staat klaar!
Goed advies en kwalitatief hoogwaardige materialen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Daar doen we ons best voor! Graag tot ziens bij ons in de winkel, de koffie staat klaar.
Er wordt de tijd genomen voor inventarisatie van wensen en voorlichting. Super vriendelijke medewerksters.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Nog veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!
Ik had gebeld ,ivm een stoel die kapot was ,er werd op korte termijn mij terug gebeld met de vraag of ik de stoel ook zelf kon brengen . Dat kon ik wel ik kan alleen niet tillen ,er werd gezorgd dat er een medewerker was die de stoel uit de auto haalde . Nadat we zelf de stoel opgehaald hadden zagen we alleen dat er een beschadiging was gekomen na de reparatie, er kwam een medewerker thuis heeft de stoel weer mee genomen en thuis gebracht en dit zonder koste ,. Dat noem Ik nog eens service “top”
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent over onze service, hier doen wij ons best voor! Graag tot ziens bij onze winkel in Lemelerveld.
Mijn ervaring is goed . Daarom koop ik het bij Wagemans ( en fijn op het dorp)
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden over ons bent. We zien u graag nog eens bij ons terug in de winkel.
We zijn regelmatig bij jullie in de winkel geweest, nooit was het teveel. Jan is zelfs een aantal keren met stoffen bij ons thuis geweest en toen hebben we de knoop doorgehakt. Jan kan zo naar een programma van VT wonen. Geweldig mooi concept heeft hij voor ons gemaakt.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn dat u zo tevreden bent over het advies van Jan. Wat een groot compliment! Nog veel plezier met uw aankoop en we ontvangen u graag nog eens bij ons in de winkel. De koffie staat klaar!
Fijne, duidelijke communicatie, voldoende tijd voor advies. Mooie bank.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent, daar doen we het voor. Nog veel plezier met uw aankopen en we zien u graag nog eens bij ons in de winkel.
Goede service, erg klantvriendelijk. Ook bij het plaatsen laten ze het erg netjes achter.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Kom gerust nog eens langs bij ons in de winkel, de koffie staat klaar!
Ben altijd heel vriendelijk behandeld en te woord gestaan.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden over ons bent. We zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel.
Per toeval kwamen we bij wagemans terecht. Wat een geweldige zaak waar je prachtige meubels vind maar daarbij een geweldig advies krijgt. Persoonlijke benadering, wij voelden ons zo welkom hier! Hier word de klant nog met aandacht geholpen, vriendelijk, persoonlijk en er word met je meegedacht. Wij gaan nooit meer weg hier!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over ons. We doen ons best om u zo goed mogelijk te adviseren. U mag natuurlijk ook altijd bij ons blijven ;) Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!
We hadden een topper gekocht voor ons bed. We zijn heel goed geholpen. We slapen als een roos. Nette aflevering.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u goed slaapt op de gekochte topper. Daar doen we ons best voor! We zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel.
Heel prettig geholpen door Aukje Wagemans door haar kennis van kleuren en stoffen gaf dat een vertrouwd gevoel.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent over het advies en de kennis van Aukje. Nog veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij ons in Lemelerveld!
Er is aandacht voor je als klant. Er wordt gezorgd voor goede opvolging. en de begeleiding van het project is prima.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de begeleiding en het advies. Graag tot ziens bij ons in de winkel.
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!