Professionele en nette dienstverlening
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Zelfs een aantal 10 'en, super! We proberen elke dag weer ons best te doen, en de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Fijn dat u dit waardeert! We wensen u nog jaren plezier van uw aankoop.
Prima produkt
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Zelfs een 10 voor kennis & vakmanschap, hier zijn we trots op! De mix tussen onze collega's met jarenlange ervaring en jonge enthousiasme werkt prettig en hierdoor hebben we voldoende kunde in huis. Fijn dat u dit waardeert. We wensen u nog jaren plezier van uw aankoop & tot ziens in Lemelerveld!
goed advies gehad.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. We luisteren naar de wensen en gaan graag in gesprek met de klant om een gedegen advies te kunnen geven. Fijn dat u dit waardeert. We wensen u nog veel jaren woonplezier van uw aankoop!
Uitstekende zaak waar je op een prettige manier geholpen wordt en waar de eigenaren actief aanwezig zijn om bij eventuele klachten deze naar volle tevredenheid zullen oplossen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom proberen we altijd samen met de klant tot een oplossing te komen. We wensen u nog jaren plezier van uw aankoop en de koffie staat altijd klaar..
Goed en vriendelijk geholpen en kundig
Bedankt voor deze mooie beoordeling, met zelfs een 10 voor communicatie. We proberen de klant tijdens het gehele proces op de hoogte te blijven houden. We wensen u nog jaren woonplezier en de koffie staat altijd voor u klaar in Lemelerveld!
Ik ervaar het als een fijn prettig bedrijf. Heel vriendelijk en behulpzaam, krijg goed advies. Ook de service is heel goed.
Het regent 9 's, bedankt voor deze mooie beoordeling! We doen elke dag weer ons uiterste best om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, dit begint bij een advies in de winkel tot de service na aankoop. We wensen u nog jaren woonplezier en tot ziens in Lemelerveld!
Vooral zo doorgaan.
Alleen maar 10'en, beter kan niet! Bedankt voor het compliment en we gaan zo door :) Tot ziens in Lemelerveld, de koffie staat klaar!
Onze kamer is naar wens nieuw ingericht. Het kleuradvies was goed, maar uiteindelijk toch lichtere tint genomen omdat de kamer te donker werd. Nadeel; erg lange levertijd.
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat ons advies naar verwachting is geweest. Uiteraard streven wij er naar om de meubels zo snel mogelijk te leveren, des te eerder de klant kan genieten van zijn/haar nieuwe aankoop! We zijn echter afhankelijk van de medewerking van onze toeleveranciers. We wensen u nog vele jaren woonplezier in uw vernieuwde kamer. U weet de weg naar Lemelerveld..de koffie staat altijd klaar!
Vlot, vriendelijk en zakelijk. Snelle levering.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij proberen de klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. We wensen u nog jaren woonplezier van uw aankoop. Tot ziens!
Prima ervaringen!
Altijd goed advies tijd voor je en ruime keus
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij proberen een grote verscheidenheid aan stijlen te tonen in onze winkel, zodat er voor iedereen wat wils is. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop, de koffie staat altijd klaar in Lemelerveld!
Positief: assortiment en kwaliteit. Daadwerkelijke levertijd loopt nogal eens uit.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Uiteraard streven wij er naar om de meubels zo snel mogelijk te leveren, des te eerder de klant kan genieten van zijn/har nieuwe aankoop! We zijn echter afhankelijk van de medewerking van onze toeleveranciers. We wensen u nog vele jaren plezier van uw aankoop. Tot ziens in Lemelerveld!
Professionele en vakkundige ondersteuning bij zowel het maken van keuzes, als bij de uitvoering en daadwerkelijke inrichting.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij helpen en ondersteunen de klant graag van a tot z, dat begint bij het advies en eindigt bij de inrichting. Fijn dat u dit waardeert. En wat wonen jullie prachtig! We wensen jullie nog veel jaren woonplezier samen. Tot ziens in Lemelerveld!
Mijn klacht over de raamdecoratie in mijn appartement is uiteindelijk op een zeer prettige manier opgelost. Chapeau!
Bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn heel erg blij dat te horen! Ook na de aankoop verlenen wij service aan de klant. Door samen naar een oplossing te zoeken kom je er meestal wel uit. Fijn dat u onze service als prettig hebt ervaren. We wensen u nog veel woonplezier in uw appartement!
Het is ons heel goed bevallen. Alles liep op schema heel goed te overleggen. Prettige adviezen gewoon goed.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Dat vinden wij erg fijn om te horen, hier doen we elke dag weer ons best voor. We gaan graag met de klant in gesprek om een goed advies te geven, daarnaast vinden wij net dat extra stukje service ook erg belangrijk. Super om dit terug te zien komen in uw waardering. Tot ziens in Lemelerveld, de koffie staat altijd klaar!
Prima.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, super cijfers! Fijn dat onze service en aanbod u zo goed is bevallen. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop, tot ziens in Lemelerveld!
bij aflevering beschadigd materiaal afgeleverd. Nog steeds geen actie van de kant van Wagemans. Ook naar aanleiding van een mail vanaf mijn kant een reactie dat ze snel contact zullen opnemen. Ondertussen ook alweer een week geleden.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn echter afhankelijk van de medewerking van onze toeleveranciers. Inmiddels is er bekend dat er een compleet nieuwe tafel komt om het probleem van de beschadigde tafel op te lossen. Tot die tijd kan de klant gewoon de huidige tafel gebruiken.
Zeer prettig. Bereid om je zo goed mogelijk te helpen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij doen ons uiterste best om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, bij aankoop tot montage. Fijn dat u dit als zeer prettig heeft ervaren! Wij wensen u nog jaren woonplezier van uw aankoop!
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!