Na lange tijd ,mij meteen weer goed gevoeld. Er werd naar ons geluisterd wat wij bedoelden.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden over ons bent. Daarnaast vinden we het fijn dat u zich bij ons prettig voelt, dat is zeer belangrijk bij het kopen van uw meubels. Graag tot ziens bij ons in de winkel.
Deskundig personeel Hartelijk welkom Eerlijke mening Uitstekende kwaliteit en service.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn dat u zo enthousiast bent over Wagenmans Wonen! Nog veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij ons in de winkel.
Vriendelijke ontvangst, rustig kunnen rondkijken,goed advies en niet opdringerig.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze winkel. Graag tot ziens bij ons in Lemelerveld!
Heel fijn geholpen, ook toen ik de kleurstaal kwam lenen, bezorgers waren keurig op tijd, heel netjes geïnstalleerd en uitleg gehad over de stoel.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de bezorging en de uitleg die u heeft gekregen. Nog veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij ons in de winkel!
Prima service en advisering!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de bezorging en het advies. We zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel!
geen klachten
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We zien u graag nog eens bij ons in de winkel.
Alles op tijd. Prima afspraken die ook keurig werden nagekomen. Er werd flink doorgewerkt en er was geen nawerk. Kwaliteit zowel in producten als in afwerking. Klaar is bij Wagenmans ook ècht klaar!!! Deze manier van werken komt nog maar zelden voor. Prachtig!!! Bedankt!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over Wagenmans Wonen! Nog veel plezier met uw aankoop en we zien u graag nog eens bij ons in de winkel!
er moet nog altijd een lade hersteld worden, duurt behoorlijk lang, Verder alles goed
Bedankt voor de beoordeling! Goed om te lezen dat u verder tevreden bent over Wagenmans Wonen. Ondertussen is de lade gelukkig hersteld. We hopen dat u, ondanks het wachten op de reparatie, nog veel plezier heeft van uw aankoop.
Levering volgens afspraak en afvoer ook.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de afspraak en de levering. Graag tot ziens bij Wagenmans Wonen in Lemelerveld!
Wij zijn goed geholpen! verder is alles naar wens gegaan!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de hulp die u heeft gekregen. Graag tot ziens in Lemelerveld!
We zijn er heel goed tevreden over
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. We wensen u nog veel plezier met de aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
met prima ervaring
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat u al vele jaren klant bij ons bent. U bent altijd van harte welkom bij ons in de winkel!
Het heeft voor ons weer een goed zittende Stressless stoel opgeleverd en dit ook nog kostenloos omdat Stessless zeer lang nodig had om de zitting te leveren.!!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze inzet. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Goede en duidelijke adviezen, we zijn zeer tevreden.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over het advies die u heeft gekregen. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens in Lemelerveld!
Overzichtelijke en rustige winkel. Je voelt je gelijk op het gemak. Prettig en hulpvaardig personeel
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze winkel en ons personeel. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Wij hebben ons huis opnieuw laten inrichten en zijn hier super tevreden over.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over het plan die we samen hebben gemaakt. Super om het eindresultaat van uw opnieuw ingerichte woning te zien. U bent altijd welkom in onze winkel, de koffie staat klaar!
goede service zowel in de winkel als tijdens de bezorging
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het gehele proces, zowel het advies, als de bezorging. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Ik ben goed geholpen, rustige fijne medewerkers en ook met humor.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het resultaat, hier doen we het voor. En wat u zegt, humor maakt het allemaal ook wat luchtiger! We wensen u nog veel plezier van uw aankoop, graag tot ziens in Lemelerveld!
Bij onze meubelaankoop werden we perfect geholpen. Alle tijd werd er genomen, goede voorlichting, alternatieven aangedragen.. Top hoor!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u ons advies in de winkel zo goed heeft ervaren, hier begint het mee. We nemen graag de tijd voor de klant. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Na wat problemen met onze nieuwe eethoekstoelen werdt dit probleem prima opgelost!! Goede service, en fantastisch geholpen wij komen zekers terug!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat het naar wens is opgelost met de eetkamerstoelen, ook bij ons gaat er wel eens wat mis. Wij proberen dit met de klant zo goed mogelijk op te lossen. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop, graag tot ziens in Lemelerveld. De koffie staat altijd klaar!
Eigenlijk vertelt de titel mijn hele verhaal. Niks aan toe te voegen. Een aanrader als je in het land der meubelleveranciers eerlijk en goed advies en een goed product zoekt.
Bedankt voor deze super mooie beoordeling, heel erg leuk! We proberen de klant zo goed mogelijk te informeren en adviseren in wat mogelijk is, en er is zoveel mogelijk! Daarom erg belangrijk om de juiste informatie te geven. We doen ons best. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in Lemelerveld. De koffie staat altijd klaar!
Afwerken probleem conform afspraak
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat uw onze kennis en vakmanschap zo goed beoordeelt. We proberen onze afspraken na te komen, fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Alles is prima geplaatst en opgeruimd
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat uw aankoop netjes is geplaatst. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop! Graag tot ziens in de winkel!
Heel goed komt zeker weer als klant terug
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, en nog leuker om te lezen dat u zeker weer terug komt! Hier doen wij het voor. Graag tot ziens in de winkel, de koffie staat altijd klaar!
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop!
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!