Komt afspraken na en heeft sympathiek personeel.
Fijn contact gehad. Doen wat ze zeggen. Gewillig oor. Advies op maat.
Min puntje. ik zou afgelopen week terug gebeld worden maar geen telefoon gehad.
Goed advies, wordt meegedacht met klant en Zeer goede service. En blij met onze nieuwe meubels.
Prima advies
Prettige communicatie en zeer betrokken.
Prettige winkel met veel keus en fijn personeel. Erg gezellig gehad laatste keer bij het kopen v onze prachtige bank. Bijna de hele middag in etalage op onze nieuwe bank gezeten. Jammer dat ze geen biertjes mogen schenken. Tot de volgende keer.
Na mijn goede ervaring eerder en ook van mijn familie, nu ook voor een nieuwe bed gekozen om weer naar Lemelerveld te komen vanuit het westen, ongeveer 2 uur rijden. Zoals ook eerder kregen wij ook nu weer alle tijd (op afspraak) om deze keer een goed bed te kunnen kiezen. Iets wat wij erg moeilijk vonden werd voor ons makkelijker gemaakt door het erg vriendelijke en goede advies en de perfecte hulp van mevrouw Jansen bij onze keuze. De rust en alle mogelijk heden werden weer de beste ervaring ook deze keer! Wanneer wij weer iets nodig hebben gaan wij weer eerst naar Wagenmans Wonen!
Voor goedkoop spul moet je niet bij Wagenmans zijn. Voor kwaliteit, zowel qua assortiment als goed interieuradvies is Wagenmans dé interieurspecialist in de grote regio.
Nvt
Vele jaren bij jullie klant ben.
Wij hebben van Elke interieuradvies gehad. Ze neemt de tijd voor je en het is professioneel. Service en communicatie zijn ook goed. Ze bellen als er iets later wordt geleverd en als er iets niet goed is wordt het opgelost. Wij zijn heel tevreden en komen hier zeker terug.
Goede uitleg en nemen rustig de tijd
niets toe te voegen aan bovenstaande.
Meerdere keren service verleend. Uitstekend
Prima advies en service
Goede prijs kwaliteit verhouding,goed geschoold personeel en een goed bakkie koffie
Na een goede advisering geheel nieuwe meubilering gekocht. Daarnaast in goed overleg afspraken gemaakt over schilderwerkzaamheden.Zij hebben een en ander uitstekend geregeld, zodat in een aansluitende periode alles kon worden afgewerkt. Goed geregeld.
De heren kwamen egaliseren en pvc leggen. Vriendelijk en netjes. Ons pvc bevalt prima! Super blij mee. Volgende keer komen zeker weer bij jullie!
Mooi familie bedrijf , met prettige en vakkundige medewerkers
Verkoopadvies is prima, en de aflevering en service is ook uitstekend
We zijn zeer tevreden zijn correct geholpen
Na infrezen van vloerverwarming heeft Wagenmans de vloer 2x geëgaliseerd en PVC geplakt. Alles zeer netjes uitgevoerd en geen rommel achtergelaten. Zéér tevreden.
Ik ben heel tevreden over het advies en super blij met het resultaat
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!